Mutasd

>> Szerviz2017-07-05

Eddig tartott az öröm és a boldogság... egyik reggel hoztam haza édesanyámat és 3 kollégáját a munkából amikor egy nagyobb kereszt lukat sikerült megtalálnom. felütött a futómű mivel 4 emberrel már úgy ült az alja mint ha minimum 10 en ültünk volna benne. Persze nem viselte jól a likat... elkezdett lassan lassan zörögni valami hátul... egy re jobban és jobban . Nem hagyott nyugodni így szétszedtem és megnéztem mit látok. Szét szedés után ért a meglepi... toronyszilent szét van rohadva... rugó sem az igazi már. ugyhogy csere.
Ahhaaa.. jah csak hogy toronyszilent sehol nincs... sehol... legalábbis én nem találtam, így marad a bontott. Sikerült találnom Innen is köszi Tommy sk .
Egy kis drótkefe és festék... mint az új ;)
Dzsozy köszi a fuvarért !! :)
Vettem új rugókat is és miután alvázvédővel lekezeltem a tornyot ment vissza a felújított gólyaláb. Lengéscsillapítót nem kelett bántani mert jó.
Egy napi szopás után jöhetett a próba . oylan feszes lett mint állat de sajnos valami még mindig kopácsol :( kicsit sok volt most ez ugyhogy így marad.... már csak a híd szilentek nem újak... lehet az lesz?

Ejnye Bejnye....

Km: 266.230