Tagok >> pedrobaa >> 159 2.4 JTDm Q-tronic

159 2.4 JTDm Q-tronic - főkép

Blog

2019-01-30
Féltengely gondok II.

Bár a csere után a féltengely korábbi problémái megoldódtak, sajnos a diffinél a tömítés mellett szivárgott a váltóolaj, ami időnként fellépő nehézkes váltásokat eredményez. Egy féltengely szimering cserével orvosoltuk a problémát Tovább »

2019-01-09
Féltengely gondok

A korábban is észlelhető féltengely problémák előjöttek és egyre csúnyábban rázta a kasztnit gyorsításnál...sajnos gyors beavatkozásra volt szükség, mert kellett a kocsi nagyon, így egy bontott féltengely került beépítésre. Tovább »

2018-12-20
EGR, DPF és szívósori dolgok...

Nem úgy járt a technika ahogy az 5 hengerhez illett, így kicsit meg lett dolgozva szoftveresen és fizikálisan is. EGR-DPF és örvénycsappantyú OFF, valamint egy ismételt olajcsere típusváltás miatt. :) Eredmény: A motor szép egyenletesen jár, élénken pörög fel, kellően nyomatékos és a fogyasztás Tovább »

2018-09-05
Fejegység csere

Sajnos a gyári prémium navigációs fejegység elég hulladék. A navigáció használhatatlan, a CD-t vacakul olvassa, amúgy meg bonyolult irányítani. Szóval kiváló Androidos cseredarab került a helyére... Sajnos mint utólag kiderült, a navis fejegység nagyobb mint a sima, így a méretspecifikus egység n Tovább »

2018-08-24
Első szerviz

Olajok, szűrők, szíjak, vezérlés csere... Meg kapott új emblémákat is. :) Porlasztó csúcsok bevizsgálva, 1 javítva! Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum