156 1.9 JTD - főkép

Blog

2014-07-22
Vezérlés megjavítva

Július 17-én, horgászat közben jött a telefon: kész az autó. Sikerült megcsinálni... :) Egy utólagosan beépített riasztó okozta a bajt, ami nem is működött... Egy kisebb szemetes zsákba gyűjtöttem össze a cuccot, ami kijött a kocsiból. Bár tanultam fizikát, mechanikát, meg egy csomó ilyen hasznos d Tovább »

2014-07-05
Nem szeret engem... :(

Tegnap munka közben elég sokat rohangáltam, egyszer csak az egyik üzlet előtt úgy gondolta az autó, hogy nem hajlandó onnan eljönni... :/ Próbáltam indítani, de csak teker-teker.... Kigyulladt a műszerfalon egy autó+lakat lámpa... levettük az akksi sarut, de nem történt utána sem semmi. Pár óra mú Tovább »

2014-06-13
Újra gurulunk! :) :) :)

2014.06.13. PÉNTEK! Az Én napom! :) Kész lett az autóm és végre megint használhatom! Mint egy dilis, úgy vigyorogtam a hazaúton... :) Kicsit fura a kuplung és a váltások, de majd összeszokunk! :) Tovább »

2014-05-27
Hiányzik a kis CsAlfám... :(

Tegnap volt 4 hete, hogy leparkoltam Petinél a műhelyben váltó olaj cserére, de sajnos kiderült, hogy amitől nagyon tartottam, most már nem halogatható, így még mindig nem moccant az autó... :( Teljesen megadta magát a kuplung és a kettős tömegű is. Ha jól értettem, eltört benne a rugó is. Ki lett Tovább »

2013-12-31
Csattogás megint

Miután az új szelep sem segített, ki lett véve, és visszatéve a régi. Pár hete amúgy is alig-alig hallom a hangot, és így, a régi szeleppel sem csattog többet. Na, így kel spórolni ;) De sajnos még mindig nem tudni, hogy mi a baj... Van itt Csabán egy ember, aki ki tudja majd olvasni januárban val Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum