Mutasd

>> Egyéb2014-03-11

Amióta megvettem a kocsit azóta az ág is húz...

Amikor rátaláltam a kereskedésben egyből beleszerettem így hát muszáj volt megvennem :)
Ahogy teltek a napok egyre több kis hibát vettem észre amik bosszantottak de még ígyis imádtam/ imádom.
Aztán elkezdődött.... 2. alkalommal mentem a kocsival a munkába, szépen leparkoltam kicsit beljebb is álltam mint általában mert már több olyan eset volt, hogy elvitték a kocsik hátulját a munkából hazafelé igyekező kollégák.Szép lassan vége lett a műszaknak én siettem ki a drágaságomhoz amikor látom, hogy nézik az emberek és mondják, hogy menjek az elejéhez. Először nem tudtam mire vélni a dolgot de ahogy közeledtem megláttam, hogy valaki rátolatott az elejére, a lökös megrepedt, kb 5 mm re elmozdult az egész és leszakadt a rendszámtáblám. És persze aki okozta az szó nélkül elhajtott, mire kiértem se híre se hamva nem volt. Nembaj valahogy feldolgoztam a történteket a hétvégén.
Ezután jött a hétfő, szintén nyugodtan dolgozgatok amikor édesapám telefonon keresett. Ekkor közölte, hogy megérkezett a biztosításom de van 1 kis probléma. Kiküldték a 4 negyedéves csekket és plusszba még küldtek egy 1.300.000Ft- os at is amit következő hét péntekig be kell fizessek. Először nem akartam elhinni de tényleg igaz volt. Mint később kiderült emberi mulasztás történt mikor kötöttem a kötelezőt. A kedves biztosítós nő 2 helyre vezette föl az én és autóm adatait amivel nem lett volna gond csak éppen a biztosítás kezdetéhez beírta az autó gyártási évét és kiszámlázták nekem az elmúlt 14 évet + az ez éves díjat. Jó nembaj sikerült elintézni bár belekerült 3 szabadnapomba és 10.000ft-ba.
Ezután szépen kocsikázok vissza Kecskemétre mikor kidobja a kocsi h baj van a befecskendezéssel és ahogy számolgattam eléggé megnőtt a fogyasztásom is. Jó nembaj úgyis megy szervizre. Másnap ülnék be és nem indult, lemerült az akku, bikakábel nemvolt és bár tudom hogy nem szabad betolni de kénytelen voltam :S
Szépen járt vissza is töltött az akkura. Azért a biztonság kedvéért vettem egy bikakábelt. Másnap megint lemerült bebikáztuk, közben rájöttem hogy az új fejegység a hibás mert leszívja az aksimat, kivettem azóta semmi gond de ahogy hazafelé mentem kiégett a bal első lámpám, mondanom sem kell pont nem volt bent az izzókészlet.
Úgy volt, hogy a mai nap megy a szerelőhöz előtte szépen elvittem lemostam és észrevettem hogy valaki végighúzta a jobb hátsó ajtómat valamivel. Eztán közölte a szerelő hogy mégsem vállalja a kocsit mert fél hozzányúlni az alfához.
Már alig várom hogy még mi fog történni és meddig bírom idegileg..
Ja és egyébként az autó még 1 hónapja sincs nállam