Mutasd

>> Esemény2015-02-01

Szomorú vége lett a 146-omnak, miután sikerült másodszor is összetörnöm, de mivel folyt a kormánymű, meg volt sok apróság amit meg kellett volna csinálni, jobban megérte egy másik után nézni.
Így került kiválasztásra ez a 145. Kívülről belülről szép, de a motor egy hulladék. Csoda hogy hazahozott a 250 km-en. Hol 2, hol 3 hengerrel, lefullad álló helyben, elég csúnyán ránézni, légtömegmérő nincs, olajat köpi is, zabálja is és csapágyhangja is van. Ja meg kopog mint az állat. El volt hanyagolva. A futóműtől pedig tengeribeteg lettem az úton. Szerencsére ami szar, az minden átpakolható a 146-ból, ami jelen pillanatban is folyamatban van, így egy penge kocsi lesz a végén, jó motorral, futóművel, új téligumikkal. Majd még egy futómű beállítást is kap, és az alváz is megkapja ami neki jár :)
Közben már nézelődtem biztosítás után, és egész jó ajánlatot kaptam. A károkozással együtt is 21 ezer ft (adóval együtt) per év. Azt hétfőn elintézem, aztán eredet vizsga, átírás, és a hamarosan lejáró műszaki megújítása után már ebből fogok villogni nektek :)