Mutasd

>> Esemény2012-04-18

Április 16-18-ig Cegléden tartózkodtunk a párommal. Ígértem egy beszámolót amit most teljesítek is. Mivel eddig nem volt alkalmam letesztelni mit is tud a gép a pályán, most sor került arra is. Elégedetten mosolyogtam mikor élvezettel süvített a levegő ahogy mentünk. Maximum 120-130 as tempóra mentem fel, de mielőtt elindultunk teletankoltam a hasát és lenulláztam. Készítettem fotót is megörökítve hogy cirka 150 km megtétele alatt körülbelül a fogyasztása mennyi volt. Elégedett vagyok amennyit evett, annak függvényében hogy városban azért lelkesebb a fogyasztása. Az 1.8 as 140 LE szívómotoros Twin Spark motor jól hajtja, bár már elkelt volna egy turbó vagy még erősebb motor az alap változatokba is. Mindenesetre a kaszni a súly amivel utaztunk és mi ketten a párommal már érezhető volt hogy nem úgy gyorsult mint mikor semmi nincs benne csak én:-))) Műszakilag viszont csak jót írhatok. Bár voltak néhol göröngyös utak is annak mérten mentünk is rajta(úgy előzgettek minket) de nem érdekelt. A futómű nagyon jó, és továbbra sincsen semmi gond az autóval. Csak tankolni kell.

 
>> Esemény2012-03-09

A mai napon elértük Alfival a 35.000 km-t is. Igaz csak mindössze 500 km-t mentünk eddig együtt de se egy elektronikai hiba, se futómű se izzó kiégés semmi árva gond. Hála az égnek:-)) Körülbelül egy hónapja hogy a születésnapja volt hiszen februári születésű én meg márciusi vagyok tehát majdnem egyszerre ünnepeltük az eseményeket. Lőttem egy képet is hogy megörökítsem a dolgot. legközelebb nagyobb km megtétel után írok és beszámolok hogy volt e valami ziccer.

Még annyit hogy javarészt a városban sürgölődünk, de áprilisban párommal megyünk egy nagy kirándulásra ahol majd autópályán is megfordulunk:-) Tehát jobban le lesz tesztelve.

 
>> Egyéb2012-03-02

Íme. A mai napon Alfi és én közösen megpecsételtük a sorsunkat is. Egy Alfa tetkóval bélyegeztük meg ezt a napot:-))
Íme egy kép.

 
>> Esemény2012-02-26

Ugyan Március 2-án van a szülinapom a család előrehozta mert elkészült a titkos ajándékom:-PP Egy ideje már tudják hogy egy vírus fertőzött meg amiből nem fognak tudni kigyógyítani. Egy lehetőségük maradt.
Egy ALFA ROMEOS Torta:-))
Néhány fotó is készült róla így egyet feltöltöttem. :-))

 
>> Szerviz2012-02-10

Miután megvettem autószerelő barátunkhoz elgurulva másfél napig csak ővele foglalkozott a többi autót talonba téve. Átnézett rajta mindent pontosan és hát mint mindig voltak itt ott azért némi gondok amiket sürgősen ki kellett javítani. olajcsere olajszűrő, váltózár, pollenszűrő vezérműszíj cseréje és csöpögött kicsit az olaj így azt is meg kellett oldani.

 
>> Esemény2012-02-10

Bevallom hogy nagy érdeklődést nyújtottam az elmúlt pár évben az Alfák iránt. Vagy minden 3. nap nézegettem hsz-n hogy volna e egy remek autó vételre. Eleinte a 147-es felé húzott a szívem volt már kinézve is, és lementem érte siófokra de a tulaj nem igen akarta végül eladni az autóját és a törzskönyvét sem találta. Az egész olyan szétszórt volt hogy inkább gondoltam kivárok. Aztán nemrégiben felcsillant egy remény, meghirdettek egy alap felszereltségű GT 1.8 ast. Másnap fel is hívtam a tulajt mire ő mondta hogy másik autó miatt adná el és addig él az ajánlata míg a másik autó is el nem kell. Így sürgőssé vált a döntésem. Hamar megbeszéltünk egy időpontot ahol összehoztuk az első találkát és kipróbálhattam a vasat. Azonnal beleszerettem és onnantól arra figyeltem hogy tudok kijönni a legjobban. Ez volt 2012 január 20 körül. Másnap 21-én autószerelő ismerősünkel alánéztünk és kipróbálgattuk újra. Tökéletes volt. Már akkor tudtam hogy családban marad:-)) Január 28-án megvettem tőle az autót árban énszerintem nagyon jól.Örülök mert nem volt összetörve és továbbiakban is iparkodunk a legjobban vigyázni rá:-) Szervízkönyv megvan hozzá és mindössze 34 348 km volt benne vételkor. Mert a legújabb szabály szerint a pontos dátum mellett a pontos km állást is bele kell írni eladáskor.