Piritu - 1.000.000 - főkép
>> EseményAlfa Spider / GTV 2,0 TS "Pók" // 2009-08-08

Ma szólt Kru Cartárs, hogy nem egészen egyértelmű a rendszámom az oldalon. Lassan már meg kéne jegyeznem, emiatt kaptak el az első utamon is. Szóval a történet:
Június 22-én megkaptam a magyar rendszámot, másnap zöldkártyáztam és vettem egy autópálya matricát, hogy 24-én elindulhassak Pestre, majd onnan Szegedre.
Majd augusztus 6-án kaptam az autópálya felügyelettől (vagy mi a szösztől) egy levelet, hogy legyek szíves egy bizonyos komolyabb összeggel hozzájárulni a bevételeikhez, mert 24-én az M1-en a 98-as km-nél érvényes matrica nélkül autóztam.
Haha, mondom ez nagy kamu lesz, mert én vettem és a kesztyűtartóban van blokkom. (Megj.: Ki tart kesztyűt a kesztyűtartójában???) Megnézve a blokkot kiderült, hogy a vadi új rendszámot anno még nem tudta megjegyezni. A "matrica" egy betűvel eltér a tényleges rendszámtól, tehát a bünti jogos. Nem mondom jó kezdet :-(((((
Felhívva az ügyfélszolgálatot közölték, hogy az elírást 1e Ft-ért korrigálják és akkor a bünti stornó. Szóval másnap GOTO ügyfélszolgálat. Az elírást pik-pakk korrigálták, és kaptam egy felmentő határozatot a befizetés alól. Szóval udvariasan és simán lerendeztük.
Remélem ez volt az első és egyben utolsó "afférom" a Pókkal :-))))))