Mutasd

>> Tuning és extra2023-12-31

A decemberi jó időt és kb 15 fokos hőmérsékletet kihasználva lefestettem a gyári felnik front oldalát. Ezeket szeretném majd használni, ezért a másik szett eladó lesz.
A téli gumikat gumis barátom levette róluk, megnézte hogy kell-e görgőzni a felniket, de szerencsére egyiket sem kellett.
A felniket lecsiszoltam 120 és 220as papírral, a peremeket kijavítottam, lefestettem a képeken látható alapozóval, majd egy 1000es és 2000es papíros vizes csiszolás után a győri piktorban kevertetett 2K festékkel fújtam le. Mikor megszáradt kapott 3 réteg lakkot.
Sajnos mivel udvaron festettem ezért néhány bogár beleszállt, és lett volna még mit csiszolni is. Szerintem ettől eltekintve nem lett rossz a végeredmény és jelentősen jobban fog kinézni az autó alatt mint eredeti állapotában.
A felnik közül 3 db teljesen egyforma BWS gyártmány és 1 db ugyanazokkal az adatokkal rendelkezik de FPS márkajelzés van belesüllyesztve. Egyetlen különbség ezen kívül a hátoldalon van. Az ovális kivágások hátul másképp vannak merevítve, de még ez sem feltűnő.