Tagok >> Kristyon >> Spider / GTV 916

Spider / GTV 916 - főkép

Blog

2024-04-30
Légszűrő ház gyári...

Ma kaptam légszűrőházat kompletten tartókonzollal együtt, és egy hővédő pajzsot. Tisztítás után neki is álltam beépíteni. A gyári pipa meg volt az autóban, így annak a rögzítéséről le volt a gond. Ítt azért kibukott, hogy nem teljesen ebbe való lehet, vagy az a pipa nem ebbe az autóba való, mert ki Tovább »

2024-04-28
Üzemanyag szivárgás.

A motortérben a nyomó csőnél észrevettem egy pici benzin szivárgást. Húztam egy kicsit a bilincsén, erre elkezdett szivárogni a visszatérő ágnál. Ezen már nem lehetett húzni. Vágtam le egy picit mind két cső végéből. Az újra rögzítés után már nem szivárgott, meg nem is kellett annyira meghúzni a bil Tovább »

2024-04-27
EGR...

Azt fedeztem fel, hogy az EGR szelepet úgy sikerült valakinek kiiktatni, hogy hiányzik a vákumcsöve, pedig tudtommal, a benzineseknél elég hasznos dolog lehetne, ha működne... Talán meg is találtam, hogy mit, mivel kell összekötni. Majd egy vákumcsövet be kell szerezni ide. Ideiglenesen egy vipolán Tovább »

2024-04-25
Vezérlés csere

Cseréltem négy hidrotőkét a szívó oldalon. Olajcsere után se nagyon akart múlni a hangja, fülre a hármas hengernél volt hallhatóbb. Szétszedés után a hármas, és az egyes henger tőkéi is könnyen összenyomhatók voltak. A 147-es megmaradt hengerfejjéből négy jobbnak ítélt hidrotőkét raktam a helyükre. Tovább »

2024-04-23
Még pár apróság

Érkezett ma is egy kis csomag. Szelepfedél tömítés, üzemanyagszűrő, 2db stabilizátor pálca előre, olaj (Tutela gi/r) a tetőnyitó szerkezethez, 4db kapcsoló rudazat persely, ezt fórumban olvastam, hogy szeret kikopni. Jó ha van tartalékban... A tetőmozgató a leirás szerint gondozás mentes, nem ke Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum