Tagok >> psychoati >> 159 1.9 JTDM 16V SW

159 1.9 JTDM 16V SW - főkép

Blog

2022-04-04
Restaurálás :-)

Sajnos több hiba is felütötte a fejét. A turbó valószínűleg valamit benyelt és elkezdett süvíteni. Ez nem zavart annyira, viszont nem is töltött rendesen -ez már igen. A kormány nagyon nehéz lett (mármint a forgatása :-) ). Gondoltam ha már lúd, legyen molett. Két féltengely, két első kerékcsapágy, Tovább »

2021-01-11
olajcsere meg egy kis extra

Novemberben kezdődött a dolog. A kézifékkötelem nehezen járt már mióta nálam van az autó, de mivel szinte soha nem használom nem is zavart túlságosan a dolog. Viszont egyszer csak úgy hozta a sors, hogy elég meredek helyen kellett parkolni. Behúztam a kézit, egy laza csattanással jelezte hogy az egy Tovább »

2020-09-10
generátor

Munkából hazafelé menet lettem figyelmes arra, hogy amikor az autópályáról lejöttem az első kereszteződésben az alapjárat 1000 fölött volt. Pár kilométerrel arrébb hazaérve leállítottam az autót, gondoltam ráindítok aztán lehet, hogy helyreáll a rend. Na nem így történt. Indításra csak katt és telje Tovább »

2020-08-13
semmi extra

Friss műszaki vizsga teljesítve. Fékfolyadék cserélve, Textar DOT4 class6. Futómű beállítva. Tovább »

2020-07-13
kuplung kaput

A múlt héten tempomatos autópályás hazautazás közben egyszercsak leoldott a tempomat. Visszanyomtam. Megint leoldott. Hát jó, akkor gáz. Na ekkor jött a tréfa, a motor pörög de az autó nem gyorsul. Vissza 5-be és óvatosan hazagurultam. Másnap telefon D.Z.-nek, felvázoltam a tüneteket és azonnal meg Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum