Blog >> amts

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2016-03-20

Az autó a B pavilonban kapott helyet ismét. A Martini Racing design próbaképp került fel rá, de elképzelhető, hogy lesz a dolognak folytatása... :-)

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2015-03-22

Ismét segítettem Föckösnek a Dorax standon. Az autó pedig utolsó pillanatban kapott zöld lámpát, hogy kint lehessen a B pavilonban.

>> EseménySanyiJTD // Alfa 156 2.4 JTD 10V // 2014-03-25

Részt vehettem a Tuning Show-n az autómmal, kint voltam minden nap, sőt kiállítóknak már csütörtökön mennie kellett.

Reggel indultam Veszprémből (8kor még volt egy vizsgám) egy cimborámmal mentem, 2óra alatt felértünk. Elötte nap már kapták a tunerek a fülest,hogy NKH ellenőrzés lesz a Hungexpo elött, amire eddig még soha nem volt példa. (Ha lenne hányás smile tele raknám itt vele a blogpostot, gusztustalan dolognak tartom)

Végülis nagyon-nagyon jól éreztem magam, láttam sok gyönyörű autót, nagyon-nagyon szép hostess lányokkal dugig minden stand!
Amit látok,hogy van még hova fejlődni az autóval 90mm ültetésem sok autó mellett úgy mutatott ,mint egy terepjáró, a következő szezonra rágyúrok a sziszegős futóműre (air ride) :)

Elmaradhatatlan fotók a 4C-nél és az Alfás hostessekkel :)

Vasárnap kora este kellett kiüríteni a csarnokot, azt rebesgették a népek ,hogy mindkét oldalra kiállt az NKH, de egy privát kapun elhagyva az expot sikeresen kijutottunk!

Jövőre ugyanitt, keményebb összeállítással :)