Blog >> pakson

>> EseményEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2013-08-24

Nagy örömmel jelentünk meg újfent Paks városában,ezúttal házavatón tettük tiszteletünket csocsi barátunknál.
Hajnalig tartó beszélgetéses,evés-ivásos összejövetel sikeredett,amin természetesen jól éreztük magunkat. Kisebb sátortábort vertünk fel alvásügyileg :))

>> EseményEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2009-03-02

Kiváncsiak voltunk,hogy műxik egy atomerőmű,úgyhogy egy érdeklődő csapattal felkerestük Paksot :)
Jó,azt értettük,hogy atom,de mi hajcsa?
Egyébként rendkívül érdekes volt a látogatás,kicsit okosodtunk a remek előadóktól :)
De ha már ily messzire eljöttünk,nem siettünk haza,hanem egy kiváló társaságban töltöttük el az estét,pompás buli keretében,amíg ki nem dobtak hajnali három körül de addig az úri közönség táncolt :)
Mintegy 25 fős volt a csapat és a hangulat emelkedett.Másnap persze szembesültem azzal,hogy nem mindenre emlékszem,mik is történtek éjjel.
Na de azért vannak a fényképek,hogy emlékeztessenek :)

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 2.0 16V // 2008-07-02

Immáron harmadszor tettük tiszteletünket Pakson,hogy öregbítsük frissen szerzett hírnevünket és újfent pompás bulit sikerült összehozni a Paksiaknak,történetesen táncoltam is,amit viszonylag ritkán követek el.Ja,amúgy aszem atomerőmű látogatás volt de nekünk elégséges volt csak a bulin megjelenni :-)

>> EseményEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2008-03-08

A buli viszont remekül sikerült.Mindenki ott volt,aki számít és rengeteg új arc.
A tavalyival ellentétben most táncos est is sikeredett.A kemény mag persze kettőig kitartott de a végéről már vannak fehér foltjaim.Viszont 650 képet sikerült csinálnom.

>> EseményEdyboy // Alfa 155 1.7TS 8V // 2008-03-08

Végre eljött a nap,hogy ismét Pakson tegyük tiszteletünket.Most jövünk ötödször,olyan mintha hazatérnénk.Bár idén nem a jól bevált Duna Hotelban szálltunk meg,hanem koleszban,ami tökéletesen megfelelt a célnak,mivel a tervek szerint éjjel zuhanunk ágyba,akkor meg már bárhol jó.
Kezdi kinőni magát a paksi találkozó is,idén kétszer annyian gyűltünk össze,sokkal többen már nem férünk el a parkolóban.Odafelé úton természetesen esett az eső,mint szokott,hogy jól összebassza az előző napon lemosott autót de ezt már megszoktuk.Ellenben hideg volt a parkolóban,jófajta széllel karöltve,bár ez sokakat nem zavart,sőt egyesek nem átallottak pálinkát elővenni melegítés céljából.Én inkább estére tartogattam az energiát.
A tavalyi helyen volt ismét a buli,ami nem rossz,tekintve,hogy félreeső hely lévén nyugodtan el lehet engedni magunkat.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 2.0 16V // 2008-01-26

Idén már a második alkalommal mentünk Paksra,ezúttal erőmű látogatás volt az ok,hogy ily messze menjünk otthonról.Illetve nagy várakozással tekintettünk az este elébe,mert a paksiak szerveztek egy kis mulatságot egy 6-os út melletti csárdában.A mulatság jól sikerült,hajnalig buliztunk.
Azért az erőmű látogatás is érdekes volt,néhány cartárssal megismerkedtünk.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 2.0 16V // 2007-11-26

Ma voltunk először messzi találkozón.Egészen Paksig mentünk.Négyen mentünk.Ekkor még nem ismertünk senkit.Kb 50 autó jött össze,ami szép szám,végül is még tél van.Pakson a Penny parkolóban találkoztunk,ahol sokan megcsodálták a frissen felhelyezett spoilereket.
Később felmentünk valami sporttelepre és ott mindenki mesélt magáról.Valahol így kezdődött az Alfásokkal való barátkozás.Én vezettem vissza,úgyhogy én nem ittam,viszont a többiek rájártak egy Csocsi nevű piros polós ember borára.Kissé neheztelt ezért,úgyhogy meg kellett igérni neki,hogy Esztergomban kap helyi nevezetességet.Erre megnyugodott.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-03-18

Paksról csak másnap mentünk haza,miután hajnalig mulattunk de azért volt idő a helyi nevezetességekre is.Paksi Múzeum és Makovecz féle templom.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-03-17

Paksra vezetett az első hosszabb út,ahol sok másik Alfással tartalmasan múlattuk az időt.
Este pompás buliba torkollott a találkozó.