nem olvastam végig, csak az elejét.
cirrózis nem érdekel , ha jönnie kell hát jöjjön
infarktusom már megvolt és 2-es cukorbeteg is vagyok.
ennek ellenére azért napi 5-6 lemegy :-)
Jimmi T.2017-12-19 14:40:53 // 444
Kazes☻2017-12-19 09:07:00 // 443
Jimmi T.2017-12-14 10:18:35 // 442
mellette a doboza . Bezzera . Giulia volt kinézve és Magica lett
egy hosszú hosszú folyamat végén :-)
egy hosszú hosszú folyamat végén :-)
Föckös2017-12-14 08:49:34 // 441
EZ A KÁVÉFŐZŐ EGY MASTERWORK!
(szinte nem is merek ide írni, csak egy xaros pellini 9est hörpintettem le egy percce...)
(szinte nem is merek ide írni, csak egy xaros pellini 9est hörpintettem le egy percce...)
Jimmi T.2017-12-13 19:05:28 // 440
GT Ɨ|ѯ2017-12-13 18:53:48 // 439
Jimmi T.2017-12-12 11:31:47 // 438
GT Ɨ|ѯ2017-12-10 08:31:21 // 437
GT Ɨ|ѯ2017-12-10 07:40:27 // 436
hát ez nem ám semmi...volt:-)
Zsolt1552017-12-09 20:19:25 // 435
GT Ɨ|ѯ2017-12-09 12:33:35 // 434
GT Ɨ|ѯ2017-12-06 08:49:36 // 431
köszi, jó lesz akkor is van itthon utánpótlás:-)
Jimmi T.2017-12-05 18:11:08 // 430
AlfaWatch2017-12-04 20:50:23 // 429
Simán lehet. Évek óta nem jártam az indexen. (ott fortissimo néven voltam/vagyok,,,)
WarbiRunner (Gyuri)2017-12-04 20:25:39 // 428
Ő azonos a kávéjirzón, index kávéológián törzstag Paljoc-cal?
AlfaWatch2017-12-04 20:17:36 // 427
Szo szerint Alfas watch😉
AlfaWatch2017-12-04 20:16:50 // 426
En Encsrol vagy Miskolcrol tudok az etterembol. Csak tavasszal jarok Miskolc tersegeben☹.amugy nem tudom, hogy honnet.
A Bagirat meg a budapesti 7.keruleti Cirkuszbol szoktam venni. Ok szerintem postaznak is.
Amugy sokszor szokott Pall&Yotz kavem is lenni.ot is tudom ajanlani http://www.pallyotzcoffee.hu
A Bagirat meg a budapesti 7.keruleti Cirkuszbol szoktam venni. Ok szerintem postaznak is.
Amugy sokszor szokott Pall&Yotz kavem is lenni.ot is tudom ajanlani http://www.pallyotzcoffee.hu
GT Ɨ|ѯ2017-12-04 18:25:22 // 425
Kipróbálnám, honnan tudok szerezni?:-)
Jimmi T.2017-12-04 13:22:40 // 424
AlfaWatch2017-12-04 10:22:05 // 423
Az biztos, hogy nagyon finom a kave amit porkolnek.
Az Anyukam mondtabol tobb alkalommal is vittunk haza. Most a Pizza, kave vilagbekeben ittunk par alkalommal.
Aki nem kostolta meg azoknak ajanlom. Amugy meg a Cirkuszban ertekesitett Bagirat kedvelem.
Szep napot! Egy kep a Vilagbekebol, a maradekrol😀( igaz a hobbim es a munkam kicsit bezavar a kepbe😉)
Az Anyukam mondtabol tobb alkalommal is vittunk haza. Most a Pizza, kave vilagbekeben ittunk par alkalommal.
Aki nem kostolta meg azoknak ajanlom. Amugy meg a Cirkuszban ertekesitett Bagirat kedvelem.
Szep napot! Egy kep a Vilagbekebol, a maradekrol😀( igaz a hobbim es a munkam kicsit bezavar a kepbe😉)
AlfaWatch2017-12-03 19:14:54 // 421
GT Ɨ|ѯ2017-12-03 14:32:10 // 420
GT Ɨ|ѯ2017-12-03 08:53:58 // 419
Én sem vagyok szakértő csak szeretem az olasz kv-t:-)
egs
egs
Haddel2017-12-02 21:09:00 // 418
Én nem vagyok olyan szakértő ,mint Te😃 Nekem ízlett😃Afro Caffe volt.
KávégépesLaca2017-12-02 19:34:42 // 417
Végre van a műhelyben melegvíz-hidegvíz, 220/380,még bekőtöm a lágyító rendszert, jővőhéten érkeznek a műtő asztalok és indul a gépek lázadása....akarom mondani feltámasztása :) és végre énis elkezdhetem a teszteléseket :)
KávégépesLaca2017-12-02 19:30:59 // 416
Szeretem az ilyen embereket, igazán szereti amit csinál, és soha nem enged a minőségből. Kicsit azért többet is elárulhatott volna....legalább egy párat a hibfaktor listából. A víz minőségét és a kávégépet említette, bár a kávégép és az őrlőnél is van legalább 12 pont. Amit csinálsz azt szenvedéllyel tedd, és akkor más is szenvedéllyel fogadja :)
GT Ɨ|ѯ2017-12-02 17:36:01 // 415
volt íze is, vagy egyéb részlet?:-)
Jimmi T.2017-12-02 12:35:30 // 412
Haddel2017-12-02 09:33:30 // 411
Kazes☻2017-12-01 19:39:05 // 410
GT Ɨ|ѯ2017-11-30 17:32:00 // 409
Kazes☻2017-11-30 08:59:48 // 408
Kérlek szépen...! :)
GT Ɨ|ѯ2017-11-30 06:09:56 // 407
ez a 4-es jöhet...(ne)..:-)
Don Vito2017-11-29 22:11:03 // 406
GT Ɨ|ѯ2017-11-29 16:54:09 // 405
Kazes☻2017-11-28 23:28:45 // 404
Saját gépről a Tallózással feltölteni, majd a szövegdoboz alatt megjelenő képnél lévő ikonra kattintva betenni. Link esetében pedig vagy a szövegdoboz felett lévő kép ikonra kattintva , vagy a gémkapocsra kattintva és elnevezve... a B, I, U(aláhúzva) S ikonok mellett. :)
Don Vito2017-11-28 23:16:38 // 403
Saját gépről... majd amikor nem ment, feltettem a saját oldalamra is (mivel az oldal szerint "az Amore szerverére feltöltött képek" kezelése egyszerűbb - másnak), a link megjelent, de ha jól látom, nem mutat sehová :(
Kazes☻2017-11-28 22:06:12 // 402
Saját gépedről? Netről? Mi a terv...?
Don Vito2017-11-28 21:32:38 // 401
Ami a jelek szerint nem sikerült... :(
Hogyan szúrtok be kis képet ide?
Hogyan szúrtok be kis képet ide?
GT Ɨ|ѯ2017-11-28 20:00:01 // 399
Közelítünk-közelítünk lassan azért az ESPRESSO-hoz, forza:-)
WarbiRunner (Gyuri)2017-11-28 09:29:20 // 398
A cikk jól mondja :-) Az őrlési minőséget nincs mihez hasonlítanom, de a többit jól megfogalmazta. És gyárilag olyan beállításra volt téve, ami kb jó is volt. A mennyiségen kellett állítanom, az őrlemény finomsággal végül ugyanoda visszajutottam, ahol volt :-)
Lehet ezt már csak beleképzelem, de finomabb a végeredmény mint eddig bármivel. Sok helyen olvasható, hogy az őrlő legalább olyan fontos, mint a főző. És ez nagyon igaz! Ezért is ruháztam be inkább erre most.
A Gaggia-val jól dolgozik együtt, stabil a minőség ami kijön. Most azt érzem, hogy a főző lett picit a gyenge láncszem, annak is a hőstabilitása. A kávé keserűsége változik a jó és a khmm... necces kategória közt :-)
Gondoltam, hogy túl finom az őrlemény, de nem, durvítva elmegy a crema, elmegy az íz, marad a néha keserű utóízzel lejövő espresso. Szóval a tippem, ha jól gondolom, a magas hőfok.
Télen kap egy kontrollert, végülis van hozzá mindenem.
Lehet ezt már csak beleképzelem, de finomabb a végeredmény mint eddig bármivel. Sok helyen olvasható, hogy az őrlő legalább olyan fontos, mint a főző. És ez nagyon igaz! Ezért is ruháztam be inkább erre most.
A Gaggia-val jól dolgozik együtt, stabil a minőség ami kijön. Most azt érzem, hogy a főző lett picit a gyenge láncszem, annak is a hőstabilitása. A kávé keserűsége változik a jó és a khmm... necces kategória közt :-)
Gondoltam, hogy túl finom az őrlemény, de nem, durvítva elmegy a crema, elmegy az íz, marad a néha keserű utóízzel lejövő espresso. Szóval a tippem, ha jól gondolom, a magas hőfok.
Télen kap egy kontrollert, végülis van hozzá mindenem.
Jimmi T.2017-11-27 17:43:56 // 396
Ó az is . Olyan faszául kezelhető hogy csak na. Könnyen és nagy tartományban állítható . Ma reggeltől nagyon komoly kávékat főzök !!!
WarbiRunner (Gyuri)2017-11-26 20:19:40 // 395
Korrekt kis gépnek néz ki ez is :-)
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.