Aki szimpatizál a Bialetti Mokona-val valszeg lemaradt róla.
4 outletben és 2 márkaboltban is ”nem tudjuk lesz-e még” választ kaptam.Kapszulás van már csak.50euro volt az ára.
Nem hinném hogy beteges lenne :) inkább kávét mint energia ital...
Minnél kisebb mennyiséget iszol annál kevesebb a koffein tartalom és az íz is más mert nem főzöd ki a savakat stb.
Dupla presszót sokan iszunk szerintem :)
Nálam napi 4-5 a normális....:-)
Reggel otthon presso. A cégnél általában csak gépi vackot iszom. Este otthon még egy-két presso. Ha egész nap otthon vagyok,akkor 4-5 presso...
Imádom az ízét,ha lenne olyan kávé ízű üdítő,ami valóban visszaadja az ízeket,biztosan egész nap azt innám.... :-)
Srácok, ti naponta hány kávét isztok meg?
csak kiváncsi vagyok, hogy nem beteges e a kávé függőségem.
reggel egy espresso, aztán ahogy beérek a munkahelyre egy dupla espresso...
kora délután egy ristretto, bár én azt inkább ristrettinonak nevezném, csak annyi, hogy ellepje az 1db kockacukrot. aztán otthon lecsúszik mégegy.
hétvégén nagy ritkán megengedek magamnak egy macchiatot is...
szóval napi 4 sok talán? (minimum 8gr/adag)
Tavaly betevedtunk a Madal kavezoba, uj dimenzioba helyezte a kv elmenyt, azota tudom mi az, hogy kave, kavefugges van :) Beszereztem egy karost, par honap alatt megtanultam hasznalni, nemi latte art is megy. Ok a Beyond Within porkolo kaveit hasznaljak. Kivalo kulonleges izek, ara ennek megfelelo, 200g/ 3e. Akarmivel kiserletezek nem talalok azokhoz a kavekhoz hasonlot, vanilia, narancs, barack izjegyek.
Eleg sok cappuccinot iszunk, havi 1,5-2kg ledaralodik nalunk. Talalok erre koltseghatekonyabb megoldast vagy ez a minoseg ennyi es ne is keressek?
Koszi!
Baromira zavarhatta a hangja, ha ennyit szöszölt vele :-) Ügyes.
A bitumenes lemez helyett lehet kapni autóba való hangelnyelő lapokat,
érdemes azzal kísérletezni. A homok + ólom az jó ötlet :-)