az anyagbeszerzés is megvolt , a logisztika kicsit nehézkes volt motoron , de a lényeg itt van . kipróbálás meg majd ahogy ürülnek a dobozok , egyenként .
a végén egy kis gyöngyszemmel :-)
Hali,
A Frei kévékat mi keverni szoktuk felesben Segafredoval. Számunkra így lett tökéletes az ízvilág. A gépünknek állítólag nem valami jól van eltalálva az őrlőműve, ezért a legfinomabbra van állítva.
Tehát a gép:
Mikor fel van töltve a spájz:
Nagyon szeretem a Café Frei-ben a Nicaraguai dohánykávét, vettem hát egy kis csomaggal itthonra. Sajna csak itthon vettem észre, hogy nem ajánlja automata gépbe tenni... Akárhogy játszom az őrlési finomsággal, undormányos az eredmény :( Esetleg állítsam a mennyiséget?
[Sziasztok!
Nem mindennapi kávét kaptam GT-től. kóstolóba. Kopi Luwak. A macskaki kávé.
Egészen különleges íze van és nagyon erős. Nem hasonlítható egyetlen általam ismert kávéhoz sem. Ez egy Isteni nedű.
Még jó, hogy megvártam vele a ma reggelt. Ezt a kávét nem bekapni kell ahogy a hétköznapokban teszem, hanem élvezni. :-) Ez meg is volt.
Köszi GT :-)