Buksi2009-02-26 19:23:02 // 74951
Akkor majd veszek kettőt és az egyik odaadom majd neked! :-DD
Gery832009-02-26 19:21:51 // 74950
Bevallom igen, de sajna nem engedhetem meg magamnak... :D
Buksi2009-02-26 19:17:59 // 74949
Tudom, hogy nagy álmod válna valóra! :-DDD
Buksi2009-02-26 19:07:17 // 74947
Úgy látom ilyenre vágysz te is! :-DDDDDDDD
BMW forever!!!!!!!!2009-02-26 18:10:11 // 74945
Kemény vagy csoki:-)))))
Én a helyedbe emelnék árat.Na nem sokat csak hogy jó legyen:-))Végülis recesszió van,mindenkinek meg kell élni:-))Úgyis kifizeti,mert kénytelen.Vagy elveszik a céges szart.
Én a helyedbe emelnék árat.Na nem sokat csak hogy jó legyen:-))Végülis recesszió van,mindenkinek meg kell élni:-))Úgyis kifizeti,mert kénytelen.Vagy elveszik a céges szart.
Gery832009-02-26 17:30:02 // 74944
Gery832009-02-26 17:21:15 // 74943
Mert nincs ízlésed+ :D
Buksi2009-02-26 14:17:07 // 74942
:-DDDDDDDDDD
Közben azért próbálkozom! ;-))))
Közben azért próbálkozom! ;-))))
Fairlane2009-02-26 14:16:25 // 74941
De most épp van időd, amig elvan a verda fösteni...
Most csak ülsz a gép előtt bamba pofával és a szót szaporitod... :P :DDD
Most csak ülsz a gép előtt bamba pofával és a szót szaporitod... :P :DDD
Buksi2009-02-26 14:05:57 // 74940
Talán majd ha lesz időm csak ezzel foglalkozni, akkor majd próbálgatok valamit összehozni! :-))
Fairlane2009-02-26 13:55:12 // 74939
Hát itt az alkalom, hogy belevágjál, progi szerezhető torrentboltban, keress googléval hozzá vmi leírást, és uccu gyakorolni.
A kis változtatásokból kiindulva már könnyen lesz vmi nagy mű :)
A kis változtatásokból kiindulva már könnyen lesz vmi nagy mű :)
Buksi2009-02-26 13:50:11 // 74938
Én egyáltalán nem vágom! :-D
A kisebb változtatásokat megcsinálom, de azon kívül semmi mást nem tudok! :-))
A kisebb változtatásokat megcsinálom, de azon kívül semmi mást nem tudok! :-))
Fairlane2009-02-26 13:40:34 // 74937
Biztos hamar beletanulsz :)
Amúgy én sem vágom túlzottan....
Amúgy én sem vágom túlzottan....
Buksi2009-02-26 13:29:52 // 74936
Én nem értek hozzá! :-( :-))))
Fairlane2009-02-26 13:22:29 // 74935
Most te vagy a soros.... :))))
Buksi2009-02-26 13:17:55 // 74934
Ááá, süsnyével nem kell foglalkozni, nem ért hozzá! :-DDD
Csináld nyugodtan! ;-))
Csináld nyugodtan! ;-))
Fairlane2009-02-26 13:17:03 // 74933
Itt a cégnél csak windóz paintem van, azt ha azzal komponálnék, valaki tuti beugatna, mint süsnye a múltkor a pickupnál, hogy "elcsúsztak a pixelek".... :P
Fairlane2009-02-26 13:12:00 // 74932
Amúgy hány kiló egy ilyen motor? 200 alatt, nem?
Zártszelvényből pár óra alatt meg lehet hegeszteni egy ilyesmit.
50x50es zártszelvény métere kb 500 ft, a vasanyag egy ilyenhez lenne vagy kétezer.... :)
Persze nem árthat hozzászabni a motortartó bakokhoz esetleg...
Zártszelvényből pár óra alatt meg lehet hegeszteni egy ilyesmit.
50x50es zártszelvény métere kb 500 ft, a vasanyag egy ilyenhez lenne vagy kétezer.... :)
Persze nem árthat hozzászabni a motortartó bakokhoz esetleg...
Buksi2009-02-26 13:03:14 // 74931
Nem vagy te fáradt, meg tudod csinálni! :-)))))))))))))))
Fairlane2009-02-26 12:56:48 // 74930
Csórjá egy bevásárlókocsit :)))
Mekkora lenne, esténként a v6 mocis auchanmobillal döngetnél egy kört rásszel :P
(ha nem lennék ilyen fáradt, megfotosoppolnám:))))
Mekkora lenne, esténként a v6 mocis auchanmobillal döngetnél egy kört rásszel :P
(ha nem lennék ilyen fáradt, megfotosoppolnám:))))
Buksi2009-02-26 12:01:37 // 74929
Mondjuk heggesztéssel! ;-)))
Buksi2009-02-26 12:01:02 // 74928
Áááááhhhh, ez csak duma! Azok találták ki, akiknek kevés pénzük van! Vagyis MI!
:-DDDDDDDDDDD
:-DDDDDDDDDDD
SD2009-02-26 11:58:34 // 74927
arra gondolok hogy kéne tákolnom egy kerekes álványt a V6 mocinak, mert akkor azon lehetne toszigáln meg szerelgetni:)
hogy lehet ezt a legjobban megoldani?
hogy lehet ezt a legjobban megoldani?
SD2009-02-26 11:56:13 // 74926
Ezt jól látod egy duplagarázs ma magyarországon tipikusan lúzer tartozék:D
Én mondtam neked kiveheted raktárnak:)
Én mondtam neked kiveheted raktárnak:)
SD2009-02-26 11:54:03 // 74925
Jah makit rásózom asszonyra azt lelépek a bérlővel meg a mazdával:D:D:D
Na még csak az kéne:D:D:D mondjuk úgy hogy asszony és a csajszi nem egy súlycsoport:):P:D De ha alfája lenne:D:D:D
De nemm érdekházasságot lett volna alkalmam kötni, akkor hétvégenként Zadaron vitorláznék, és valszeg valami új járgánnyal tolnám a népet az úton, stb stb:) de ez nem az én formám, szerintem a pénz akkor ér valamit ha az ember tudja értékelni, és kezelni, nem utolsó sorban saját erejéből megszerezni:)
Na még csak az kéne:D:D:D mondjuk úgy hogy asszony és a csajszi nem egy súlycsoport:):P:D De ha alfája lenne:D:D:D
De nemm érdekházasságot lett volna alkalmam kötni, akkor hétvégenként Zadaron vitorláznék, és valszeg valami új járgánnyal tolnám a népet az úton, stb stb:) de ez nem az én formám, szerintem a pénz akkor ér valamit ha az ember tudja értékelni, és kezelni, nem utolsó sorban saját erejéből megszerezni:)
Buksi2009-02-26 10:57:28 // 74924
Na mi van, elcsavarta a fejed? Nehogy szerelmes legyél ám belé! :-DDDDDDDDDDD
Buksi2009-02-26 10:54:16 // 74923
De dúrván szélesebb! :-O
Buksi2009-02-26 10:52:29 // 74922
Jól van, most már nyugodj meg! :-D
Marklar1552009-02-26 10:44:30 // 74921
Az első harmadánál megúntam...
De. Minek azon a garázson oztozkodni? Ok xxk+, de ez megínt olyan lújzer dolog, mint nem névre iratni az autót és utána meg szidni mást...
De. Minek azon a garázson oztozkodni? Ok xxk+, de ez megínt olyan lújzer dolog, mint nem névre iratni az autót és utána meg szidni mást...
Fairlane2009-02-26 10:31:31 // 74919
Erővonalak lol :D
A bérlők a vaspor, SD a mágnes :))))
A bérlők a vaspor, SD a mágnes :))))
süsnye2009-02-26 09:52:24 // 74918
türelmetlen vagy... ;)
"Tudniuk kell az erővonalakat és annak megfeleően viselkedni."
áááá ez teccik a legjobban. :))
"Tudniuk kell az erővonalakat és annak megfeleően viselkedni."
áááá ez teccik a legjobban. :))
SD2009-02-26 09:39:24 // 74917
jah még nem dőlt el de a csajnak van esze:)
minden esetre természetesen elfogadom hogy van belőle kellemetlenség nem akkor ugrok az autóval amikor karok, de ezt én előnynek veszem mert így tényleg csak akkor használom ha kell. És ezzel plusz a bérleti díjjal nem keveset hoz már a kasszába, benzin+elhasznlódás+díj:)
Viszont én mint tulajdonos, nem engedhetem meg hogy így beszéljenek velem, ez alap. Tudniuk kell az erővonalakat és annak megfeleően viselkedni.
Mind1 hibázni emberi odolog és végül megoldódott kulturáltan a helyzet mert én nem csesztem ki velük ők meg előbb mentek.
Lehet fáradt az ember ezt is elfogadom de akkor kérdezze meg mikor indulok másnap reggel hogy cserélhessünk. Nehogy már nekem kelljen autóval mennem mert lusta? :)
minden esetre természetesen elfogadom hogy van belőle kellemetlenség nem akkor ugrok az autóval amikor karok, de ezt én előnynek veszem mert így tényleg csak akkor használom ha kell. És ezzel plusz a bérleti díjjal nem keveset hoz már a kasszába, benzin+elhasznlódás+díj:)
Viszont én mint tulajdonos, nem engedhetem meg hogy így beszéljenek velem, ez alap. Tudniuk kell az erővonalakat és annak megfeleően viselkedni.
Mind1 hibázni emberi odolog és végül megoldódott kulturáltan a helyzet mert én nem csesztem ki velük ők meg előbb mentek.
Lehet fáradt az ember ezt is elfogadom de akkor kérdezze meg mikor indulok másnap reggel hogy cserélhessünk. Nehogy már nekem kelljen autóval mennem mert lusta? :)
SD2009-02-26 09:32:38 // 74916
Tsodás fordulatot vettek a események:
Tegnap nem reagáltam, ma reggel elkezdtem írni az sms-t, már kiválasztottam a számot.
sms: Nem megek ma autóval, szóljatok ha indultok, és hozzátok a kulcsokat, szerződést.
No de itt jön a tsóda: nyomom rá hogy akkor küldés? erre csöng a telefon, hát pont a csaja hív. Kicsit remegő hangon hogy mikor indulok, mondom amikor ti, jó mert ő már menne. Mondom ok 5p és lent vagyok. Lemegek már bent ül az autóban, garázs nyitva, kiállok, aztán oda mentem hozzá, akkor a telefon a fülén. De látta mondani akarok vmit. Kérdezem, hogy hogy ilyen korán megy? Mondja most hívták hogy menjen azonnal, sietnie kell. (Gondoltam magamban ügyes) de meg is mondtam hogy a tegnapi este nem nyerte el a tetszésemet, és nem volt még kevés alkalom se hogy nekik ki kellett állni miattunk. Erre a csaj mondja persze nem gond, le tudnak jönni este is, csak szóljunk előrre. Mondom ok de azért ez a stílus nem tetszett. OK enyiben maradtuk
Konkluzio: ennyi a különbség egy makimajom és egy irodavezető közt. Tehát megmentette a helyzetet mert nekem nem kellett váronm fél tízig ezzel csökkentette a döhömet, és ha tegyük fel elmentem volna akkor BKV-bal is beért volna, ügyesen kerülte a kontaktust, ezzel megmentette magát a surlódástól.
MOst ez szándékosan így alakította, vagy szerencséje volt ez már nem is érdekel. De 1 percen mult a garázsa.
De ilyen taktikus gondolkodás előtt csak meghajolni tudok, a maki meg gondolom kapott otthon fejmosást:)
Aztán majd felhívom őket hogy lejárt a szerződésünk, mi legyen? Vállalják-e hogy valószínüleg többet fogunk járni mostatnól? És akkor mennyire hsszabbítsuk?
Ha igen akkor pórázon a makival benne vagyok. Ha nem akkor meg az történt amit alapból a végeredmény lett volna.
De mondom a csaj visszahozta a sírból az ügyet!!! ezt tisztelem benne
Tegnap nem reagáltam, ma reggel elkezdtem írni az sms-t, már kiválasztottam a számot.
sms: Nem megek ma autóval, szóljatok ha indultok, és hozzátok a kulcsokat, szerződést.
No de itt jön a tsóda: nyomom rá hogy akkor küldés? erre csöng a telefon, hát pont a csaja hív. Kicsit remegő hangon hogy mikor indulok, mondom amikor ti, jó mert ő már menne. Mondom ok 5p és lent vagyok. Lemegek már bent ül az autóban, garázs nyitva, kiállok, aztán oda mentem hozzá, akkor a telefon a fülén. De látta mondani akarok vmit. Kérdezem, hogy hogy ilyen korán megy? Mondja most hívták hogy menjen azonnal, sietnie kell. (Gondoltam magamban ügyes) de meg is mondtam hogy a tegnapi este nem nyerte el a tetszésemet, és nem volt még kevés alkalom se hogy nekik ki kellett állni miattunk. Erre a csaj mondja persze nem gond, le tudnak jönni este is, csak szóljunk előrre. Mondom ok de azért ez a stílus nem tetszett. OK enyiben maradtuk
Konkluzio: ennyi a különbség egy makimajom és egy irodavezető közt. Tehát megmentette a helyzetet mert nekem nem kellett váronm fél tízig ezzel csökkentette a döhömet, és ha tegyük fel elmentem volna akkor BKV-bal is beért volna, ügyesen kerülte a kontaktust, ezzel megmentette magát a surlódástól.
MOst ez szándékosan így alakította, vagy szerencséje volt ez már nem is érdekel. De 1 percen mult a garázsa.
De ilyen taktikus gondolkodás előtt csak meghajolni tudok, a maki meg gondolom kapott otthon fejmosást:)
Aztán majd felhívom őket hogy lejárt a szerződésünk, mi legyen? Vállalják-e hogy valószínüleg többet fogunk járni mostatnól? És akkor mennyire hsszabbítsuk?
Ha igen akkor pórázon a makival benne vagyok. Ha nem akkor meg az történt amit alapból a végeredmény lett volna.
De mondom a csaj visszahozta a sírból az ügyet!!! ezt tisztelem benne
süsnye2009-02-26 09:32:15 // 74915
értem... de akkor ne értem mifaszt sír SD. :) fizet neki a gyerek, egy csőgarázsból ennyit lehet kihozni... tipikus magyar.. ;)
Fairlane2009-02-26 09:28:23 // 74914
Ja, Kétautós csőgarázs egy kijárattal.
A belső autó (piroska) csak akkor tud kiállni ha a külső (mazdika) is kiáll....
A belső autó (piroska) csak akkor tud kiállni ha a külső (mazdika) is kiáll....
süsnye2009-02-26 09:09:16 // 74913
ez most hogy van? an egy garázsod, amiben ő bérel egy helyet?
Fairlane2009-02-26 08:49:44 // 74912
Fairlane2009-02-26 08:42:53 // 74911
lungfefe2009-02-26 08:42:13 // 74910
Fairlane2009-02-26 08:37:42 // 74909
Nemtom, sztem ilyen helyzetben belefér némi kompromisszum. Legalább a 25 pénz miatt :))
Inkább beszéld meg a csajjal, hogy nevelje meg a makit.
Amugy neki is lehetett pl szar napja, vagy mittomén...
De te miért fiukkal jársz táncolni??? :DDD
Inkább beszéld meg a csajjal, hogy nevelje meg a makit.
Amugy neki is lehetett pl szar napja, vagy mittomén...
De te miért fiukkal jársz táncolni??? :DDD
afri2009-02-26 08:01:12 // 74908
bas.z.d. ki a ge.c.i.b.e! :-DDD
(remélem ezért nem tiltanak le innét)
ha szerződés sem köt már, akkor mit ugat ő neked?! TE meg ne hagyd magad!
én a helyedben .... öööööö ..... áá semmi, haggyuk! csak nekem is felbaxxa az agyam!
együttérzééés! :-DD
(remélem ezért nem tiltanak le innét)
ha szerződés sem köt már, akkor mit ugat ő neked?! TE meg ne hagyd magad!
én a helyedben .... öööööö ..... áá semmi, haggyuk! csak nekem is felbaxxa az agyam!
együttérzééés! :-DD
SD2009-02-26 07:25:33 // 74907
Nah jó reggelt...
Tegnap kicsit felbaxtam magam...
úgy kezdődött, hogy tegnap előtt Asszony öccsével elmentem este táncházba mert nem bírt volna hazajöni későn stb... megbeszéltem a garázsbérlővel hogy ok 11-ig igyekszem haza, de ha nem sikerül akkor szólok. Így is lett így beállt belülre, viszont másnap reggel ő később indul én meg nem vagyok paraszt hogy 7-kor lerángassam... ezért autóvalo mentem dolgozni.
El is telt a nap este 8 volt mikor Asszonnyal épp a osánban válogatunk, erre csöng a telefonom: (ő-bérlő, én-én)
Ő - szia nem állsz a garázsban
ÉN-hát igen kb fél óra és otthon leszek.
Ő - nem akarok már minden este lerohangálni, akkor bállok hátra még most jó?
ÉN- és akkor holnap?
Ő - már most hulla vagyok, még utoljára akkor jó?
ÉN - ... (kis szünet) JÓ
na ezen álszállt az agyam... hogy bazzeg azért menjek én autóval megint mert nem képes levonszolni a valagát.... se este se reggel...
és hozzá tartozik a képhez hogy mivel baromi keveset járok az autóval óriási kényelemben volt egésszen eddig mert az eltelt 5 hónap alatt nem volt 10 alkalom hogy ki kellett volna állnia... és mindíg igyekeztem úgy intézni hogy ne legyen kellemetlen nekik... havonta kb 2x mentem az autóval... és vagy 3x megkértem hogy had pakolásszak a garázsban hétvégén napközben rakja ki az autót...
ennyi összesen... na most neki az mert tegnapelőtt sokáig voltam amit meg is oldottunk, ma meg 8-kor még mertem vásárolni... ez neki már rendszeres lejárás???
Asszem írok most egy diszkrét, sms-t hogy megvárom míg indul, mert nem fogok autóval menni, és hozza magával a kulcsokat és a szerződést is.... mert kirakom mint macsaká xarni...
ezt a pattogást egy kis csicska mazdás cégautós faxkalap gyerektől nem fogadom el (barátnője cégautója, a csicska gyerek valami fánugráló makimajom ipari alpinista...)
és egy ilyen cseszeget engem telfonon??? hogy mer ő nem jön le...? ne bele ne szakadjon már??? és ha naponta járnék az autóval és minden este egyeztetni kéne?
azt a qva elkényelmesedett valagát....
ki van baxva!!!
legalább lesz hely és nem kell néznem azt az ocsmány rizskályhát...
úgyhogy végül is tényleg jól mondta a maki... utolsó alakalom... fú de utálom az ilyet, és akkor jött ilyen ötletekkel az utóbb időben hogy szorul alakat meg csinljak kitámasztót, meg tököm tudja... ezeket még el is fogadtam bár meg van oldva minden de leszarom
majd kiváncsi vagyok hogy talál egy nap alatt garázst a szarának, mert feltétel hogy fűtött garázsban kell tartania... de a szerződés jan 19. én lejárt, nem hosszabbítottuk meg úgy veszem hogy az előzü hónap volt a felmondási idő, kapott bónuszba 5 napot
na írok sms-t, hogy egy ilyen csicskag..i ugráltasson mert azt hisz ő parancsol mert kicsenget nekem havi 25-k-t hát rosszul hiszi, hitte...
azt a qva nénikéjét baxogassa... de ha még kulturáltam elmondta volna hogy most nagyon fáradt, és inkább holnap reggel cseréljük meg vagy nemtudom, de nem menjek autóval hát menejen ő de vissza se jöjjön...
Tegnap kicsit felbaxtam magam...
úgy kezdődött, hogy tegnap előtt Asszony öccsével elmentem este táncházba mert nem bírt volna hazajöni későn stb... megbeszéltem a garázsbérlővel hogy ok 11-ig igyekszem haza, de ha nem sikerül akkor szólok. Így is lett így beállt belülre, viszont másnap reggel ő később indul én meg nem vagyok paraszt hogy 7-kor lerángassam... ezért autóvalo mentem dolgozni.
El is telt a nap este 8 volt mikor Asszonnyal épp a osánban válogatunk, erre csöng a telefonom: (ő-bérlő, én-én)
Ő - szia nem állsz a garázsban
ÉN-hát igen kb fél óra és otthon leszek.
Ő - nem akarok már minden este lerohangálni, akkor bállok hátra még most jó?
ÉN- és akkor holnap?
Ő - már most hulla vagyok, még utoljára akkor jó?
ÉN - ... (kis szünet) JÓ
na ezen álszállt az agyam... hogy bazzeg azért menjek én autóval megint mert nem képes levonszolni a valagát.... se este se reggel...
és hozzá tartozik a képhez hogy mivel baromi keveset járok az autóval óriási kényelemben volt egésszen eddig mert az eltelt 5 hónap alatt nem volt 10 alkalom hogy ki kellett volna állnia... és mindíg igyekeztem úgy intézni hogy ne legyen kellemetlen nekik... havonta kb 2x mentem az autóval... és vagy 3x megkértem hogy had pakolásszak a garázsban hétvégén napközben rakja ki az autót...
ennyi összesen... na most neki az mert tegnapelőtt sokáig voltam amit meg is oldottunk, ma meg 8-kor még mertem vásárolni... ez neki már rendszeres lejárás???
Asszem írok most egy diszkrét, sms-t hogy megvárom míg indul, mert nem fogok autóval menni, és hozza magával a kulcsokat és a szerződést is.... mert kirakom mint macsaká xarni...
ezt a pattogást egy kis csicska mazdás cégautós faxkalap gyerektől nem fogadom el (barátnője cégautója, a csicska gyerek valami fánugráló makimajom ipari alpinista...)
és egy ilyen cseszeget engem telfonon??? hogy mer ő nem jön le...? ne bele ne szakadjon már??? és ha naponta járnék az autóval és minden este egyeztetni kéne?
azt a qva elkényelmesedett valagát....
ki van baxva!!!
legalább lesz hely és nem kell néznem azt az ocsmány rizskályhát...
úgyhogy végül is tényleg jól mondta a maki... utolsó alakalom... fú de utálom az ilyet, és akkor jött ilyen ötletekkel az utóbb időben hogy szorul alakat meg csinljak kitámasztót, meg tököm tudja... ezeket még el is fogadtam bár meg van oldva minden de leszarom
majd kiváncsi vagyok hogy talál egy nap alatt garázst a szarának, mert feltétel hogy fűtött garázsban kell tartania... de a szerződés jan 19. én lejárt, nem hosszabbítottuk meg úgy veszem hogy az előzü hónap volt a felmondási idő, kapott bónuszba 5 napot
na írok sms-t, hogy egy ilyen csicskag..i ugráltasson mert azt hisz ő parancsol mert kicsenget nekem havi 25-k-t hát rosszul hiszi, hitte...
azt a qva nénikéjét baxogassa... de ha még kulturáltam elmondta volna hogy most nagyon fáradt, és inkább holnap reggel cseréljük meg vagy nemtudom, de nem menjek autóval hát menejen ő de vissza se jöjjön...
Buksi2009-02-26 00:04:17 // 74906
Buksi2009-02-25 23:39:58 // 74905
Nekem akkor sem tecc! :-)
Fairlane2009-02-25 22:22:54 // 74904
Nekem volt. Ár-érték arányban sztem nem rossz.
Állítólag ez puhább fajta keverék, ami kevésbé eszi a tárcsát...
Sok különbséget funkciójában nem érzékeltem a mostani ferodokhoz, meg az előtte levő nemtom milyenekhez képest.
Illetve az akkori tárcsáim már kicsit bordásra voltak kopva, így kicsit hajlamosak voltak nyikorogni a betétek.
Állítólag ez puhább fajta keverék, ami kevésbé eszi a tárcsát...
Sok különbséget funkciójában nem érzékeltem a mostani ferodokhoz, meg az előtte levő nemtom milyenekhez képest.
Illetve az akkori tárcsáim már kicsit bordásra voltak kopva, így kicsit hajlamosak voltak nyikorogni a betétek.
Gery832009-02-25 19:28:01 // 74903