no a napsütés elmaradt ma is csak ezeket a képeket tudtam csinálni:

Poló2008-10-26 18:53:55 //
79803
Én 3 évvel ezelőtt NKH-hoz (akkor még kpm volt, asszem) vittem az autót, a sok pöcsköszörű és szakadt autó között felüdülés volt nekik az én autóm. Szinte azon versenyeztek egymással a szerelők, hogy ki álljon rá vele a padra és ki guruljon vele pár métert odébb. Szóltak, hogy az egyik lámpám feljebb világít, mint a másik, fizettem és megkaptam a műszakit 2 évre.
Tavaly nem ilyenre vittem a fólia miatt, de megbántam, mert a fóliát így is úgy is le kellett vennem, viszont a zsebemben maradt volna 8-9 ezer Ft.
Szilárd2008-10-26 18:45:06 //
79802
Nálunk 19.220Ft a műszaki.
Attie2008-10-26 18:42:09 //
79801
És az NKH-nál mindenki megbukik rögtön? :)
Ha megbukik, akkor mi a helyzet? Ideiglenes engedélyt kap hogy ki lehessen javítani a hibákat?
Poló2008-10-26 18:37:59 //
79800
NKH-nál ha megbukik a verda, akkor viheted újra és megint kb. 9K.
Ha meg egy szervizbe viszed (ezt nevezik zárt helyinek, asszem), akkor egyszer kifizeted a kb. 18.000 Ft-ot és átmegy az autó a vizsgán. Először csinálnak egy előműszakit, megnézik, hogy mi nem jó, mit kell cserélni, javítani. Ezt vagy megcsinálják ők, vagy te, vagy megcsináltatod mással, megegyezés kérdése. Majd visszaviszed a kapott időpontra az autót, ekkor már minden f@sza rajta és levizsgázik.
Attie2008-10-26 18:34:52 //
79799
Hoppá... ez nem hatósági díjas?
Mert néztem az NKH oldalát és ott nem egészen 10e Ft-ra jön ki, de találtam 2004-es adatokat is és ott meg 16e volt.
Hogy van ez? :)
Poló2008-10-26 18:20:57 //
79798
Kb. 18K.
Ha az NKH-hoz viszed, akkor meg olyan 9K.
Attie2008-10-26 18:20:03 //
79797
Tudja valaki, hogy mennyibe kerül most egy műszaki vizsga, ha minden rendben van az autón?
A 6Jx15" et 43 az jó a 156-ra?Vagy az mire való. 5 lyukas
Kn[.]xX2008-10-26 17:23:45 //
79795
Sziasztok! Nem kell valakinek 156-osra két db fekete acél felni (15") Barum téli gumival? Jó állapotú gumik, 75-80%-osak. Ha valakit érdekel, akkor írjon az oldalamra (esetleg tel/email)
Gábor802008-10-26 14:55:51 //
79794
156 -os topicnaptár:
A naptárhoz a képeket és mindenféle kérdést óhajt sóhajt a következő e-mail címre küldjétek: alfa156.naptar@gmail.com
Kérdezni lehet nyugodtan Gábor80 és Sanyi üzifalán.
FIGYELEM! A nyomdával való egyeztetés után, a szerkesztés végett, az asztali naptáraknál 53 db, a fali naptáraknál pedig 48 db a beilleszthető képek száma.
Vagyis ennyi Amorés fotóját tudjuk feltenni a naptárakra. Természetesen naptárak ezektől függetlenül is rendelhetők!
Asztali naptár (320x150mm) 1930Ft + Áfa:
(csak rendelek - megvan az 53 jelentkező, ezért már csak rendelni tudtok)
54.
Fali naptár (310x450mm) 1640Ft + Áfa:
(csak rendelek - megvan a 48 jelentkező, ezért már csak rendelni tudtok.)
49. mtamas - 1db
50. Stefa - 1db
51. Takibá - 1db
52. BadBoyz - 1db
53. Poseidon - 1db
Gábor802008-10-26 14:53:38 //
79793
Ciao! Üdv mindenkinek! :)))
A naptárakkal kapcsolatban - akiket érint a dolog:
-aki elmaradt a fotóval és még nem küldött nekem az Alfájáról, az legyen szíves pótolja felém (ezt az üzenőfalakra is megírtam)!
Volt aki jelezte, hogy maga méretezné át a képeket. Sajnos pontos méreteket nem tudok írni a képekkel kapcsolatban, ezért megkérlek bennetek, hogy küldjetek olyan fotót-fotókat amin szerintetek a legjobban mutat az Alfátok és átméretezhető.
Jövő héten megszerzem mindenképp ezeket a méreteket a nyomdától, átméretezzük a képeket és egyből küldeném is át nekik, hogy beilleszthessék.
Ezzel egyidejűleg lezárnám a listát is, és ahogy tudok írok mindenkinek pontos árat és számlaszámot is az átutaláshoz.
Aki pedig még nem rendelt, de kedvet kapott a dologhoz, jövő hét végéig az oldalamon jelezze ezt nekem.
Előre is köszönöm mindenkinek!
Vili2008-10-26 09:25:11 //
79792
Hi!Nekem gyertya csere oldotta meg a hasonló tünetet.
te kitisztitottad a folytoszelepet????és menyibe kerül az alapjárati motor???
hát ezzel az uj légtömegmérövel nekemis produkált ilyet...
szevasztok , nekem az a pici gondom a 156-osommal / 2,0 TS / hogy néha mikor kijáratok a garázsból és becsukom az ajtót , mikor ujra elindulnák vissza esik az alapgáz és az istenért sem akar elindulni , csak az segít rajta ha bedöglesztem és ujra indítom , van valakinek valamien hasonló tapasztalata ?
Lali752008-10-26 08:10:29 //
79788
Ugyanez volt a gondom,alapjárati motor csere volt a megoldás.
Hardy2008-10-26 07:00:57 //
79787
Szerintem ha bármilyen elektromos kütyüt cserélsz illik egy Resetet csináltatni az agyának, és akkor azonnal jó lesz. Nekem a Marelli olyan szinten ment tönkre egyik másodpercről a másikra, hogy nem tudtam elindulni a kereszteződésbe. Csak alapjáraton ment, és így szenvedtem el egy parkolóig, ráadásul nem is gondoltam ilyen hibára, mivel új volt és a Bosch más tüneteket produkált, csak berágtam, és minden érzékelőt lehúztam amit lehetett, meg Csőri súgott, és így jöttem rá. Mikor kiolvastattam kiderült. hogy a hőfokérzékelő része ment tönkre.
Zsolesz2008-10-25 22:56:51 //
79786
Érdekes dolog volt ma. Gondoltam kicserélem a kiégett helyzetjelzőmet de nem jól emlékeztem és nem volt otthon új. Viszont múltkor szert tettem 2 új komplett lámpatestre és mondom kiszedem abból. Na ez nem sikerült. Amit kiszedtem abból az nem ment bele az enyémbe, de ami nálam kiégett az meg belement a másikba. Akkor néztem hogy valami francia izzó volt benne.
Ez volt a mai tanmese, jó éjt gyerekek! :)
igen a háráso másinák szétnyűhetetlenek ...ezek a kínai fosok áhh...
A lényeg, hogy rá legyen írva: made in ussr. :)))
lehet :) majd Te adsz nekem egy mindentudót :DDD
ok köx :) na léptem.. joélyszakát mindenkinek :-)
sima fogóval sem robbant le hogy rohadna el :DD szombat délután meg hol vegyek??? hüle fos szabvány...
nálunk ennyit bírnak...nem kell tanítani őket...
Jobb helyeken lehet venni. :)
Vagy egy sima fogó is megteszi. :)
köszönöm mindenkinek az infokat, most 1drb-ig elleszek velük :D még egy utolso kérdés viszatérve a légtömegméröhöz, szerinted is be kell futattni az uj alkatrészt vagy esetleg nem kompatibilis vmi???? rem azért 2honaptol többet kibir majd ..
nem hiszem csak szoptam vele ....
általában kiakad és akkor csinálja....
hát ha tudsz 5 ágú középen csöcsös csavarhúzót gyártani :D
és azt a fordulatszám mászkálást csak ez okozhatja, vagy esetleg másis???
Attie2008-10-25 21:35:03 //
79769
:-)
is...a boschnak speckó csavarja van :D a doriának torx...
sajnos igen....pedig egy egyszerű jószág...egy rugó megy tönkre benne ...
Attie2008-10-25 21:30:45 //
79764
Hülyét kaptam mire kiolvastam ezeket az x-eket. :/
kinézetre ugyan az a kettő de egy rohadt nagy különbség van a kettő között :)
szoval azon csak a csere segithet???
azt hogy a nagykerekben mit hogy csomagolnak át a kilopás végett az nem azt jelenti hogy a doraia bosch :DDDDDDD
pillangó előtt abban a nézetes alakú elektronikai egységben....ne pucold meg és szét se szedd mert szarabb lesz...
166 topic:
Grando2007-07-18 21:00:35
De duuurva!!! :DDD
A meat&doria csomagolásban eredeti bosch feliratos légtömegmérő betét volt. Hála az égnek! :)) Viszont az egész alkatrészhálózatban összesen 2 db volt. Úgy kellett kicirkuszolnia Harinak, hogy lehozzák időre. Logisztika a köbön... De működik, és ez a lényeg! ;)))
és az a folytoszelep szabályozo merrefele találhato????
ezt ki mondta neked? :) belsőt csak a pierburg ad a doria olasz semmi köze a bosch-hoz mivel az ellenállásos megoldás...
hát ez nem vmi jo hir :-((
Nem tudtam hogy neki már ki is feküdt... Mondjuk én nem próbálgatnék ugy-t, max Meat & Doria-t, mert állítólag az a Bosch belsőket adja cső néklül. De előtte azért körbejárnám a témát.