Nincs valakinek egy olyan lámpája ami törött vagy más miatt tönkrement vagy nem használható? Valamit ki akarok próbálni de most pénzt már nem tennék bele.
Nagyon brutál időjárás van szombat óta. Aznap például a kocsi egy egybefüggő jégrétegbe volt fagyva, azt hittem, be sem tudok jutni soha nem láttam ilyen állapotban. Aztán nagyon finoman kinyitottam az anyós ajtót, le tudtam vakarni az ablakokról a jeget, és induhattam. Innentől kezdve már nem para, mert pöccre indult még a hidegben is:).
Hello, meg tudnátok mondani milyen méretű aksi kell a 156 -ba és melyik oldalt legyen a pozitiv? mert jelenleg az enyém 200 km-re van tőlem és nem tudom lemérni mekkora, de szeretnék nézelődni hogy milyen aksik jöhetnek számításba. Kösz
Még két év van vissza a tartósbérletből, ez azt jelenti, hogy még egy százas belemegy. Ha lehetne újra egy új 156-ost vennék, erre is azért cseréltem, mert még új volt.
A 159 se rossz, tecc....viszont két év múlva milyen motorral lesz, azt még nem tudni. Egyébként ez az 1,9 mjet nekem elég még a német autópályán is.