Nyári cipő puccer: (sajnos fél év csúszásban vagyok)
Felverte a rozsda a csavar furatokat:
Az ok, ismét a tréhül bevonatolt kötőelem. Ezt ugye már orvosoltam a horganyzással.
Nem volt egyszerű kíméletesen leszedni a lehelletvékony festékköddel borított aluöntvényről.
Gratula hozzá, de azt javaslom nagyon nézd át a motort. Ha egy csöpp gyanút látsz hengerfej problémára azonnal vetesd le és csináltasd meg, mielőtt hatalmasat szívsz vele. Tapasztalatból beszélek, és nem az enyém volt az egyetlen eset. A váltóolajat is cseréltesd le.
Viszont kipróbáltam amit Zsifi cartárs ajánlott. Beszéltem már róla,hogy a pendrájvról való zenehallgatás katasztrófális. Állandóan megáll. Javasolta a cartárs,hogy formatáljam meg az adathordozót,és rakjam fel újra a zenéket. Bevált, ma a 7 órás utamon megállás nélkül szólt a zene usbről.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy how to -ja van e valakinek középső konzul rész eltávolítására? a légbeömlőkről találtam már youtube videót, viszont a többiről nem, szétbarmolni meg nem akarom, ha lehet. Köszi előre is a segítséget!
Én is gratulálok, gyönyörű szép ebben a csoki barna színben! Nem valószínű hogy sok ilyen fog rád villantani. És igen, kérnénk szépen pár fotót a beltérről is, pláne ha az is hasonlóan egyedi színvilág... :o)
szerintem kb kezdetektől. Nekem facelift előtti 2007/10-es a járgány és mozog a könyöklő.
A felhajtós részt tudod mozgatni pár centit előre hátra, ennyi az egész :)
Én így voltam a tampomattal is például.
Alkalomszerűen jártam korábban 1-2 autóval amibe volt, barátkoztam is vele de nem tudtam megszokni. Nem éreztem magam biztonságban, mert "valaki más" nyomja helyettem a gázt... Nagyon fura volt elsőre. Amikor még viszonylag magányosan krúzoltam a pályán akkor még hagyján volt, de ha valakire felzárkóztam, vagy megelőztek és visszasoroltak elém, mindig volt egy kis pánik, hogy na most fogok nekimenni hátulról...
Aztán mostmeg már a sajátomban is amikor csak lehet és érdemes mindig bekapcsolom, valahogy megszűnt az ezzel kapcsolatos korábbi veszélyérzetem.
Az automata váltóról is azt gondoltam hogy hülyeség, mert nem tudja visszaadni azt az érzést, amikor visszapakolok 2-3 sebességet és usgyi, azt a feelinget, pedig dehogynem tudja! Az enyém még manuál, ezt is szeretem, de jó esély van rá, hogy a kövi autóm (remélhetőleg egy Alfa) már automata lesz...
Olyan kütyü nincs a kamionokban, ami a gyök kettővel történő előzésnél figyelmezteti őket? :-))
A kamion egy munkahely (nagyon is veszélyes munkahely), mint a gyárban ott se árt a "munkavédelem", jól jön bármi, ami a biztonságot növeli.
Magamat hobbiautósnak tartom és szeretem minden percét élvezni az utazásnak. Lehet, hogy hülyén hangzik, de még az 1000 km-es 8-9 óra alatt lefutott utak után is úgy szállok ki, hogy milyen jót kocsikáztam és indulnák is tovább.