Üdv a 159 csapatnak a Fekete Erdőből :-)
Regensburg - Nürnberg szakaszon akkorát mentünk egy 520d-vel, hogy csak na. Ja, a legfontosabb, nem tudott ellépni, a végén egy 220GPS-el megfogtuk és feladta :-))))
Asszem kipróbálom a Hópárducomra a Taurus 601 téli gumit. ( nem Trabant 601 )
Vettem tavaly anya Punyeszára, tök jó, csendes, jól tapad, egyelőre olcsó mivel bevezető áron van, a Michelin terméke.
Nem haragszom a népautóra, de amikor meglátok hátulról egy Golfot, aminek a sárvédő ívétől kilóg még tíz centit egy 245-ös gumi nyomtávszélesítővel, akkor behányok. Ha meg hátulról látok mellé egy 45 milliméteres kipufogót, akkor kész is vagyok teljesen. :-)
Fene tudja, kerék átmérőben kb 21 milliméter a plusz, de az autó hasmagasságában csak jó 10 mili. Így már nem is tűnik soknak. Minden esetre én a 16-os felninél ami 7 coll széles, inkább csak 215-ös gumit használnék, a 225 soknak tűnik. Szerintem.
Csak mélynyomó ba gondolkodtam mert az van itthon, de így nem kínlódok vele, a gyári navigáció meg nem szívesen cserélem le köszönöm szépen a gyors választ
Létezik olyan adapter is, ami a gyári rádió hangszóró kimenetéről oszt le jelet az erősítőnek, de az nagyon amatőr megoldás.
Csak mélynyomóban gondolkodsz vagy ajtóhangszórókban is?
Nyeretlen dolog :-(
Kispóroltak 4 db kb 3 Ft-os alkatrész a rádióból. Én anno megpróbáltam, de feladtam, mert atomjaira kellett volna szedni a rádiót. Van - legalábbis volt már aki talált - olyan műszerész, aki ezt megteszi. Én inkább másik rádiót szereltem be. A blogom első részében van pár bejegyzés.
u.i.
Ha esetleg érdekelne a beépítő keret/rádió/kormányvezérlő/kábel kombó, akkor nekem hamarosan lesz egy felesleges.
Szép jó estét valakinek nincs valami leírás a erősítő t szeretnék be kötni a gyári fejegység re de nincs rajta rca ki menet, vagy hol tudnék kábelt venni hozzá ha lehet.. Köszi