Mattyancs2015-02-18 09:08:30 // 75079
Nem érted a lényeget! Egyébként ki mondta, hogy a fólia miatt?!
Kriszo2015-02-18 07:35:04 // 75078
Abszolút eggyet értek veled!
Én teherautózok engem nap mint nap állítanak meg a következő szervek:Rendőrség , Nkh, Katasztrófavédelem, Közterület felügyelet, Nav, Vám és pénzügyőrség, Autópálya felügyelet, és mégse büntetnek meg sose.Pedig ha 2 perc eltérés van a tachográf korongon az Négyeszázezer forint.Nem is értem...Fóliával közlekedünk majd idejövünk szidni a rendőröket wrf???:)
Szállnál ki így a németeknél arcoskodva.Nagybátyám is megpróbálta.Mondták neki semmi gond most maga velünk fárad, a kocsit bevontatták a Polizei Hof-ra majd mivel "gyanús" volt hogy kábítószert csempészik, miszlikre szedték az Audiját.de nem ám szakszerűen szedték le a kárpitokat, szépen letépték a helyéről.Szóval szerintem a magyar rendőrök még abszolut korrektek is egy szlovákhoz vagy egy szerbhez képest.
Én teherautózok engem nap mint nap állítanak meg a következő szervek:Rendőrség , Nkh, Katasztrófavédelem, Közterület felügyelet, Nav, Vám és pénzügyőrség, Autópálya felügyelet, és mégse büntetnek meg sose.Pedig ha 2 perc eltérés van a tachográf korongon az Négyeszázezer forint.Nem is értem...Fóliával közlekedünk majd idejövünk szidni a rendőröket wrf???:)
Szállnál ki így a németeknél arcoskodva.Nagybátyám is megpróbálta.Mondták neki semmi gond most maga velünk fárad, a kocsit bevontatták a Polizei Hof-ra majd mivel "gyanús" volt hogy kábítószert csempészik, miszlikre szedték az Audiját.de nem ám szakszerűen szedték le a kárpitokat, szépen letépték a helyéről.Szóval szerintem a magyar rendőrök még abszolut korrektek is egy szlovákhoz vagy egy szerbhez képest.
Mr. Z2015-02-17 20:36:03 // 75077
Az automatát még értem, na de V6 nem egy bonyolult technika. Amúgy Alfa V6-ba Jakab Gáborék gibárton a pengék aki már látta a 75 V6-ukat az tudja. Meg már mások is ajánlották őket.
vologya[kendács mester]2015-02-17 20:35:37 // 75076
Ebben abszolut igazad van, de én heti 6 napot dolgozom és a szabadságomat egész évre szét kellett írnom és leadnom január végén. Szóval ilyesmire nincs időm. Eddig is úgy volt, hogy a szerelőm elvitte a kocsit és vissza is hozta.
De pont most hívott, hogy ha nem sürgős akkor a jövő héten elviszi 😀 Mégis csak van Isten!!!
De pont most hívott, hogy ha nem sürgős akkor a jövő héten elviszi 😀 Mégis csak van Isten!!!
vm2015-02-17 20:27:28 // 75075
Vagy a Vajda Andráshoz...
Mr. Z2015-02-17 20:04:25 // 75074
ha nekem lenne pénzem V10-re, meg phaton-ra , és nem lenne a közelbe Tibi166 kollégám aki szervizeli , akkor feltenném egy trélerre és elvitetném Zé-hez, ha rendbe rakta vissza hozatom, hobbi autóként nem hiszem, hogy gyakran kéne a motorhoz vagy a váltóhoz nyúlni.
vologya[kendács mester]2015-02-17 19:52:16 // 75073
Esélytelen. Mielőtt hozzá vittem a kocsit, kb. fél evig keresgettem 150km es körzetben szerelőt.11 et hívtam fel (főleg fiatosokat találtam). Nyolcan azonnal lemondták, kettő amint megtudta hogy automata és az utolsó mikor megtudta, hogy V6 -os. Egy öreg kezdte csinálni még anno az elsőt. Első futóművet újította fel, de motorról és sebváltóról hallani sem akart. A mostani szerelőm sem rajongott érte. Van egy szép 156 ossa és most már egy 166 ossa is (még nem ült ennél kényelmesebbe). Amit elválal azt időre megcsinálja és szépen dolgozik, de bejutni hozzá egyre nehezebb.
vm2015-02-17 19:18:56 // 75072
Másik szerelő?
vologya[kendács mester]2015-02-17 16:33:05 // 75071
De csak 1.9 Diesel kombi lehet és Laurin & Klement :-)
Zsunior2015-02-17 16:31:08 // 75070
Egyik ismerősöm árulja a skodáját, ha gondolod...
Zsunior2015-02-17 16:24:13 // 75069
Köszönöm maistro!
vologya[kendács mester]2015-02-17 14:19:41 // 75068
Istenemre esküszöm, hogy eladok mindent ami Alfa és veszek egy kibaszott Skodát. Itt van 800 euro-nyi hátsó futómű alkatrész, vezérlés szett + apróságok. A szerelőt 2 hete nem tudom elérni. Miután 3x nyomta ki a mobilt ma, írt egy SMS-t, hogy betegszabin van és 9 kocsi áll az udvarán és ha nekem is megfelel, akkor április végén vagy május elején lenne rá idő, hogy nekilásson. Mivel egy héten 1 szabad napom van így mozdulni máshová nem igen tudok és a tapasztalataim alapján nem is igen akarok.
Hiába akarom megcsináltatni rendesen, akkor sem tudom.
A legjobban az idegesít, hogy hosszú Alfa fázisra készültem fel, ezért van 2 tartalék 166 -os az udvaron + még 1 motor stb.
Amúgy a Phaeton-nal ugyan így jártam (nincs ember aki kicserélné az automata váltót, ha Passat lenne ugranának, de kivenni egy V10-est azt nem merik). Már azon gondolkozom, hogy veszek Mazdát és az egész cókmókot leviszem a vastelepre.
Na és akkor ne álljon neki az ember kendácsolni!?
Hiába akarom megcsináltatni rendesen, akkor sem tudom.
A legjobban az idegesít, hogy hosszú Alfa fázisra készültem fel, ezért van 2 tartalék 166 -os az udvaron + még 1 motor stb.
Amúgy a Phaeton-nal ugyan így jártam (nincs ember aki kicserélné az automata váltót, ha Passat lenne ugranának, de kivenni egy V10-est azt nem merik). Már azon gondolkozom, hogy veszek Mazdát és az egész cókmókot leviszem a vastelepre.
Na és akkor ne álljon neki az ember kendácsolni!?
csokagm2015-02-17 13:43:05 // 75067
Ebben igazad van de inkább csöndben maradok itt :)
Mellesleg gyönyörű a Brerád :)
Mellesleg gyönyörű a Brerád :)
Zsunior2015-02-17 12:59:03 // 75066
Szabályosan kell közlekedni.
Annyira divat mostanában a rendőrök mocskolása..
Annyira divat mostanában a rendőrök mocskolása..
Mattyancs2015-02-17 08:59:41 // 75065
Köszönöm a dícséretet. Imádom is! Azért ugyanebben az állapotban egy Faceliftest bevállalnék?! Igaz nem is keresem az utódját, ugyanis elkótyavetyélni nem fogom egy élet munkáját. Ő az enyém, bár még van rajta egy kis hitel.
Trumpf (NagyVad)2015-02-16 21:55:35 // 75064
Cartárs, Zender kitt ide, vagy oda, de az amoren a Te autód a legszebb, szerintem. Az első oldalsókon nekem is csak biztonsági fólia van. Nálunk, a felvidéken, nem szondáztatnak, nem nézik az elsősegély csomagot, a xenont, csak a gyorshajtás számít, de az ku.vára. Minden második bokorban ott lapul egy tetü, és azonnal bírságol, nemre, korra, és felekezetre tekintet nélkül. Meg van szabva hogy a költségvetésbe mennyinek kell befolynia bírságokból, és ezt teljesítik is a nyomorultak. És a majmoknak mit a legkönnyebb megtanítani? Igen, a mérés...
Mattyancs2015-02-16 20:56:54 // 75063
ez igaz, sötétben ha nincsen kivilágítva akkor észrevehetetlen,
mex862015-02-16 14:59:04 // 75062
elöl fólia miatt (úgy került hozzám a verda) anno nem vettem észre egy kivilágitatlan biciklist sötétben, akinek elsöbbsége lett volna velem szemben...
szerencsére csak a motorháztetöre feküdt fel és saját lábán/kerékpárján távozott, de lehetett volna nagyobb baj is...
szerintem ha nem lett volna sötétitve észrevettem volna.
kva mérges voltam a bringäsra is, de ettöl függetlenül nekem sem lett volna jó érzés ha valami komolyabb történik vele.
szerencsére csak a motorháztetöre feküdt fel és saját lábán/kerékpárján távozott, de lehetett volna nagyobb baj is...
szerintem ha nem lett volna sötétitve észrevettem volna.
kva mérges voltam a bringäsra is, de ettöl függetlenül nekem sem lett volna jó érzés ha valami komolyabb történik vele.
kalo166TB2015-02-16 14:08:05 // 75061
gyönyörű a kocsid, de tényleg... :)
kalo166TB2015-02-16 14:06:40 // 75060
egy gondolatot engedjetek meg, hogy szerintem miért nem szerencsés B oszlop előtt a fólia: gondoljatok bele, hogy védett úton mentek, és éppen várakozik egy "elöl fóliás" arra, hogy elhaladj...te nyugodt vagy, hisz elsőbbséged van, aztán mégis puff...viszont ha látnád, hogy pont a másik irányba néz a "fóliás" vezető, mint ahonnét te jössz, akkor könnyedén elkerülhetnéd a bajt, ugyebár elsőbbség csak akkor van, ha meg is adják... Amúgy lehet, hogy pont ebből a megfontolásból is tiltják:)
mindemellett rohadtul bejön nekem is ha telibe van ragasztva, de hát a fenti dolog miatt nem teszem meg, meg persze széllel szemben sem jó hugyozni :))))
mindemellett rohadtul bejön nekem is ha telibe van ragasztva, de hát a fenti dolog miatt nem teszem meg, meg persze széllel szemben sem jó hugyozni :))))
vm2015-02-16 12:38:41 // 75059
Levágtam a lényeget, és mivel (részben) nem igazán értek veled egyet, nem is kezdtem vitatkozni ;-)
Mr.Z-t igazítottam csak ki műbizonylat-ügyben.
Mr.Z-t igazítottam csak ki műbizonylat-ügyben.
Mattyancs2015-02-16 12:32:30 // 75058
Tudom le is írtam hogy nem lehet fólia!
Nem is a bírságon vagyok kiakadva mert ennyi idő után jöhet statisztikailag egy bírság, de azért ne jöjjön, hogy az ő statisztikájukat, illetve zsebüket tömjem pénzzel!
Csak arról szól, hogy valakit megbírságoljon, nem arról, hogy azt vegye ki akit valóban kellene
Nem is a bírságon vagyok kiakadva mert ennyi idő után jöhet statisztikailag egy bírság, de azért ne jöjjön, hogy az ő statisztikájukat, illetve zsebüket tömjem pénzzel!
Csak arról szól, hogy valakit megbírságoljon, nem arról, hogy azt vegye ki akit valóban kellene
Mattyancs2015-02-16 12:30:27 // 75057
Eddig már sokszor megállítottak, de nem szóltak érte, valaki azt mondta, hogy jól néz ki, de nem lehet és ennyivel elintézte!
15 éve megyek így.
Egyébként a fólia miatt elveszik a forgalmit és újra vizsga!
15 éve megyek így.
Mattyancs2015-02-16 12:30:26 // 75056
Eddig már sokszor megállítottak, de nem szóltak érte, valaki azt mondta, hogy jól néz ki, de nem lehet és ennyivel elintézte!
15 éve megyek így.
15 éve megyek így.
vologya[kendács mester]2015-02-16 11:46:43 // 75055
Én 2 hasonló példát tudnék mondani, de nálunk ez kicsit durvább. Két ismerősömet is szopatták így. Az első esetben kapot 15 percet, hogy eltávolítsa a "hibát" a járművéről. Persze nem tette meg így elvették a papírjait, ideiglenes okmányok, 1 hónapon belül újravizsgáztatás. A másik esetben sokkal rosszab volt a dolog, mert a fickó kiakadt és beszólt a zsaruknak. Be is vitték, 16 órát volt bent, azt hiszem 160 euró körüli bírság, vizsgáztatás és kapott 1.5 feltételest.
Van elég sok zsaru haverom, nekem is volt annó BMW-s időszakomban fólia még a lámpákon is :D, de a zsaru barátaim "megkértek", hogy vegyem le, mert ha ők igazoltatnak és nem találnak hibát, de akár még aznap mások igazoltatnak bármilyen hiányossággal, akkor őket is megcseszik (pénzmegvonas, megszidás stb.) szóval ment minden lefelé.
Most ezzel a Zender bodykit el vagyok úgy, hogy tudtommal sehol nincs feltüntetve. Legalább is nincs róla semilyen papírom. Mondhatom hogy gyári, ha akarja elhiszi.
Eddig egyik Alfámmal sem állítottak meg soha és ezt itt most le is kopogom :-) kopp-kopp
Van elég sok zsaru haverom, nekem is volt annó BMW-s időszakomban fólia még a lámpákon is :D, de a zsaru barátaim "megkértek", hogy vegyem le, mert ha ők igazoltatnak és nem találnak hibát, de akár még aznap mások igazoltatnak bármilyen hiányossággal, akkor őket is megcseszik (pénzmegvonas, megszidás stb.) szóval ment minden lefelé.
Most ezzel a Zender bodykit el vagyok úgy, hogy tudtommal sehol nincs feltüntetve. Legalább is nincs róla semilyen papírom. Mondhatom hogy gyári, ha akarja elhiszi.
Eddig egyik Alfámmal sem állítottak meg soha és ezt itt most le is kopogom :-) kopp-kopp
Smith2015-02-16 09:45:42 // 75054
Én már ebből kitaláltam hogy fólia. Egyébként Mattyancs igazat adok, és együttérzek de:
tudod jól hogy nem lehet B oszloptól fóliázni. Tök mindegy miért nem lehet, én sem értek vele egyet, de nem lehet és kész. Ez a szabály. Nekem is nagyon tetszene, de csak magamat szopatnám és állandó cidri lenne hogy mikor melyik unatkozó rendőr szúrja ki. Xenonom se lenne ha nem lenne gyári.
A biztonsági öv hasonló téma. Kötelező. Ennyi. És a katonai sofőr múlt sem ad felmentést a szabályok alól. Erről az a véleményem hogy ha nem köti be magát valaki, akkor jobb esetben meghal ha ütközik. Ő baja nagyjából. De ha csak lebénul? Összetöri magát? Akkor az én befizetett TB-mből istápolják. Aztán majd ha én betegszek meg akkor meg nem jut kórházi ágy meg gyógyszer mert elfogyott a pénz a magát be nem kötő hősre.
Mindentől függetlenül mégegyszer mondom, tök igazad van mert parasztok tudnak lenni a rend őrei.
tudod jól hogy nem lehet B oszloptól fóliázni. Tök mindegy miért nem lehet, én sem értek vele egyet, de nem lehet és kész. Ez a szabály. Nekem is nagyon tetszene, de csak magamat szopatnám és állandó cidri lenne hogy mikor melyik unatkozó rendőr szúrja ki. Xenonom se lenne ha nem lenne gyári.
A biztonsági öv hasonló téma. Kötelező. Ennyi. És a katonai sofőr múlt sem ad felmentést a szabályok alól. Erről az a véleményem hogy ha nem köti be magát valaki, akkor jobb esetben meghal ha ütközik. Ő baja nagyjából. De ha csak lebénul? Összetöri magát? Akkor az én befizetett TB-mből istápolják. Aztán majd ha én betegszek meg akkor meg nem jut kórházi ágy meg gyógyszer mert elfogyott a pénz a magát be nem kötő hősre.
Mindentől függetlenül mégegyszer mondom, tök igazad van mert parasztok tudnak lenni a rend őrei.
Grando2015-02-16 09:23:38 // 75053
Ez sajnos nem újdonság, de mivel költségvetési tétel, előre tervezik. Ezért fontos, hogy teljesüljön. :(
Azt azért elárulod, hogy miért büntettek meg? - ne kelljen már rejtvényt fejtenünk itt.
Azt azért elárulod, hogy miért büntettek meg? - ne kelljen már rejtvényt fejtenünk itt.
Mattyancs2015-02-16 09:05:13 // 75052
Uhhh. Látom senki nem látja át az ügyet! Nem ez a lényeg, hogy mi volt!!!!! Az a lényeg, hogy a sorban egy széthulló hiányos autó is megy, de az nem veszélyes a környezetre, az viszont veszélyes akinek mondjuk nincsen bekapcsolva a biztonsági öve, xenonja van, fóliás autója van stb...
LÉNYEG, HOGY EZT MEG TUDJUK BŰNTETNI a széthullóst meg nem szívatjuk. Megvan a napi fejadag, a bírságot is elértük, hiszen mindjárt vége a műszaknak.
Értitek?
Pénzbeszedés a lényeg, és nem az kit állítunk meg!!!
Vagy esetleg egy figyelmeztetéssel elintézte volna. De nem, ez arra utazik, hogy bírságoljon.
Ráadásaul ez ugyanaz aki korábban feljelentett a Multiplával, és igazságtalanul, mert a bíróság nekem adott igazat.
Egyébként a fóliához hiába van műbizonylat, B oszloptól előre nem lehet.
A fóliára és az autóra azt mondta egyébként, hogy jól néz ki, pont ez a lényeg, írigy is!
LÉNYEG, HOGY EZT MEG TUDJUK BŰNTETNI a széthullóst meg nem szívatjuk. Megvan a napi fejadag, a bírságot is elértük, hiszen mindjárt vége a műszaknak.
Értitek?
Pénzbeszedés a lényeg, és nem az kit állítunk meg!!!
Vagy esetleg egy figyelmeztetéssel elintézte volna. De nem, ez arra utazik, hogy bírságoljon.
Ráadásaul ez ugyanaz aki korábban feljelentett a Multiplával, és igazságtalanul, mert a bíróság nekem adott igazat.
Egyébként a fóliához hiába van műbizonylat, B oszloptól előre nem lehet.
A fóliára és az autóra azt mondta egyébként, hogy jól néz ki, pont ez a lényeg, írigy is!
vm2015-02-16 02:16:12 // 75051
A műbizonylat nem azt jelenti, hogy ha van, akkor fasza, lehúzhatod vele az összes ablakot, hanem azt, hogy megfelel a műszaki előírásoknak, illetve a műszaki adatlapjában foglaltaknak. ETTŐL függetlenül szabályozzák a B oszlop előtti használatot, amit ha megszegsz, keresheted a pengét. Ugyanez vonatkozik a xenonra. Ha nem gyári, akkor helló. Aki levizsgáztatta, elvileg annak is...
Mr. Z2015-02-15 22:43:45 // 75050
Ha van műbuzonylata a fóliára akkor simán nem ismeri el majd esétál a bíróságra és oda dugja az orruk alá és egyértelmű a dolog . Hacsak.....
Grando2015-02-15 22:24:43 // 75049
Ha már láttad volna az autót, nem lenne kérdés.
Smith2015-02-15 22:09:37 // 75048
Hát akkor többesélyes mert látom az extráknál felsorolva hogy nemgyári xenon, és sötétítőfólia. És a képen gyönyörűséges ez tény! Nem csodálom hogy a rendőrök irigykednek.
cezso872015-02-15 21:57:37 // 75047
Sziasztok!
156 2.4 jtd izzítórelé passzol a 166 2.4 jtd motorhoz?
Évjárat megegyezik, motorszámok: AR43202 >166, és AR32501>156 mindegyik 136 lovas.
156 2.4 jtd izzítórelé passzol a 166 2.4 jtd motorhoz?
Évjárat megegyezik, motorszámok: AR43202 >166, és AR32501>156 mindegyik 136 lovas.
Grando2015-02-15 21:34:07 // 75046
Xenonhoz jár műbizonylat? Ismered Mattyancs autóját?
Mr. Z2015-02-15 21:00:10 // 75045
Vagy xenon azért egy barátomnak a forgalmija is ugrott . Patika autó utólagos xenon miatt mehett újra műszakira.... Ez ilyen
Smith2015-02-15 20:19:46 // 75043
Kétszer is átolvastam de azt valahogy nem találom hogy mi miatt büntettek meg?
Mattyancs2015-02-15 19:05:55 // 75042
Jól indult a napom, elmentünk kirándulni alfával és a családdal. Ebédeltünk egy étteremben, meglátogattuk édesapámat Agárdon, egyszóval jó kis nap volt, erre este BEÜTÖTT A MÉNYKÜ!
Megfogadtam, hogy minden fórumon szidni fogom a GÁRDONYI rendőrséget!
Nagyon dühös lettem, a mai nappal betelt a pohár!!!!
1 éve közlekedem sűrűbben Agárd felé, ezalatt az 1 év alatt a Multiplával megállított 2014. decemberében hajnali 4 órakkor és feljelentett igazságtalanul egy rendőrpáros (nem volt jobb dolguk miközben a nyaralókat sorra törik fel), mivel nem ismertem el a szabálysértés tényét, nyilván, hiszen nem követtem el semmit. Nem részletezem, már első fokon a bíróság nekem adott igazat, de még mindig küldik a bírság csekket hátha megfizetem, de hát n még mindig megkifogásolom. Még aznap hazafelé ismét megállított a Gárdonyi másik rendőrpáros akik ugyanazért fel akartak jelenteni, csak azért nem tették meg mert elmondtam, hogy hajnalban a kollégái már megtették.
A lányeg, hogy ma hazafelé délután 4 órakkor ki akar fordulni egy rendőrautó a 7-es főútra én megyek szépen a sorral, de látom, hogy nagyon nézi az autóm. Mondom magamban ez meg fog állítani, persze ő araszolgat a sorral majd kb 2 km után meggondolja és kéklámpával nekiindul előzni és megállít engem. Gondolom ezalatt a 2km alatt megbeszélték, hogy mindjárt vége a szolgálatnak és még nincsen meg a napi x ezer Forintos bírság ezért állítsuk meg és bűntessük meg.
Nicsak kik azok? Akik 1 éve igazságtalanul feljelentettek a Multiplával, ugyanaz a két rendőr. Na itt elgurult a gyógyszerem. Persze a piti dolog miatt állított meg, kapóra jön a látható szabálysértés, tud bűntetni. Igaz a sorban volt olyan autó is ami majdnem szétesett, az nem volt szabálysértő, az én tipp-topp autóm a legveszélyesebb az úton a piti dolog miatt amihez persze műbizonylat is van, de az nem jó. Nem beszélve arról, hogy x éve vezetek szolgálati és katonai járműveket is, soha nem volt Önhibás balesetem, bonus 30ezerbe lehetnék, a megtett km -ek miatt is.
Na elkezdem panaszolni a sérelmeimet, meg hogy pont engem, és hányszor, és vadásznak rám? Erre mondja, hogy a múltam miatt nem veszi el a forgalmit, hanem nagy kegyesen elenged 5e csekk bírság megfizetésével. Ez valóban nagy gesztus gondoltam magamban és nem keltem jobban kimagamból hiszen ők a királyság pénz illetve sarc behajtói!
15 éves több milliós autóban ülök, akit nap mint nap amikor áthalad Gárdonyon meg kell bűntetni.
Nincsen nagyobb ügyük?
Nem beszélve a múltról, 13 év alatt ez volt az első piti dolog miatti bíraságom. Végül is statisztikailag nem rossz, de bosszantó, hogy mindegy miért de állítsuk meg, és bírságoljhuk meg vasárnap a sorban araszoló parasztot, aki akkora szabályt szegett hogy csak na, és mindenki életveszélyben van az utakon miatta!
Nem egy gyorshajtás volt amit aláírok bűntessen meg, ami összesen egyszer volt, amióta vezetek.
DÜHÖS vagyok rohadtul! Útálom őket.
Persze engem meg álandóan hívogatnak ebben abban segítsek nekik, amikor én kérek akkor meg semmi, mindenki fél a feletteseitől és a kollégáitól.
A mai nappal vége, beintek mindegyiknek, egy szarrágó rohadt banda lett az egész.
Pár hete édesapámat az őv miatt bűntették meg 10e-re. Ő is az 50 év hivatásos vezetése alatt sohasem volt bírságolva, most nagyon fontos volt egy ilyen szarért. Figyelmeztesse és kész, nem még bűntető pont is nyilván.
Direkt nem vettem meg a megyei matricát sem, kikerülök minden fizetős utat, de hát beszedték ma csak más módon azt is!
EGYSZÓVAL VIGYÁZZATOK ERRE A ROHADT BANDÁRA!
Megfogadtam, hogy minden fórumon szidni fogom a GÁRDONYI rendőrséget!
Nagyon dühös lettem, a mai nappal betelt a pohár!!!!
1 éve közlekedem sűrűbben Agárd felé, ezalatt az 1 év alatt a Multiplával megállított 2014. decemberében hajnali 4 órakkor és feljelentett igazságtalanul egy rendőrpáros (nem volt jobb dolguk miközben a nyaralókat sorra törik fel), mivel nem ismertem el a szabálysértés tényét, nyilván, hiszen nem követtem el semmit. Nem részletezem, már első fokon a bíróság nekem adott igazat, de még mindig küldik a bírság csekket hátha megfizetem, de hát n még mindig megkifogásolom. Még aznap hazafelé ismét megállított a Gárdonyi másik rendőrpáros akik ugyanazért fel akartak jelenteni, csak azért nem tették meg mert elmondtam, hogy hajnalban a kollégái már megtették.
A lányeg, hogy ma hazafelé délután 4 órakkor ki akar fordulni egy rendőrautó a 7-es főútra én megyek szépen a sorral, de látom, hogy nagyon nézi az autóm. Mondom magamban ez meg fog állítani, persze ő araszolgat a sorral majd kb 2 km után meggondolja és kéklámpával nekiindul előzni és megállít engem. Gondolom ezalatt a 2km alatt megbeszélték, hogy mindjárt vége a szolgálatnak és még nincsen meg a napi x ezer Forintos bírság ezért állítsuk meg és bűntessük meg.
Nicsak kik azok? Akik 1 éve igazságtalanul feljelentettek a Multiplával, ugyanaz a két rendőr. Na itt elgurult a gyógyszerem. Persze a piti dolog miatt állított meg, kapóra jön a látható szabálysértés, tud bűntetni. Igaz a sorban volt olyan autó is ami majdnem szétesett, az nem volt szabálysértő, az én tipp-topp autóm a legveszélyesebb az úton a piti dolog miatt amihez persze műbizonylat is van, de az nem jó. Nem beszélve arról, hogy x éve vezetek szolgálati és katonai járműveket is, soha nem volt Önhibás balesetem, bonus 30ezerbe lehetnék, a megtett km -ek miatt is.
Na elkezdem panaszolni a sérelmeimet, meg hogy pont engem, és hányszor, és vadásznak rám? Erre mondja, hogy a múltam miatt nem veszi el a forgalmit, hanem nagy kegyesen elenged 5e csekk bírság megfizetésével. Ez valóban nagy gesztus gondoltam magamban és nem keltem jobban kimagamból hiszen ők a királyság pénz illetve sarc behajtói!
15 éves több milliós autóban ülök, akit nap mint nap amikor áthalad Gárdonyon meg kell bűntetni.
Nincsen nagyobb ügyük?
Nem beszélve a múltról, 13 év alatt ez volt az első piti dolog miatti bíraságom. Végül is statisztikailag nem rossz, de bosszantó, hogy mindegy miért de állítsuk meg, és bírságoljhuk meg vasárnap a sorban araszoló parasztot, aki akkora szabályt szegett hogy csak na, és mindenki életveszélyben van az utakon miatta!
Nem egy gyorshajtás volt amit aláírok bűntessen meg, ami összesen egyszer volt, amióta vezetek.
DÜHÖS vagyok rohadtul! Útálom őket.
Persze engem meg álandóan hívogatnak ebben abban segítsek nekik, amikor én kérek akkor meg semmi, mindenki fél a feletteseitől és a kollégáitól.
A mai nappal vége, beintek mindegyiknek, egy szarrágó rohadt banda lett az egész.
Pár hete édesapámat az őv miatt bűntették meg 10e-re. Ő is az 50 év hivatásos vezetése alatt sohasem volt bírságolva, most nagyon fontos volt egy ilyen szarért. Figyelmeztesse és kész, nem még bűntető pont is nyilván.
Direkt nem vettem meg a megyei matricát sem, kikerülök minden fizetős utat, de hát beszedték ma csak más módon azt is!
EGYSZÓVAL VIGYÁZZATOK ERRE A ROHADT BANDÁRA!
kalo166TB2015-02-15 18:21:11 // 75041
*...egy hét után...*
kalo166TB2015-02-15 18:18:12 // 75040
szevasztok
egy rövid "ömlengés" ha megengeditek:
beszerváltam egy TI FL-es JTD-t is, automatával. Nagyon jó minden és persze gazdaságos is, a sok km miatt kellett sajnos, és mázli hogy ez is 66 lehet. Szóval disznó jó eddig és remélem így is marad nagyon sokáig, de.....
egy hát után visszapattantam a V6-ba és, khmmmm, remélem nem olvassák kiskorúak, de ebben áll fel igazán :) Ebben éreztem magam úgy, hogy otthon édes otthon.... :)
egy rövid "ömlengés" ha megengeditek:
beszerváltam egy TI FL-es JTD-t is, automatával. Nagyon jó minden és persze gazdaságos is, a sok km miatt kellett sajnos, és mázli hogy ez is 66 lehet. Szóval disznó jó eddig és remélem így is marad nagyon sokáig, de.....
egy hát után visszapattantam a V6-ba és, khmmmm, remélem nem olvassák kiskorúak, de ebben áll fel igazán :) Ebben éreztem magam úgy, hogy otthon édes otthon.... :)
Andy2015-02-15 11:53:19 // 75039
Elkótyavetyélni nem fogom, ebben biztos lehetsz! :))
Eladni eladnám, de csak annyiért amennyiért nekem is jó!
Így sokkal közelebb van az ára a 2 millerhez, mint az egyhez.
Drága lenne??? Nos, akkor megmarad! ;)))
Mondjuk nem is hirdetem, csak itt tettem említést róla. :))
Eladni eladnám, de csak annyiért amennyiért nekem is jó!
Így sokkal közelebb van az ára a 2 millerhez, mint az egyhez.
Drága lenne??? Nos, akkor megmarad! ;)))
Mondjuk nem is hirdetem, csak itt tettem említést róla. :))
W.2015-02-15 11:48:22 // 75038
Ugyanezt tervezem a sajátommal! :)
Jani72122015-02-15 10:58:36 // 75037
Sziasztok, kérdés:8Jx18 ET36,5 ös felni rámegy a166-ra?
Mattyancs2015-02-15 09:53:43 // 75036
Jó régen nem jártam itt, de úgy látom forrongás van, lehet, nem is baj, hogy el voltam foglalva?!
VISZONT ENNEK ELLENÉRE tegnapi napon azt mondta egy IDEGEN az utcán, hogy GYÖNYÖRŰ az autóm. Mondom neki régóta meg van, és imádom, valamint jó is nem csak szép, erre mondja, hogy látszik van neki gazdája!
Ennyit a korábbi elmélkedésekhez! Ha valaki elhasználja, lesz...ja, az még a saját csodámon nem csorbít!!! 15 éves már, ezt el is felejtettem.
Mostanában kímélem, óvom, keveset használom, más gépekkel közlekedem, hol ezzel hol azzal. Viszont mindig alig várom, hogy a 166-al közlekedjek.
MÁR ELDÖNTÖTTEM a hahun lévő árak miatt, hogy velem ÖREGSZIK meg. Azt hiszem elveteránosodik velem (na ezt jól megofgalmaztam). Pár száz ezerért nem fogom elkótyavetyélni, azt hiszem nem érdemli meg!!!!! 20 év múlva ha minden igaz és még használhatom, na MIT FOG ÉRNI? Nem lesznek csak kevesen ilyen állapotban társai! És nem 67db hirdetés lesz a hahun, hanem 1-2 db.
Andy-nek is ezt javaslom, elkótyavetyélni nem szabad!!!!!!!!!!
Mi vagyunk nekik az utókor múzeuma!
Mindenkinek szép napot!!!!!!!!
VISZONT ENNEK ELLENÉRE tegnapi napon azt mondta egy IDEGEN az utcán, hogy GYÖNYÖRŰ az autóm. Mondom neki régóta meg van, és imádom, valamint jó is nem csak szép, erre mondja, hogy látszik van neki gazdája!
Ennyit a korábbi elmélkedésekhez! Ha valaki elhasználja, lesz...ja, az még a saját csodámon nem csorbít!!! 15 éves már, ezt el is felejtettem.
Mostanában kímélem, óvom, keveset használom, más gépekkel közlekedem, hol ezzel hol azzal. Viszont mindig alig várom, hogy a 166-al közlekedjek.
MÁR ELDÖNTÖTTEM a hahun lévő árak miatt, hogy velem ÖREGSZIK meg. Azt hiszem elveteránosodik velem (na ezt jól megofgalmaztam). Pár száz ezerért nem fogom elkótyavetyélni, azt hiszem nem érdemli meg!!!!! 20 év múlva ha minden igaz és még használhatom, na MIT FOG ÉRNI? Nem lesznek csak kevesen ilyen állapotban társai! És nem 67db hirdetés lesz a hahun, hanem 1-2 db.
Andy-nek is ezt javaslom, elkótyavetyélni nem szabad!!!!!!!!!!
Mi vagyunk nekik az utókor múzeuma!
Mindenkinek szép napot!!!!!!!!
Smith2015-02-15 05:59:56 // 75035
Voltam. Szerintem nem vágják semmivel se jobban mint akárki más szerelő. De jó a PR.
Mr. Z2015-02-14 20:40:41 // 75034
Én olajcserénél kidobtam a pollenszűrőt , mert ez vásárlás utáni első szervíz volt és fekete volt kb :) két napig amíg megjött a jófajta aktív szenes addig pollenszűrő nélkül jártam és akkor is random dobta ezt az üzit. Beraktam a pollenszűrőt illetve kiszedtem a relét megtisztítottam kontakt javítóval lábait vissza dugtam, azóta semmi. Szerintem ez ilyen általános hibaüzenet ha valamit nem lát vagy nem érzékel a rendszer. Ez kb ilyen , hogy van valami gebasz vidd el a szervizbe. Amúgy a Szatmári vagy a Szamosi szervizekbe mennyire vágják a 166-ot? Érdemes oda elmenni átnézetni? Volt már ott valaki?
Coyote2015-02-14 12:02:29 // 75033
hát sokunknak van/volt ilyen hiba jelenség. sok minden okozhatja ezt. kontakt hiba, relé, biztosíték, de nagy valószínű hogy a fűtőmotor döglött meg.
nálam is volt (kopp-kopp) ez a hiba, de meg tanultam Zé-től egy remek módszert. ha nem indul akkor kicsit még mozgatom a fűtő motor kábelt és akkor elindul. bár mostanában erre nincs szükség mert már rég volt vele gond.
remélem a fűtőmotor cserével végleg el múlik majd nálam ez a gond.
nálam is volt (kopp-kopp) ez a hiba, de meg tanultam Zé-től egy remek módszert. ha nem indul akkor kicsit még mozgatom a fűtő motor kábelt és akkor elindul. bár mostanában erre nincs szükség mert már rég volt vele gond.
remélem a fűtőmotor cserével végleg el múlik majd nálam ez a gond.
W.2015-02-14 11:02:19 // 75032
Az, hogy nem V6 durúzsol a kaszniban! ;)
kagi1472015-02-14 08:52:54 // 75031
Sziasztok
Segítség kellene, reggel nem indult el a fűtés, 166 jtd!
Azt írja momentary connection to air conditioner faulty.
Nyilván nem a fordítás kellene azt értem, inkább az hogy mi okozza ezt, köszi a segítséget
Segítség kellene, reggel nem indult el a fűtés, 166 jtd!
Azt írja momentary connection to air conditioner faulty.
Nyilván nem a fordítás kellene azt értem, inkább az hogy mi okozza ezt, köszi a segítséget
Trumpf (NagyVad)2015-02-13 22:29:00 // 75030
Tiszteletem!
Érdekelne hogy a 20 szelepesnek milyen nyűge/baja tud lenni a 10v-vel szemben. Valamire jobban oda kell figyelni? Bárki bátran írhat, ha van tapasztalata, infója...
Érdekelne hogy a 20 szelepesnek milyen nyűge/baja tud lenni a 10v-vel szemben. Valamire jobban oda kell figyelni? Bárki bátran írhat, ha van tapasztalata, infója...