Nah, csak hogy ne pb_-t és az Ő szabadonfutós-megújult szerelmi életét kelljen egész nap olvasgatni, íme egy kis ON:
Megvan az AE gyűrűszett a 16v-hez:)
Az a baj, hogy egyre több furcsa összecsengés van a történelemben is. Most olvasgatok a Muhi csata következményeiről, és mit látok?!?!?!?! Te jó ég!
A muhi csata következményei
* Nem volt magyar haderő à a tatárok kifosztják az országot
* A kővárakat a tatárok nem próbálták bevenni, mert nem voltak ostrom- és hadigépeik, de a földvárakat palánkfelégetéssel támadták.
* IV. Béla Wartburg várába menekült(!!!!), a Babenberg családnál kért menedéket
Mááár akkor!!! Értitek?! Már akkor oda menekült! Halál reááám, ha ez hagynááám! Znááááá!!!!!!:))))))
Nem kell adnod az ártatlant, nem áll ám jól!DDD Tudod, volt 1 kedves kártárs, aki a múltkoriban ecsetelgette a VA3 számokat az 1ik topikban, így már rémlik valami?DDD
Azért valld be, megremegett a lábad, amikor először megláttad!:))) Hiába na, mégiscsak a szívedhez nőtt! az édes kis huncut szabadonfutó 4. sebességével:))))))
Jaja, gyorsan lefotóztam, mert láttam, hogy már kifizetted, gondoltam még előtte lekapom, hogy lássák többiek, nehogy eldugd, mint a másikat, aztán csak akkor látjuk, amikor a Columbo feleségét!:)
bruhháháhááá
elképzeltem a gyermekkorát...
más labdát, homokozólapátot megy ilyesmiket kapott a szülinapjára, ő meg használt kuplungtárcsát....
ZNÁÁÁÁÁ