Én ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak. Viszont van egy kvázi QV Gium 170 hp-val, két oldalsó LÓhere nélkül.Sőt a felszereltsége + elemeket tartalmaz. Rugalmassága meg ennek is van. Ha meg szét akarom gyorsulni magam megteszem azzal a gépemmel ami 3.7 alatt van százon. :-)
Nekem a 170 hp-s multiair benzines van. 37000 km során a motorral nem volt gond. Jól megy,jól gyorsul, nem eszik sokat ha nem tolod ki a szemét. Szép,kívánatos,kényelmes. A sport futóművel eléggé kemény. A diesel amennyivel drágább, e mellett a tervezett futás mellett soha nem hozza be a különbséget. Ajánlható extrák: Brembo fék,gyárilag sötétített hátsó üvegek,komfort csomag,blue &me ,alu pedálok, tolató radar. Ez egy " hot hecsbek" ezért felesleges hasonlítani az egy osztállyal lentebb focizó Mitoval és a fentebb focizó már nem gyártott gyönyörűséges Breraval. Egy nem túl nagy családnak is megfelel. Ebben is lesznek irigyeid nem csak a 159-ben ! :-)
Nekem a 170Le dízel lett a választás, 1.5 év után 48e km körül járunk. Vásárlás előtt kipróbáltam a benzineseket is. Nyilván Téged és szempontjaidat nem ismerem, szóval szigorúan szerintem:
- a 120 lovas motor szerintem kevés neked, ezt az Általad a reglapodra fotózott, 210-et mutató km órából gondolom.
- szerintem a 235lovas TBI-t se vedd meg, drága, sokat fogyaszt, és értelmetlen.
- A 170Le-vel a Giu tökéletes, nem sokan fognak visszaelőzni ebben biztos lehetsz. :)
- a 170 lovas dízel és benzin között elég nagy az árkülönbség, ezt évi tízezer km-rel nem fogod egykönnyen ledolgozni, pedig a dízel fogyasztása nagyon kedvező. Persze ha sokáig tervezed használni....
- Szóval észérvekkel nézve elsőre a 170lovas benzinest javaslom.
- Viszont ha szereted a dízelt, és nem sajnálod rá a plusz pénzt, ahogy én sem sajnáltam, nagyon príma géped lehet a kétliteres dízellel. A motorral eddig semmiféle gond nem volt, jó konstrukció. Külön tetszik benne, hogy szinte semmi vibráció nincs, nagyon halk, nagyon kulturált.
Julist 120 lóval próbáltunk,nem jött be nekünk
a 170 lovas dízel jól megy és keveset fogyaszt
de miért válsz meg a 159 től?
én a brera és a Mito nem ajánlom a Julist
Mito Qv t igen!
ha pedig véletlenül maradnál 159 nél akkor 159SW TI 2,4 automata,ez nekünk nagyon bejött
Majd Jimmi T. és Gerion is, mint használók tudnak és fognak is tapasztalati leírásaikkal segíteni, de kb. annyit, hogy gyorsan-gyorsan vegyed csak, mert q... jó! :)
De vannak még. :)
Én aztán nem kérdeztelek, de ha már így alakult, hááát én is inkább azt választanám, ám akkor anyának kellene egy külön kocsi, mert ezt nem kapná meg! :DDD
Szerintem vegyél benzinest.Asszony 120lovas Julisa is nagyon fürge.A hely elöl nagyjából megegyezik a 159-el,hátul meg valamivel kisebb.
Nekem egyetlen dolog nem tetszik és az a futómű keménysége.Ha átmész egy ceruzán,simán megérzed.Kisebb lukaknál segberúgós feeling van.
Ha sikerül eladni a 159 est guiliettában gondolkodom.Kinek mi a véleménye át ülne valaki 159 ből guiliettába?
Azt se döntöttem el hogy milyen legyen.
Diesel 2.0 170 le
Benzin 1.4 TBI 170LE
Benzin 1.8 TBI 235LE
Évi 10-12000 km járok mint ahogy a 159 óra állása mutatja 63.000
Nézegetek most egy ilyet, ha már anno megvettem a kocsiba a TomTom dokkolóportot, akkor legyen is hozzá valami. Eddig szükség nem volt rá, de most alakul a külföldi tartózkodás egy időre autókkal-családdal.
Nekem nincs benne chiptuning, 170 dízellóerővel így is bőven több, mint elég utcára. Az egyetlen "tuning" a kocsin egy első-hátsó lézerblokkoló, na az viszont nagyon szükséges már a gyári alapparaméterekkel is.... :)
A német oldal nemcsak elegánsabb, de megy iPadon is, nem Flashben fejlesztettték. Még egy dolog. Rakott-e bele valmelyikőtök v.milyen tuning megoldást? Én pl. a magyar, fékpadi mérésekkel kombináltban gondolkodom: www.ecotuning.hu. Persze nem az eco megoldáson. Szóval, vélemény? Persze legalább hátsó dob cserével. Később persze lehet tovább lépni.
mi tagadás,ott vagyunk e szeren. Tom Tom nekem a Rider van. Ugye az a motoros verzió. Ezt használom a Giuban is. A Garmint cseréltem erre,mert az vitt mindenféle udvarokra,telkekre :-)
Van valakinek TomTom navigációja, mármint a műszerfal tetejére felszerelhető, autó rendszereivel is összekapcsolt verzió....? Mik vele a tapasztalatok?
Az imént jött egy kis csomag Frankfurtból a Fiat (na jó, Alfa :) promó osztályáról. Van benne 5 Giuliettás képeslap. (Amiket majd bescannelek.)
No meg azt is írják, hogy az ams-ban állítólag 2012 autójának választották a Juliskát.