Ez tény, de ha marad, akkor nekem kifizetődő a dolog. Minden attól függ, maradok-e facér, vagy végre megállapodok. Ha facér maradok, akkor jöhet egy V6, olyanom még nem volt. :) Nagy álom egy V6 TB, de azt elég macerás legalizáltatni. :)
Jó kérdés, ez egy nagyobb szerviz, és nem is helyben. Most ajánlkozott egy srác, akivel együtt járok táncra, hogy ha valami van, nyugodtan vigyem hozzá. Féket, olajat, apróbb dolgokat szerintem vele cserélünk. Vezérlést meg ott, ahol ismerik a típust. Amihez meg speciális szerszámok kellenek, azt meg úgysem tudom máshova vinni, csak oda ahol fel vannak szerelve vele. :)
Remélem hamarosan összeszedem magam anyagilag annyira, hogy le tudom cserélni valami másra ezt a példányt. A következő tulaj jól fog járni vele, mert magamnak javíttattam, így odafigyeltem mi kerül bele.
Ehh, csak egy rom volt mikor megvettem, én meg akkor még ennyire sem értettem hozzá, aki meg ismerte kocsit és a tulajt, azt mondta nyugodtan vegyem meg, mert megkímélt, karbantartott példány. Valójában párszor már törték (meg azóta én is 2szer) a motorban meg 4 működő gyertya volt 3 hengerben, vezérlés elrakva, balanszszíj hiányzott, légtömegmérő halott volt, az olajat úgy kellett kipiszkálni belőle, hazafele úton széttört a kuplungtárcsa, onnantól 2500 felett nem lehetett váltani.
Amúgy egy nagyon megkímélt, karbantartott autó. :)
Emlékszem milyen volt, mikor 3 hónapja volt nálam a gép, és végre mindent kicseréltem a motorban amit kellett. Addig azt hittem jól megy a kocsim, de azóta tudom, hogy tévedtem. :)
Pedig elég kevés ellenfél van az utakon, hidd el, és csak szimpla alap 2.0 TS zörög a gépemben. Múltkor egy Civic VTi hívott ki egy gyorsulási versenyre, és nem igazán ment jobban, pedig könnyebb és erősebb. Ha összeáll a gépe, és az enyém is, akkor hivatalos versenyen is kiállunk egymás ellen. :)
Van akinek bejön, nekem nem igazán. Én ha végre műszakilag rendben lesz, akkor gátlókat, rugókat felnit akarok cserélni, meg a belső teret akarom rendberakni. Bár lehet hogy teljesítménynövelés lesz, a legegyszerűbb módszerrel, autót cserélek.
Ez milyen típus lehet, 156? BMW lámpákkal? Aki ilyet tesz azt utána kellene kötni egy V6-nak, aztán zamek... Bár különbözőek vagyunk, pl. van akinek nincs NO FERA matricája...