Megerősíteném!
Ugyan nem voltam szervező a VTT-n, de ott is utólag dobtuk össze páran a bogrács-pörkölt hozzávalóinak árkülönbözetét, hogy ne droberto CarTárs nyakán maradjon 12ezer Forint.
Pedig ott is előre megkérdeztük, hogy ki kíván pörit enni és annyi adagra főztünk, aztán persze volt aki el sem jött, meg olyan is, aki ott döntött úgy, hogy mégsem kér pörit.
Ja, és jóval kisebb találkozó volt, 25-28 alfa és kb. 40 ember.
Szóval ez már kicsiben is problémás, akkor egy AC méretű rendezvénynél???
Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt években folyamatosan csökkent a létszám.
A mostani 800 autó nagyon meglepő volt a tavalyi 300 után.
Szerintem a büfések sem erre készültek. Meg új a hely is, még ki kell tapasztalni, mind szervező, mind résztvevő oldalról.
Itt legalább van alternatíva, ha a büfé drága...Komáromban nem volt.
Jövőre még jobb lesz, ebben biztos vagyok!
Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Dömpi (il dottore)2014-07-22 10:19:39 // 41161
Valerossa2014-07-22 09:20:27 // 41160
De gondolom a két oldaladon állókra nem vágtad rá az ajtót. :P
Erhard 242 (Pure Energy)2014-07-22 08:53:19 // 41159
szerintem meg sokan vannak ebben az országban akik mindent ingyé szeretnének.... és általában azok gyakorolják a kritikát akik semmit nem tesznek semmiért csak sírnak, mert azt a legkönnyebb...
Andy2014-07-22 08:46:15 // 41158
...ööö, asszem nem! De amúgy kabbe!!! ;)))
Andy2014-07-22 08:07:03 // 41156
Bizony, bizony! Kapolcson 4 cent Panyolai Elixír 2000 Huf. Tudod mennyibe került ebből berúgnom? :))))))
gecsa2014-07-22 07:06:35 // 41155
"Venni előre 3000 adag üditőt és valami kaját, amit önköltségi áron árusítunk?"
Természetesen igen, de nem üdítőt, hanem sört! És ingyen kellene osztogatni minden megfáradt vendégnek! Ez nekem nagy szívfájdalmam volt a rendezvénnyel kapcsolatban. A Btk. 466. §-a kimondja, hogy ilyen esetben a szervezők akár 10 év szabadságvesztésre is ítélhetők! :D Gondolkodom is, hogy mi legyen jövőre... :D
Természetesen igen, de nem üdítőt, hanem sört! És ingyen kellene osztogatni minden megfáradt vendégnek! Ez nekem nagy szívfájdalmam volt a rendezvénnyel kapcsolatban. A Btk. 466. §-a kimondja, hogy ilyen esetben a szervezők akár 10 év szabadságvesztésre is ítélhetők! :D Gondolkodom is, hogy mi legyen jövőre... :D
Bianco2014-07-22 00:49:43 // 41154
Nem sértődtem meg és mártírnak sem érzem magam.
Egyszerűen sokszor feleslegesnek tartottam a hozzászólásokat,mert nem akartam,nem mertem elhinni ,hogy eljutott ez az oldal is arra a szintre amit igyekeztem kerülni...
Nem kell sem egyetérteni sem ellenkezni velem.
Régen jókat poénkodtunk egymással és martuk is egymást,de nem léptünk át egy bizonyos határt. Talán jobban is "ismertük" egymást és tudtuk kinél mi fér bele és mi nem...
Mindenki véleményét elfogadom, attól függetlenül hogy egyetértek e vele vagy sem, de tisztelem a másikat...
Egyszerűen sokszor feleslegesnek tartottam a hozzászólásokat,mert nem akartam,nem mertem elhinni ,hogy eljutott ez az oldal is arra a szintre amit igyekeztem kerülni...
Nem kell sem egyetérteni sem ellenkezni velem.
Régen jókat poénkodtunk egymással és martuk is egymást,de nem léptünk át egy bizonyos határt. Talán jobban is "ismertük" egymást és tudtuk kinél mi fér bele és mi nem...
Mindenki véleményét elfogadom, attól függetlenül hogy egyetértek e vele vagy sem, de tisztelem a másikat...
Tommi2014-07-22 00:21:11 // 41153
Halesz, valami hasonlót gondoltam én is írni, de az utolsó bekezdéssel megelőztél :)
Írta itt valaki, hogy nem számít, hogy két napja vagy tíz éve tag valaki. Ugye ezt a mondatot nem gondolta komolyan? :) Aki évek óta tag, jár találkozókra (esetleg szervezett is már), az pontosan tudja, hogy hogyan működik egy-egy ilyen rendezvény szervezése, logisztikája, stb... A "friss húsoknak" pedig gyakran fogalmuk nincs róla, hogy egyetlen nap mögött akár fél év kemény szervezőmunka is lehet.
Szerintem Halesz nevében is mondhatom, hogy általános jelenség évek óta (bár nekem "csak" az esztergomi találkozó kapcsán van tapasztalatom), hogy egy-egy esemény előtt mindenkinek minden jó úgy, ahogy van, az esetleges ötletek közül pedig kevés megvalósítható kivételtől eltekintve a legtöbb finoman szólva is szürreális. Aztán lemegy a találkozó és utólag hirtelen mindenki okos lesz és elkezdi osztani az észt, hogy ez miért így volt, az miért nem úgy volt, ez nem így kellett volna, azt úgy kellett volna, bezzeg egy céges bulin / BMW találkozón / koncerten / akárhol ezt milyen frankón megoldották. Nem tetszett valami? Másképp csinálnád? Jó ötleted van? Tessék jelentkezni és segíteni, esetleg másik találkozót szervezni, megmutathatod mennyire vagy tökös :) Könnyű a pálya széléről bekiabálni nulla tapasztalattal és rutinnal és fikázni mások munkáját :)
A kajához pedig tényleg csak apróság: senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy bent kell a "faluban" kajálni, két lépésre volt egy csomó lehetőség "kint". És aki mondjuk az ország másik végéből egy 25 ezres teli tankkal + autópálya matricával + kocsimosással + szállás foglalással + akármilyen plusz költséggel eljön, majd azon háborog, hogy mennyibe kerül egy gyros, az inkább ne járjon találkozóra... De fordítsuk meg a dolgot, képzeljétek magatokat a Sun City tulajdonosai helyébe: Haleszék odamennek azzal, hogy idehozunk 800+ autót és 2-3 ezer embert, de drágák az éttermeitek, ezért megoldanánk okosba és bográcsoznánk meg hívnánk haver büfést, aki olcsóbb. Mit reagálnátok? A kérdés természetesen költői :) Pl annak idején Esztergomban is úgy ment a büfé, hogy az önkormányzattól kaptuk a parkoló nagyrészét és kikötötték, hogy a városi cég büféje fog kaját adni, max olyat hívhatunk (pl fagyi, lángos, kürtős kalács), ami nekik nincs a portfólióban, hogy ne legyenek egymásnak konkurencia.
Gondolkodjatok már egy kicsit a szervezők fejével is, mielőtt ész nélkül hülyeségeket írkáltok... Illetve: egyáltalán, gondolkodjatok :)))
Írta itt valaki, hogy nem számít, hogy két napja vagy tíz éve tag valaki. Ugye ezt a mondatot nem gondolta komolyan? :) Aki évek óta tag, jár találkozókra (esetleg szervezett is már), az pontosan tudja, hogy hogyan működik egy-egy ilyen rendezvény szervezése, logisztikája, stb... A "friss húsoknak" pedig gyakran fogalmuk nincs róla, hogy egyetlen nap mögött akár fél év kemény szervezőmunka is lehet.
Szerintem Halesz nevében is mondhatom, hogy általános jelenség évek óta (bár nekem "csak" az esztergomi találkozó kapcsán van tapasztalatom), hogy egy-egy esemény előtt mindenkinek minden jó úgy, ahogy van, az esetleges ötletek közül pedig kevés megvalósítható kivételtől eltekintve a legtöbb finoman szólva is szürreális. Aztán lemegy a találkozó és utólag hirtelen mindenki okos lesz és elkezdi osztani az észt, hogy ez miért így volt, az miért nem úgy volt, ez nem így kellett volna, azt úgy kellett volna, bezzeg egy céges bulin / BMW találkozón / koncerten / akárhol ezt milyen frankón megoldották. Nem tetszett valami? Másképp csinálnád? Jó ötleted van? Tessék jelentkezni és segíteni, esetleg másik találkozót szervezni, megmutathatod mennyire vagy tökös :) Könnyű a pálya széléről bekiabálni nulla tapasztalattal és rutinnal és fikázni mások munkáját :)
A kajához pedig tényleg csak apróság: senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy bent kell a "faluban" kajálni, két lépésre volt egy csomó lehetőség "kint". És aki mondjuk az ország másik végéből egy 25 ezres teli tankkal + autópálya matricával + kocsimosással + szállás foglalással + akármilyen plusz költséggel eljön, majd azon háborog, hogy mennyibe kerül egy gyros, az inkább ne járjon találkozóra... De fordítsuk meg a dolgot, képzeljétek magatokat a Sun City tulajdonosai helyébe: Haleszék odamennek azzal, hogy idehozunk 800+ autót és 2-3 ezer embert, de drágák az éttermeitek, ezért megoldanánk okosba és bográcsoznánk meg hívnánk haver büfést, aki olcsóbb. Mit reagálnátok? A kérdés természetesen költői :) Pl annak idején Esztergomban is úgy ment a büfé, hogy az önkormányzattól kaptuk a parkoló nagyrészét és kikötötték, hogy a városi cég büféje fog kaját adni, max olyat hívhatunk (pl fagyi, lángos, kürtős kalács), ami nekik nincs a portfólióban, hogy ne legyenek egymásnak konkurencia.
Gondolkodjatok már egy kicsit a szervezők fejével is, mielőtt ész nélkül hülyeségeket írkáltok... Illetve: egyáltalán, gondolkodjatok :)))
pb_2014-07-22 00:20:53 // 41152
Yól gondolod.) De ettől függetlenül nyugodtan írd le a gondolataidat/Vleményedet, nem kell +sértődni, mártíromkodni. Ahogy írtad, lex aki 1et ért vele, és lex aki 1et nem ért vele.)
Bianco2014-07-21 23:54:38 // 41151
Gondolom ezt az általam hibásan főnökös hasonlattal illusztrált hozzászólásomra szántad reakcióként.
Semmi probléma nem hasonlítok semmit semmihez, (köszönöm ,hogy próbáltad elmagyarázni számomra a saját gondolataimat) véleményt sem alkotok ezután vagy ha mégis erre ragadtatnám magamat,megtartom csendben és szó nélkül,mint az elmúlt "pár évben"....
További kellemes fórumozást!
Semmi probléma nem hasonlítok semmit semmihez, (köszönöm ,hogy próbáltad elmagyarázni számomra a saját gondolataimat) véleményt sem alkotok ezután vagy ha mégis erre ragadtatnám magamat,megtartom csendben és szó nélkül,mint az elmúlt "pár évben"....
További kellemes fórumozást!
vespa verde2014-07-21 23:11:17 // 41150
Én már nem is számítok vazze? Mindjárt idegbe leszek :)
Kau2014-07-21 22:53:20 // 41149
Ez a 3000 adag üdítő és kaja, jó ötlet! Írd fel! :))
De ne bogrács legyen, mert esős időben éhezni fogunk ;)
De ne bogrács legyen, mert esős időben éhezni fogunk ;)
Halesz2014-07-21 22:52:01 // 41148
Kau, korábban is írták ezt, erre jövőre külön figyelünk majd, megkérjük az üzemeltetőt, hogy készüljön a nagyobb rohamra. :)
Halesz2014-07-21 22:50:51 // 41147
:) Igen, tudom, fel vagytok írva a listámra, jövőre jönnötök kell ;)
Halesz2014-07-21 22:49:31 // 41146
Mr Z! Nagy ötlet a bográcsozás, mondjuk egy olyan talin, ahol max 50-60 ember van, mert azt még le tudod kezelni. Nézzük AlfaCityt: kiszámíthatatlan, mennyi vendég lesz, 1000? 3000? Mennyi adaggal készülsz? Mi van, ha a nap felénél elfogy, de egy csomó ember még enne? A költségeket hogyan számítod ki? Előre beszeded a pénzt a belépővel? Ok, most eladtunk 350 jegyet elővételben, de 800 autó érkezett... A többieket hogyan szolgálod ki? Mi van, ha 3000 adaggal készülsz, de csak 500 fogy el?
A fenti kérdések alapján szerintem megérted, miért jó a szervezőknek, ha ezeket a problémákat nem veszik a nyakukba. Legyen csak ez a vendéglátósok kockázata. Nyilván nekik is benne volt az, hogy mi van, ha szar idő lesz, de mégis egész nap nyitva kell lenniük?
Még egy apróság. Egy csomó fesztiválon kikötik, hogy nem vihetsz be kaját, piát. Itt ez fel sem merült, pedig SunCity egy zárt terület, akár meg is tehették volna. Nyilván szarul sült volna el egy ilyen húzás tőlük, meg mi sem mentünk volna bele, csak érvként mondom.
Jogi helyzet: nem láttam még olyan koncertjegyet, ahol ráírják, hogy a WC mennyibe kerül. Amúgy több WC is volt a helyen, lent a házak között ingyenes volt, de egyik másik étteremben is volt WC, meg lehetett oldani ingyen is a dolgot.
Írtad, hogy gondoljunk a kispénzűekre is. Erre írtam, hogy gondoltunk, hiszen 100 méteren belül bárki meg tudta oldani a lehető legolcsóbban az evést, ivást. Mit kellene tennünk? Venni előre 3000 adag üditőt és valami kaját, amit önköltségi áron árusítunk? Tényleg várom az ötleteket. Amúgy erre engedélyünk sincsen, ha már a jogászkodásnál tartani.
Lehet, hogy azt gondolod, hogy minden ötletre azt mondjuk nem lehet megcsinálni. Nem. Csak leírtam, hogy én, mint szervező, 8-10 évnyi tapasztalattal mit látok...
A fenti kérdések alapján szerintem megérted, miért jó a szervezőknek, ha ezeket a problémákat nem veszik a nyakukba. Legyen csak ez a vendéglátósok kockázata. Nyilván nekik is benne volt az, hogy mi van, ha szar idő lesz, de mégis egész nap nyitva kell lenniük?
Még egy apróság. Egy csomó fesztiválon kikötik, hogy nem vihetsz be kaját, piát. Itt ez fel sem merült, pedig SunCity egy zárt terület, akár meg is tehették volna. Nyilván szarul sült volna el egy ilyen húzás tőlük, meg mi sem mentünk volna bele, csak érvként mondom.
Jogi helyzet: nem láttam még olyan koncertjegyet, ahol ráírják, hogy a WC mennyibe kerül. Amúgy több WC is volt a helyen, lent a házak között ingyenes volt, de egyik másik étteremben is volt WC, meg lehetett oldani ingyen is a dolgot.
Írtad, hogy gondoljunk a kispénzűekre is. Erre írtam, hogy gondoltunk, hiszen 100 méteren belül bárki meg tudta oldani a lehető legolcsóbban az evést, ivást. Mit kellene tennünk? Venni előre 3000 adag üditőt és valami kaját, amit önköltségi áron árusítunk? Tényleg várom az ötleteket. Amúgy erre engedélyünk sincsen, ha már a jogászkodásnál tartani.
Lehet, hogy azt gondolod, hogy minden ötletre azt mondjuk nem lehet megcsinálni. Nem. Csak leírtam, hogy én, mint szervező, 8-10 évnyi tapasztalattal mit látok...
Szabeee2014-07-21 22:30:12 // 41145
sőt, nem vagyok egyedül, mivel másik cartárs is szívesen besegítene ;)
Dömpi (il dottore)2014-07-21 22:00:58 // 41144
khmm...idézném saját (korábbi) soraimat:
"Valóban, az árak terén lehetne valamit kezdeni a dologgal, nekem Komáromban is egy rablóbandának tűntek a büfések, de bízom benne, hogy lesz ezen a téren fejlődés. Ha meg nem, visszük a piknikkosarat, meg a hűtőtáskát és kész. DE AKKOR IS OTT LESZÜNK! (mondjuk WC-t már nem tudok magammal vinni, hacsak nem kötök utánfutót az Arkangyal mögé egy Toitoi-al :) )"
3 gyerekem van! Szerinted? Nekem sem hull a manna! Egy körös pisilésért 600 Ft nekem is sok(k).
DE ATTÓL MÉG NEM HÚZOM LE AZ AC-t, mert kiváló találkozó volt, és le a kalappal a szervezők előtt!
"Valóban, az árak terén lehetne valamit kezdeni a dologgal, nekem Komáromban is egy rablóbandának tűntek a büfések, de bízom benne, hogy lesz ezen a téren fejlődés. Ha meg nem, visszük a piknikkosarat, meg a hűtőtáskát és kész. DE AKKOR IS OTT LESZÜNK! (mondjuk WC-t már nem tudok magammal vinni, hacsak nem kötök utánfutót az Arkangyal mögé egy Toitoi-al :) )"
3 gyerekem van! Szerinted? Nekem sem hull a manna! Egy körös pisilésért 600 Ft nekem is sok(k).
DE ATTÓL MÉG NEM HÚZOM LE AZ AC-t, mert kiváló találkozó volt, és le a kalappal a szervezők előtt!
MiszöszFőnök2014-07-21 21:58:16 // 41143
Csípem a kolbászt!
Liquid2014-07-21 21:57:47 // 41142
a majdnem ótés GTV-ben van pohártartó? :)
valami combosabb sérelmet vegyél elő ha játszani akarsz :)
valami combosabb sérelmet vegyél elő ha játszani akarsz :)
Liquid2014-07-21 21:55:33 // 41141
ne lovagolj már a gyroson, gondolom kint volt az ár meg lehetett nézni aztán ha drága nem azt enni, ennyi :) Amúgy meg a kalbász korrekt volt és nem drága.
Nekem úgy tűnik te sose jártál még idegenforgalmilag felkapott helyen, vagy netán valami fesztiválon, mert ha jártál volna csendben maradtál volna :)
Nekem úgy tűnik te sose jártál még idegenforgalmilag felkapott helyen, vagy netán valami fesztiválon, mert ha jártál volna csendben maradtál volna :)
pb_2014-07-21 21:51:06 // 41140
Ez is 1 xempont.))
tipoatti2014-07-21 21:48:05 // 41139
Tart még a válság. Hat henger helyett három van. :P
tipoatti2014-07-21 21:47:21 // 41138
Nem vagyok egy nagy név, meg aztán afféle miniszteri vizit ( nagyon rövid ideig tartó és indokolatlan :) ) volt ez idén részemről. Még belépőt sem vettem - nem is láttam a lényeget, mert a "kidobó" lányok igen kedvesen és határozottan "zavartak el a .alál .aszára" karszalag nélkül. :D Ja, azt mondták, hogy félnek a főnökök korholásától!!! :P :)
Pedig veled MINDIG összefutok! :)
Pedig veled MINDIG összefutok! :)
pb_2014-07-21 21:30:38 // 41137
Pedig van pár ARd.))
Andy2014-07-21 21:29:25 // 41136
...ááá, bazmeg, ezen kifeszültem!!! :)))))))
Tommi2014-07-21 21:28:14 // 41135
És basszus, elkerültük egymást, nem is tudtam, hogy ott vagy :(
pb_2014-07-21 21:28:01 // 41134
Úgy gondolom nem kéne az AAt 1 munkahelyhez hasonlítani.
Zsunior2014-07-21 21:24:40 // 41133
Ez egy autós közösség. Az autó pedig nem olcsó játék, ahogy egy autós találkozó sem.
A 3200 forintos belépő pedig valóban jelképes, ahogy Dömpi is írta. Senkinek sem tettek fegyvert a tarkójához, hogy vegyen belépőjegyet.
Azzal nincsen gond, hogy véleményed van. Annak tálalásával van gond, és azzal a ténnyel, hogy tartalom nélküli. Én nem éreztem építő jellegűnek a kritikádat. Ellenben az "ezérttartittazország" és "ebbenazországbaneznemműködik" felfogás kitűnően kiérződik. A kritikát pedig kitűnően viselik a szervezők, nem is értem az utolsó mondatodat. Itt a többi résztvevő fogalmazott meg egy a tiédtől eltérő véleményt.
No offense, de ha barátságos lenne a kommunikációd, akkor a válaszok is barátságosak lennének.
Egyébként azzal egyetértek, hogy mindenkinek a szava ugyan annyit kell, hogy nyomjon. De én úgy gondolom, hogy meg kéne próbálni elfogadni azoknak az embereknek a hozzászólásait akik már sok-sok éve tagok itt. A tapasztalat miatt.
A 3200 forintos belépő pedig valóban jelképes, ahogy Dömpi is írta. Senkinek sem tettek fegyvert a tarkójához, hogy vegyen belépőjegyet.
Azzal nincsen gond, hogy véleményed van. Annak tálalásával van gond, és azzal a ténnyel, hogy tartalom nélküli. Én nem éreztem építő jellegűnek a kritikádat. Ellenben az "ezérttartittazország" és "ebbenazországbaneznemműködik" felfogás kitűnően kiérződik. A kritikát pedig kitűnően viselik a szervezők, nem is értem az utolsó mondatodat. Itt a többi résztvevő fogalmazott meg egy a tiédtől eltérő véleményt.
No offense, de ha barátságos lenne a kommunikációd, akkor a válaszok is barátságosak lennének.
Egyébként azzal egyetértek, hogy mindenkinek a szava ugyan annyit kell, hogy nyomjon. De én úgy gondolom, hogy meg kéne próbálni elfogadni azoknak az embereknek a hozzászólásait akik már sok-sok éve tagok itt. A tapasztalat miatt.
tipoatti2014-07-21 21:23:19 // 41132
OFF-al voltam, igaz, nagyon kicsivel és alig észrevehetővel. :) A beléptető cartársnál ( mentségemre legyen mondva ) megkérdeztem, hová állhatok - "lincselést" elkerülendő vica és versa. A lehető legkülső, legtávolabbi helyre parkoltunk MAGUNKTÓL.
Mr. Z2014-07-21 21:13:08 // 41131
Örülj neki sok ember ennyiért egy napot dolgozik.
Na így jár akinek itt véleménye van vegyük úgy nem szóltam semmit, Amúgy meg már én jól éreztem magam meg minden , de úgy látszik ebbe az országban kritikát nehezen viselik :)
Na így jár akinek itt véleménye van vegyük úgy nem szóltam semmit, Amúgy meg már én jól éreztem magam meg minden , de úgy látszik ebbe az országban kritikát nehezen viselik :)
Dömpi (il dottore)2014-07-21 20:51:00 // 41130
Nem akarok vitába szállni, de egy 3200-Ft-os "jegyet" én inkább szerény támogatásként/hozzájárulásként aposztrofálnék, nem pedig belépőjegyként, amiért valamilyen "ellenszolgáltatás" jár.
Amúgy te jogász vagy? Mert én igen!
Amúgy te jogász vagy? Mert én igen!
Saca2014-07-21 19:50:45 // 41129
Tudom legközelebb már arra vettem az irányt :) Amúgy az nem zavart hogy fizetős csak az hogy ha már egyszer az akkor talán ne legyen dugig a mosdókagyló összegyűrt papírral és nem tocsogjak a vízben.
Kau2014-07-21 19:19:43 // 41128
Volt ingyenes is, lejjebb. ;)
Délelőtt még kulturáltan is nézett ki. Délutánra... ööö, hagyjuk :))
Délelőtt még kulturáltan is nézett ki. Délutánra... ööö, hagyjuk :))
Saca2014-07-21 19:00:44 // 41127
Én is idén voltam először, nem igazán ismertem senkit úgyhogy nagyrész egyedül bóklásztam de nekem kifejezetten tetszett az AC. Engem is körbeállt néhány offos autó, én sem nyertem az égvilágon semmit a tombolán még sem távoztam keserű szájízzel.
Negatívumként max. a 150Ft-os fenti WC-t tudnám felhozni, hát láttam már kultúráltabb ingyenest is... Node ez van, arról nem a szervezők tehetnek hogy a vécés x időnként nem tudta kiüríteni a kéztörlős szemetest és kicsit felmosni a kifröcsögött vizet.
Negatívumként max. a 150Ft-os fenti WC-t tudnám felhozni, hát láttam már kultúráltabb ingyenest is... Node ez van, arról nem a szervezők tehetnek hogy a vécés x időnként nem tudta kiüríteni a kéztörlős szemetest és kicsit felmosni a kifröcsögött vizet.
Grando2014-07-21 18:47:11 // 41126
Ez így nem ér! Csináld rendesen! Úgy, hogy elhiggyük! :D
Légy megbántott, megalázott, sértődött, kisemmizett és megtiport. Légy mártír! Ugyanakkor légy nagyvonalú, emelkedett, lesajnáló és jobban tudó. Egy igazi úr, aki az atyai dorgálás mellett azért bölcsen tanít is. Egy kis empátiát is belevihetsz, úgy hitelesebb.
Ha valami egyszerűbbet szeretnél, akkor lehetsz aggódó szülő vagy elégedetlen vásárló is. Ezekkel mondjuk nehezebb nyerni, de ez már csak rajtad áll. Kis szerepet is lehet nagyszerűen hozni.
Szóval szedd össze magad, mert semmi sincs ingyen! "Amaivilágba" meg aztán pláne! :D ;)))
Légy megbántott, megalázott, sértődött, kisemmizett és megtiport. Légy mártír! Ugyanakkor légy nagyvonalú, emelkedett, lesajnáló és jobban tudó. Egy igazi úr, aki az atyai dorgálás mellett azért bölcsen tanít is. Egy kis empátiát is belevihetsz, úgy hitelesebb.
Ha valami egyszerűbbet szeretnél, akkor lehetsz aggódó szülő vagy elégedetlen vásárló is. Ezekkel mondjuk nehezebb nyerni, de ez már csak rajtad áll. Kis szerepet is lehet nagyszerűen hozni.
Szóval szedd össze magad, mert semmi sincs ingyen! "Amaivilágba" meg aztán pláne! :D ;)))
satya2014-07-21 18:32:57 // 41125
kesereg kesereg..... a gumicukrot nagyon szeretem :))) Andy ,Te mit nyertél, mennyire érdemes keseregnem ? :) amúgy most vacsiztam... és miért nincs pohártartó a 156-ban? ... stb.... nem változik sajnos semmi :(
Bianco2014-07-21 18:27:48 // 41124
...természetesen megkérdeztem volna a szüleitől.....nekem is vannak gyermekeim,és nem néznék valakit cukros bácsinak csak azért mert udvariasan felajánlaná a segítségét....
....szerintem hagyjuk,nem egy nyelvet beszélünk....
....szerintem hagyjuk,nem egy nyelvet beszélünk....
Mr. Z2014-07-21 18:22:00 // 41123
véletlenül se akartam ám megbántani senkit, remélem amúgy nincs harag :) Ismeretlenül nem megyek oda kólával nem vagyok cukros bácsi :) Tényleg senki ne vegye magára általánosságban beszélek én senkit nem akarok megbántani.
Bianco2014-07-21 18:17:17 // 41122
Amúgy én is szociálisan érzékeny vagyok és hasonló esetben,amit Te tapasztaltál a szociális érzékenységem miatt vettem volna a kis srácnak egy kólát... én nem voltam ott tehát ne mondd,hogy erre legyintettem. Én sem tehetem meg mert köztisztviselői "fizetésből" élek.
Pontosan te vagy az aki ítélkezel ismeretlenül és megmondod a frankót!
Már a legelején leszögeztem,hogy nem kell velem egyetérteni,de megváltoztatni se akard a gondolkodásomat és véleményt se alkoss rólam ismeretlenül !
Pontosan te vagy az aki ítélkezel ismeretlenül és megmondod a frankót!
Már a legelején leszögeztem,hogy nem kell velem egyetérteni,de megváltoztatni se akard a gondolkodásomat és véleményt se alkoss rólam ismeretlenül !
Kau2014-07-21 18:12:40 // 41121
A gyöngyösi talin elfogy két bográcsnyi kaja. Van kb. 50 Alfa. GT-ék órákat töltenek a bográcsoknál. Szerinted, hogy működne ez 800 Alfánál?
Írtad még, hogy valaki sokallta a kóla árát. Mi is megvettük az ásványvizet 400 Ft-ért 0.5 litert és én is drágállottam. Aztán átmentünk az Aldiba és ugyanazt megvettük utána 39 Ft-ért. (Hűtötten).
Szét kell nézni és lehet spórolni. Sok felfedezni való van még füreden :) Ezt nem lehet a szervezőknek negatív kritikaként felróni. Azok a bárok, kajáldák máskor is ott vannak, nem Haleszék szervezték oda. Vagy kéri valaki az ottani szolgáltatást vagy néz más után.
Szerintem az egyedüli jogos kritika a tévesen feltüntetett tombola miatt lehet. De ilyenért is kár olyat mondani, hogy valaki akkor jövőre nem is jön. Bár, ha jobban meggondolom, nem is baj :)
Írtad még, hogy valaki sokallta a kóla árát. Mi is megvettük az ásványvizet 400 Ft-ért 0.5 litert és én is drágállottam. Aztán átmentünk az Aldiba és ugyanazt megvettük utána 39 Ft-ért. (Hűtötten).
Szét kell nézni és lehet spórolni. Sok felfedezni való van még füreden :) Ezt nem lehet a szervezőknek negatív kritikaként felróni. Azok a bárok, kajáldák máskor is ott vannak, nem Haleszék szervezték oda. Vagy kéri valaki az ottani szolgáltatást vagy néz más után.
Szerintem az egyedüli jogos kritika a tévesen feltüntetett tombola miatt lehet. De ilyenért is kár olyat mondani, hogy valaki akkor jövőre nem is jön. Bár, ha jobban meggondolom, nem is baj :)
Mr. Z2014-07-21 18:07:09 // 41120
hát figyelj szerintem nem hibáztak ezt nem mondtam , gondolom nem csekkolták le előre a gyrost :) Egy dolgon lepődtem meg, mikor én odaértem még reggel 10-kor, alig voltunk, mégis mikor bementem és megkérdeztem ( már nem tudom kitől bocsi ) , hogy hova kéne állni ( itt még nem tudtam hogy a lezárt terület miatt esélytelen a parkoltatás ) ötlete se volt hova kellett volna állnom az eredeti elképzelés szerint. Ezen meglepődtem. Én igaz most voltam először eddig csak filmen láttam AC-t :-) ott meg azt láttam olyan flottul megy minden terelik a kocsikat a segítők ki hova álljon ( amúgy jövőre segítek , de azt már írtam, angolul is eltudom mondani hogy bocsi de oda állsz ahova akarsz :), na jó ez vicc volt ) , itt meg úgy bementem oszt így senki. Mondom akkor jól van. Összességében nekem tetszett, ha hétvégén lenne még egy ugyan ott akkor is lehet elmennék, de attól még leírhatom mi nem tetszett. Mert itt csúnya nagy fikázást kapott eddig aki leírta mi nem tetszett. Basszus lassan oylanok vagytok mint a gyurcsány: akinek nem tetszik lehet menni. Über demokratikus közösség ez :) Persze akinek nem inge ne vegye ám magára :) Mert itt a mimóza lelkek laknak :)
David | Centocinquantanove2014-07-21 17:58:43 // 41119
Ebben teljesen igazad van, a kérdés már csak az, hogy a szervezők miben hibáztak szerinted? :)
Grando2014-07-21 17:55:51 // 41118
Jómagam egy zacskó gumicukrot ajánlanék fel a csomagodat kiegészítendő, amin a rágást lehet gyakorolni. Na jó, legyen inkább két zacskó. :)
Mr. Z2014-07-21 17:55:17 // 41117
amúgy én csak ötletelek meg árakat írtam ti vitatkoztok :) nem vagyok pénz orientált AC-n kb egy árlapot se néztem meg csak utána számolgattam, én csak szociálisan érzékeny vagyok. Tudod mikor ott álltam a sorsoláson egy kis srác akart kólát az anyukája azt mondta később kap mert itt drága , na akkor azért én elgondolkodtam, hogy gondolni kéne azokra is akik nem tehetik, meg ti meg erre legyintetek. Meg azt mondjátok minden drága, meg minden ötletre jön két oldalba a hogy nem lehet megcsinálni.
Mr. Z2014-07-21 17:51:12 // 41116
kajajegy szerű dolog? Én pl bevállalnék egy bográcsot szívesen. Tényleg segítek én sok ötletet adtam. De rossz a másik oldal hozzá állása már bocs. Volt olyan beosztottam akit azért cseréltem le, mert minden ötletre az első mondata az volt hogy nem lehet megcsinálni.
Bianco2014-07-21 17:48:28 // 41115
Az én szememben sem kevesebb,ezt egy szóval sem írtam. Pont így szoktak kezdődni a "viták"... Leírtam a véleményemet,leírtam azt is,hogy nem kell elfogadni sem egyetérteni vele!
Rendben nincs főnök, igazad van,én látom rosszul! Csak így tovább,osszátok egymást ebben a stílusban...
Belegondolva a saját szavaimba:
Azt hiszem az én szavaimban semmi bántó vagy sértő nem volt,amennyiben mégis így érzitek,akkor most "nyilvánosan" megkövetek mindenkit ,akit megbántottam!
Az ,hogy magasak voltak az árak (milyen meglepő a Balatonon) nem tudom mennyire a szervezők felelőssége és mennyire építi a munkájukat. Nem láttam egy hozzászólást sem amiben arra lenne utalás,hogy a kaját az Amore szervezi....
Én is szerveztem Alfa találkozót többször is a saját régiónkban,ahol szintén az volt a legjobb,hogy eljöttek még az ország túlsó feléből is.
Azt meg végképp nem értem ( ne haragudj biztosan az én fogyatékosságom), hogy minek kell belekeverni ebbe az egészbe a jogi helyzetet. Ugyanis az én olvasatomban amit a szervezők vállaltak azt be is tartották...
Olyan találkozó az életben nem lesz ahonnan mindenki jó szájízzel megy haza...
További sok sikert a szervezőknek és minél több elégedett vendéget,akik a pénzükért azt kapják amit vártak,ha már ennyire pénzorientált világban élünk....
Rendben nincs főnök, igazad van,én látom rosszul! Csak így tovább,osszátok egymást ebben a stílusban...
Belegondolva a saját szavaimba:
Azt hiszem az én szavaimban semmi bántó vagy sértő nem volt,amennyiben mégis így érzitek,akkor most "nyilvánosan" megkövetek mindenkit ,akit megbántottam!
Az ,hogy magasak voltak az árak (milyen meglepő a Balatonon) nem tudom mennyire a szervezők felelőssége és mennyire építi a munkájukat. Nem láttam egy hozzászólást sem amiben arra lenne utalás,hogy a kaját az Amore szervezi....
Én is szerveztem Alfa találkozót többször is a saját régiónkban,ahol szintén az volt a legjobb,hogy eljöttek még az ország túlsó feléből is.
Azt meg végképp nem értem ( ne haragudj biztosan az én fogyatékosságom), hogy minek kell belekeverni ebbe az egészbe a jogi helyzetet. Ugyanis az én olvasatomban amit a szervezők vállaltak azt be is tartották...
Olyan találkozó az életben nem lesz ahonnan mindenki jó szájízzel megy haza...
További sok sikert a szervezőknek és minél több elégedett vendéget,akik a pénzükért azt kapják amit vártak,ha már ennyire pénzorientált világban élünk....
Andy2014-07-21 17:44:25 // 41114
Rendeztem Alfás találkozót becsületkasszával, bográccsal, kettőt.
200 forint volt egy adag kaja ára. Nem jött be a ráfordított összeg... :((
És volt aki már újra sorban állt, mikor még valaki nem is evett!
Nem működik ez a dolog.
200 forint volt egy adag kaja ára. Nem jött be a ráfordított összeg... :((
És volt aki már újra sorban állt, mikor még valaki nem is evett!
Nem működik ez a dolog.
Andy2014-07-21 17:40:09 // 41113
Már ne haragudj, de a párbeszéd csak akkor visz előre ha van értelme. Itt meg leginkább a szócséplés megy valami olyasmin amit józan ésszel is látni, hogy felesleges.
Itt a típus szerinti parkoltatás mint olyan sehogy sem kivitelezhető. Plána ha 3-400 körüli jelentkezés után 800+ autó érkezik.
De tényleg, elolvasva az itt írt javaslatokat, szerintetek működne a molinós rend? Hogy kirakod a molinót és mondjuk ráírod 166-os részére fenntartva 75 hely. És ha 100 jön, vagy 120, vagy csak 40 akkor mit csinálsz? De mit csinálsz ha 156-ból 360 jön, mondjuk 270 helyett??? Ezt a Komáromi erődben meglehet csinálni, de itt ez egy halva született dolog!
Aztán ragozzátok az árakat. Háááát ez aztán teljesen felesleges és mint olyan értelmetlen is. Pláne hogy nem volt semmi kiemelkedően drága. még a 4900 forintos boromat sem nevezném annak. Tudjátok, kiemelt idegenforgalmi övezet...
Tombola a kedvenc témám. Soha, semmilyen körülmények között nem tartanék ilyet egy ennyire "éhes" bandának. (kinek nem inge, nem veszi fel) És itt ragadnám meg az alkalmat egy felajánlásra. Mégpediglen, hogy amit nyertem azt bontatlan csomagolásban, szívesen elküldöm annak aki a legjobban tud itt keseregni az elmaradt nyeremény miatt...
Komolyan szánalmas! :P
Itt a típus szerinti parkoltatás mint olyan sehogy sem kivitelezhető. Plána ha 3-400 körüli jelentkezés után 800+ autó érkezik.
De tényleg, elolvasva az itt írt javaslatokat, szerintetek működne a molinós rend? Hogy kirakod a molinót és mondjuk ráírod 166-os részére fenntartva 75 hely. És ha 100 jön, vagy 120, vagy csak 40 akkor mit csinálsz? De mit csinálsz ha 156-ból 360 jön, mondjuk 270 helyett??? Ezt a Komáromi erődben meglehet csinálni, de itt ez egy halva született dolog!
Aztán ragozzátok az árakat. Háááát ez aztán teljesen felesleges és mint olyan értelmetlen is. Pláne hogy nem volt semmi kiemelkedően drága. még a 4900 forintos boromat sem nevezném annak. Tudjátok, kiemelt idegenforgalmi övezet...
Tombola a kedvenc témám. Soha, semmilyen körülmények között nem tartanék ilyet egy ennyire "éhes" bandának. (kinek nem inge, nem veszi fel) És itt ragadnám meg az alkalmat egy felajánlásra. Mégpediglen, hogy amit nyertem azt bontatlan csomagolásban, szívesen elküldöm annak aki a legjobban tud itt keseregni az elmaradt nyeremény miatt...
Komolyan szánalmas! :P
Mr. Z2014-07-21 17:32:27 // 41112
véleménytől függetlent akartam írni :)
na de tényleg mindenki köszöni, csak valakit ez mást az bosszant, szerintem igenis felelőtlenség Pesti révén , jó anyagi helyzettel nem gondolni másra aki pl nem teheti meg hogy 550-ért igyon limonádét. Én magam 50ezer körül hagytam ott azon a napon bár ebben van elaforg rendelés is :) De igen is azt kell mondani , hogy az árak magasak voltak, két gyros két 0,5 pepsivel 3500, na neee , és nem ez a legrosszabb, hanem hogy hús alig és ahogy már írták az ízvilág erősen piacos volt. Ez nem a rendezők felelőssége ezt is leírtam, De szerveztünk anno céges juniális 300 főre, ahol hozattunk sörcsapot, főztünk bográcsba sütöttünk palacsintát, becsület kassza volt amit jótékony célra fordítottunk. Esetleg ilyen megoldás nem érdekelne senkit? Elhihetitek sokkal közösségformálóbb.
na de tényleg mindenki köszöni, csak valakit ez mást az bosszant, szerintem igenis felelőtlenség Pesti révén , jó anyagi helyzettel nem gondolni másra aki pl nem teheti meg hogy 550-ért igyon limonádét. Én magam 50ezer körül hagytam ott azon a napon bár ebben van elaforg rendelés is :) De igen is azt kell mondani , hogy az árak magasak voltak, két gyros két 0,5 pepsivel 3500, na neee , és nem ez a legrosszabb, hanem hogy hús alig és ahogy már írták az ízvilág erősen piacos volt. Ez nem a rendezők felelőssége ezt is leírtam, De szerveztünk anno céges juniális 300 főre, ahol hozattunk sörcsapot, főztünk bográcsba sütöttünk palacsintát, becsület kassza volt amit jótékony célra fordítottunk. Esetleg ilyen megoldás nem érdekelne senkit? Elhihetitek sokkal közösségformálóbb.