Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
gecsa2014-07-08 15:01:16 // 40861
a "több, mint 800"-ra gondolsz, mint pontos szám? :D
Halesz2014-07-08 14:51:37 // 40860
A főoldalról elérhető cikkben már benne van a létszám :)
atika2014-07-08 14:02:00 // 40859
Én pont azért nem dobtam be mert tudtam, hogy nem tudom megvárni és úgyis újrahúzzátok! De ez legyen a legkevesebb. Nagyon jó buli volt! Főleg, hogy a cirkusszal nyertem egy kis családon kívüli nyugodt bámészkodást, beszélgetést!
Továbbra is várom a kocsilétszámot, mert Bátyámmal aki nem Alfás- megtettük a tippjeinket és nagyon várom a söröm amit nyerni fogok!
Továbbra is várom a kocsilétszámot, mert Bátyámmal aki nem Alfás- megtettük a tippjeinket és nagyon várom a söröm amit nyerni fogok!
mesa2014-07-08 13:45:02 // 40858
Halesz2014-07-08 13:30:09 // 40857
A tomboláért vállalom a felelősséget, bevallom úgy maradt már évek óta az a szöveg az oldalon :)
Tavaly is úgy sorsoltunk, hogy minden nyertes megkapta, akkor is sokan utólag kapták meg, és én erre emlékeztem, ezért csináltuk most is így.
Hamarosan értesítjük a nyerteseket, csak adjatok még egy kis időt, hogy összeszedjük magunkat :)
Tavaly is úgy sorsoltunk, hogy minden nyertes megkapta, akkor is sokan utólag kapták meg, és én erre emlékeztem, ezért csináltuk most is így.
Hamarosan értesítjük a nyerteseket, csak adjatok még egy kis időt, hogy összeszedjük magunkat :)
gecsa2014-07-08 13:12:06 // 40856
Ámen! :)
(de azért az ingyen sör hiánya akkor is fájt! :D )
(de azért az ingyen sör hiánya akkor is fájt! :D )
Kau2014-07-08 13:12:01 // 40855
Jó volt ez a változtatás! Komárom már picit unalmas volt. Lehetett ezt látni a folyamatosan csökkenő résztvevők számából is. Megkockáztatom, hogy itt jövőre ismét meglesz az 1000 Alfa!
(Persze önmagától nem, kellenek a programok, fellépők és ez a jó szervezés ) :)
(Persze önmagától nem, kellenek a programok, fellépők és ez a jó szervezés ) :)
Kau2014-07-08 13:08:37 // 40854
Még szerencse, hogy a másik 690+ Alfás, jól érezte magát! :)
vm2014-07-08 12:30:00 // 40853
Fáj ezt így leírni, de minden mondatoddal egyetértek ;-)
Otthon is szeretem amúgy a remek, megvalósíthatatlan ötleteket...
Otthon is szeretem amúgy a remek, megvalósíthatatlan ötleteket...
Tedi2014-07-08 11:51:00 // 40852
Lövésem sincs, bár Gábi, aki kint irányította a népeket mondta. Csak én meg szőke vagyok és elfelejtettem :D De amikor látták, hogy kezelhetetlen a helyzet, akkor nekiálltak segíteni, szóval végül is jófejek voltak.
Valerossa2014-07-08 11:44:01 // 40851
Már eleve 2,5 órát álltam az autó mellett. Sajnos a körbeállás nem jutott eszünkbe...Remélem, hogy többet ilyen nem fordul elő és nem kell ezt használni...
Mr. Z2014-07-08 11:39:47 // 40850
Hát körbe kellett volna parkolni akkor nem tudott volna elmenni és körbeállni amíg megírja betétlapot . Nem szabad hagyni hogy lelépjen.
Mr. Z2014-07-08 11:39:46 // 40849
Hát körbe kellett volna parkolni akkor nem tudott volna elmenni és körbeállni amíg megírja betétlapot . Nem szabad hagyni hogy lelépjen.
Valerossa2014-07-08 11:38:28 // 40848
A Passat tulajának legalább volt annyi esze, hogy féltette az új autóját ő is és nem vágta rá senkire. Emberséget és intelligenciát sajnos nem adnak az autóhoz, hogy legalább rárakjon egy "ne haragudj" cetlit...Amúgy szerintem megvárta, amíg elmegy onnan mindenki, mert sokak szemét zavarta a hulladék.
Valerossa2014-07-08 11:35:57 // 40847
Tombolához: én spec. annyira a parkolásra figyeltem a beengedésnél, hogy nem emlékeztem a tombolára, be sem dobtam...4 után kérdezték tőlem, hogy bedobtam? Akkor már mindegy volt. Ha lehet egy javaslatom, akkor legközelebb a karszalag mellé adjanak egy tombolát vagy a kinyomtatott/megvásárolt jegy lehetne az maga, hiszen sorszámozott. Ezzel a Mike. által jelzett probléma is elkerülhető.
159 Indigo Gray 2.4 Monster2014-07-08 11:35:57 // 40846
A civic el takarodott utána jött egy ww. ( Majdnem veled szemben parkoltam ) Azt én sem láttam mikor a tulajdonosa el vitte azt a szutykot.
Mike.2014-07-08 11:28:50 // 40845
De volt olyan aki tutira nem volt ott és annak a nevét is kihúzták. Gondolom agy haver megírta a tombolát és így került kisorsolásra. Ez így jó?
És pl. áttam, amikor egy egy egész family tombolajegyet (5-6) töltött. Ott még a gyerekek nevére is dobtak be sorsjegyet. Gogolod, hogy ott az egész család külön regisztrált és fizetett?
Különösebben nem érdekel ez a tombola probléma, csak gondoltam megosztom itt ezt az észrevételt is.
És pl. áttam, amikor egy egy egész family tombolajegyet (5-6) töltött. Ott még a gyerekek nevére is dobtak be sorsjegyet. Gogolod, hogy ott az egész család külön regisztrált és fizetett?
Különösebben nem érdekel ez a tombola probléma, csak gondoltam megosztom itt ezt az észrevételt is.
David | Centocinquantanove2014-07-08 11:08:40 // 40844
Hát azt a rendőrök mit cseszekednek? Komolyan mondom szánalom! Ahelyett, hogy inkább segítettek volna, nekiállnak cseszekedni? amennyire én láttam KRESZ szerint semmi nem volt ami szabálytalan lett volna, egyszerűen csak a rengeteg autó felgyülemlett.
Ami a tombola újra nem húzását illeti szerintem így van jól, hogy nem húzták újra. Teszem azt bárkinek a gyerek miatt ide- oda el kell mennie, mi például a go-kartos sorbanállás miatt késtük le...
Ami a tombola újra nem húzását illeti szerintem így van jól, hogy nem húzták újra. Teszem azt bárkinek a gyerek miatt ide- oda el kell mennie, mi például a go-kartos sorbanállás miatt késtük le...
Valerossa2014-07-08 10:30:59 // 40843
Én álltam a másik oldalán. Sajnos az egyetlen és legnagyobb negatívum és rossz szájíz az offos autók elvegyülése jelentette. Leparkoltunk az utolsó előtti tömött Alfás sorba, elmentünk az előre megrendelt alkatrészekért, majd 10 perc múlva egy szakadt, rohadt honda (méregzöld Civic, GHK-182) úgy beállt, hogy az eddig sérülésmentes és 5 napos autómra rányitotta az ajtót. Emiatt 2,5 órát álltam az autó mellett várva, hogy visszajöjjön. Természetesen akkor ment el, amikor a megrendelt matricákat vettem át. Szerencsére a festék nem jött be, egy ujjpercnyi részen nyomta be, de nálam kiverte a biztosítékot...Ötletem csak annyi lenne a parkoltatáshoz, hogy kis táblákat lehetne kihelyezni a fűre, nagy betűkkel ráírni valamilyen szöveget vagy több emberrel megoldani a parkoltatást, akkor ez elkerülhető. Egyébként a nem típus szerinti parkoltatás nekem kifejezetten tetszett, változatossá tette. :)
Amúgy 8 év után az első olyan Alfás találkozóm volt, ahová végre saját autóval érkeztem, kellően izgulva előtte. Érden elkapott a pár cseppes eső, hogy pöttyös legyen. Az árak számomra nem voltak kiugróak, hiszen Balaton és nagyjából megegyezik a budapesti árakkal. A limonádé és a jegeskávé nagyon rendben volt. A gyros számomra csalódást jelentett, miután eléggé érezhetően ketchupot használtak a szószhoz, amitől olasz konyha szerelmeseként kicsit kiráz a hideg, de ezt leszámítva rendben volt. A fagyit/jégkását hiányoltam, de a Tesconál lévő cukrászdában bepótoltuk.
Külön öröm volt, amikor a szépséges Annabellemhez odajöttek és érdeklődtek, főleg Q2-es különlegessége miatt és dicsérték. Szépségem nagyon jól teljesített oda-vissza, új cipellői most lettek kipróbálva, megkapta az új rendszámkeretet, illetve GT cartársnak köszönhetően megérkeztek a matricák is, amit egy alapos mosás után fel is helyezek rá.
Sok régi és új ismerőssel találkoztam, sajnos valakivel nem sikerült összefutni. Fotózni pl. majdnem el is felejtettem, mert úgy éreztem magam, mint szűz kislány az első éjfél utáni buliján. :D
Jövőre biztosan hosszabb időre maradunk, előtte és utána is, most sajnos egyéb programok miatt nem lehetett ezt megoldani. Gratulálok a szervezőknek a helyszín választásához, jó pihenést a fáradalmak enyhítésére, jövőre remélem, hogy ugyanitt találkozunk! :)
Amúgy 8 év után az első olyan Alfás találkozóm volt, ahová végre saját autóval érkeztem, kellően izgulva előtte. Érden elkapott a pár cseppes eső, hogy pöttyös legyen. Az árak számomra nem voltak kiugróak, hiszen Balaton és nagyjából megegyezik a budapesti árakkal. A limonádé és a jegeskávé nagyon rendben volt. A gyros számomra csalódást jelentett, miután eléggé érezhetően ketchupot használtak a szószhoz, amitől olasz konyha szerelmeseként kicsit kiráz a hideg, de ezt leszámítva rendben volt. A fagyit/jégkását hiányoltam, de a Tesconál lévő cukrászdában bepótoltuk.
Külön öröm volt, amikor a szépséges Annabellemhez odajöttek és érdeklődtek, főleg Q2-es különlegessége miatt és dicsérték. Szépségem nagyon jól teljesített oda-vissza, új cipellői most lettek kipróbálva, megkapta az új rendszámkeretet, illetve GT cartársnak köszönhetően megérkeztek a matricák is, amit egy alapos mosás után fel is helyezek rá.
Sok régi és új ismerőssel találkoztam, sajnos valakivel nem sikerült összefutni. Fotózni pl. majdnem el is felejtettem, mert úgy éreztem magam, mint szűz kislány az első éjfél utáni buliján. :D
Jövőre biztosan hosszabb időre maradunk, előtte és utána is, most sajnos egyéb programok miatt nem lehetett ezt megoldani. Gratulálok a szervezőknek a helyszín választásához, jó pihenést a fáradalmak enyhítésére, jövőre remélem, hogy ugyanitt találkozunk! :)
Mike.2014-07-08 10:30:44 // 40842
Engem speciel sosem vonzott a típus szerinti parkoltatás. Pontosabban egyszer részt vettem ilyenen Esztergomban, de nem tetszett és azóta is inkább a barátokkal állok egy helyre.
De amúgy nem is értem ezt, hogy miért kell ennyire ragaszkodni ehhez.!? Megérkezve letámasztottuk a vasakat és legközelebb hazafelé menet érdekelt, hogy hol van a gép. Nem mindegy, hogy hol és ki mellett ácsorgott az autóm addig?
De amúgy nem is értem ezt, hogy miért kell ennyire ragaszkodni ehhez.!? Megérkezve letámasztottuk a vasakat és legközelebb hazafelé menet érdekelt, hogy hol van a gép. Nem mindegy, hogy hol és ki mellett ácsorgott az autóm addig?
Mr. Z2014-07-08 10:03:10 // 40841
Én a kőgolyós szökőkútban lubickoló Alfa Romeo-s bikinis csajokat hiányoltam erősen. :D
Vicc nélkül annyira meleg volt, hogy az Alfa shopban két dolgot hiányoltunk Alfa bikini és kalap :)
Vicc nélkül annyira meleg volt, hogy az Alfa shopban két dolgot hiányoltunk Alfa bikini és kalap :)
gecsa2014-07-08 09:58:59 // 40840
na ja... az ingyen sör volt az egyetlen negatívum. ezért soha többet egy évig nem megyek Alfacitybe! :D
a szervezés szerintem jó volt, minden a helyén volt. a tescoban a wc ingyenes volt, a színpadtól kb ugyanúgy 20 méterrel esett távolabb, mint a fizetős.
idő hijján kicsit késni fog a "walkaround" videóm, de el fog készülni.. :D
a szervezés szerintem jó volt, minden a helyén volt. a tescoban a wc ingyenes volt, a színpadtól kb ugyanúgy 20 méterrel esett távolabb, mint a fizetős.
idő hijján kicsit késni fog a "walkaround" videóm, de el fog készülni.. :D
Hori2014-07-08 09:31:37 // 40839
Köszönhető annak, hogy végre az ország közepét sikerült eltalálni, ez sokunknak az a távolság ami vállalható, na és a Balaton. Erőltessétek ezt a vonalat az Alfacityvel kapcsolatban, mert nekem Komárom kapufa volt, innen Pécsről.
A szervezés, a rendezvények, a parkolás nekem mind megfelelt!
Aki nem volt elégedett, próbáljon meg szervezni egy hasonlót majd megtudja milyen ez.
Én megpróbáltam, bele is tört a bicskám!
A szervezés, a rendezvények, a parkolás nekem mind megfelelt!
Aki nem volt elégedett, próbáljon meg szervezni egy hasonlót majd megtudja milyen ez.
Én megpróbáltam, bele is tört a bicskám!
Andy2014-07-08 09:25:33 // 40838
Aki olasz zenét akar az menjen a mediterrán partira. Ott aztán lesz olasz zene orrvérzésig.
:)))
Jó volt az idei AC nagyon. Jobb mint az előzőek, pedig Én azokon is mindig kiválóan éreztem magam.
Ez a tarka "összevisszaság" pont olyan igazán olaszossá tette az egészet. A forróság, a mediterrán jellegű épületek, a kavalkád simán elhitette velem hogy valahol délen vagyok.
A balatoni árak meg ilyenek. Mindig is ilyenek voltak. Nem csak Suncityben, hanem pl a kempingben is. De ezzel nem lehet tenni semmit, kár is a szót vesztegetni rá.
Viszont volt mindenféle gyönyörű autó, régiek és újak, rengeteg barát, ismerős és egy csomó ember akit most ismertem meg. Mondhatom néhány új cimboraság is kialakult.
A programok is kellően magas színvonalat képviseltek, és úgy általában is minden a helyén volt!
Egyedüli negatívumként azt említeném, hogy NEM VOLT HIDEG SÖR
INGYÉÉÉÉÉ!!!!! ;))))
Szóval tisztelt lányok és fiúk akik bármilyen módon részt vettetek a lebonyolításban, le a kalappal előttetek! :)
Kedves Bazsi, Halesz és Tedi, nagyon nagy köszönet ezért a hétvégéért! :)))
:)))
Jó volt az idei AC nagyon. Jobb mint az előzőek, pedig Én azokon is mindig kiválóan éreztem magam.
Ez a tarka "összevisszaság" pont olyan igazán olaszossá tette az egészet. A forróság, a mediterrán jellegű épületek, a kavalkád simán elhitette velem hogy valahol délen vagyok.
A balatoni árak meg ilyenek. Mindig is ilyenek voltak. Nem csak Suncityben, hanem pl a kempingben is. De ezzel nem lehet tenni semmit, kár is a szót vesztegetni rá.
Viszont volt mindenféle gyönyörű autó, régiek és újak, rengeteg barát, ismerős és egy csomó ember akit most ismertem meg. Mondhatom néhány új cimboraság is kialakult.
A programok is kellően magas színvonalat képviseltek, és úgy általában is minden a helyén volt!
Egyedüli negatívumként azt említeném, hogy NEM VOLT HIDEG SÖR
INGYÉÉÉÉÉ!!!!! ;))))
Szóval tisztelt lányok és fiúk akik bármilyen módon részt vettetek a lebonyolításban, le a kalappal előttetek! :)
Kedves Bazsi, Halesz és Tedi, nagyon nagy köszönet ezért a hétvégéért! :)))
Donald2014-07-08 08:31:08 // 40837
szerintem tök okés volt igy a parkolás. Szép tarkaság, itt egy GTV ott egy 159.. Igy legalabb akik konvojban jöttek egyás mellet parkolhattak. Az olasz zene...hm...valaki is irta h elcsépelt téma. Jó volt igy minden. Igaz nekem ez volt az elsö AlfaCity de nagyon tetszett....már varom a következöööööt :-D
Jorjie2014-07-08 06:57:50 // 40836
Biztos BMW-s a csóka :-)
Ajánljátok fel neki hogy legközelebb szívesen megfingatjátok jogilag, ha ilyeneket csinál.
Egyébként az Aldi mellett is van egy út, igaz földút, amin be lehet jutni a parkolóba, azt nem lehet bevetni B tervnek?
Ajánljátok fel neki hogy legközelebb szívesen megfingatjátok jogilag, ha ilyeneket csinál.
Egyébként az Aldi mellett is van egy út, igaz földút, amin be lehet jutni a parkolóba, azt nem lehet bevetni B tervnek?
Jorjie2014-07-08 06:46:16 // 40835
Nem azt akartad írni, hogy sajnálod, hogy nem nézte meg? :-)
Ha meg valaki utazik 200km-t, de nem tud/nem akar egy kis sétát tenni azért hogy szétnézzen, ha már ott van, az nem a szervezők hibája.
A felvonulásban egyetértek, az aligai konvoj (Marek féle) cirka 30 autóval is atomjaira szakadt.
A parkolóban tényleg nem volt árnyék, de 2 perc sétával, már találtunk is :-)
Az árakra megoldás volt a közvetlen szomszédságban lévő Aldi.
(a hsz. termékmegjelenítést tartalmaz)
Személy szerint nekem nem hiányzott a típus szerinti megoldás, jól nézett ki az Erődben ez igaz, de ott meg az volt a baj, hogy baráti társaságok egy helyen akartak parkolni.
Nekem pozitív élmény volt hogy sokkal több ismerőssel találkoztam, mint számítottam. (na jó, Ferko-t csak Ystuc videóján láttam :-))
Jövőre viszont legalább a 146-nak legyen külön parkolója :-)))
Ha meg valaki utazik 200km-t, de nem tud/nem akar egy kis sétát tenni azért hogy szétnézzen, ha már ott van, az nem a szervezők hibája.
A felvonulásban egyetértek, az aligai konvoj (Marek féle) cirka 30 autóval is atomjaira szakadt.
A parkolóban tényleg nem volt árnyék, de 2 perc sétával, már találtunk is :-)
Az árakra megoldás volt a közvetlen szomszédságban lévő Aldi.
(a hsz. termékmegjelenítést tartalmaz)
Személy szerint nekem nem hiányzott a típus szerinti megoldás, jól nézett ki az Erődben ez igaz, de ott meg az volt a baj, hogy baráti társaságok egy helyen akartak parkolni.
Nekem pozitív élmény volt hogy sokkal több ismerőssel találkoztam, mint számítottam. (na jó, Ferko-t csak Ystuc videóján láttam :-))
Jövőre viszont legalább a 146-nak legyen külön parkolója :-)))
Zsunior2014-07-07 23:22:11 // 40834
Véleményem szerint sokkal jobb volt így a parkoltatás. A komáromi AlfaCitykben őszintén a nagyvadas soron kívül egyet se jártam végig, míg itt minden típusból jött szembe.
Szerintem hatalmas előrelépés volt ez a helyszín váltás, remélem jövőre is itt, vagy valami hasonló helyen lesz. :)
Szerintem hatalmas előrelépés volt ez a helyszín váltás, remélem jövőre is itt, vagy valami hasonló helyen lesz. :)
Tedi2014-07-07 23:11:08 // 40833
Zsoltihoz csatlakozva Krisz, még egy dolog a parkoltatással kapcsolatban:
bár már leírtuk, de akkor mégeccer: azért sem működött a dolog, mert az aquapark üzemeltetője korán reggel se szó, se beszéd, a korábbi megállapodásunkat felrúgva lekordonozta a terület FELÉT. Így random kellett elkezdenünk parkoltatni, mert máshogy nem lehetett, nem volt időnk sem matekozni sem kupaktanácsot tartani és a parkoltatók között megbeszélni, hogy akkor kit hova állítunk. És akkor ott van a másik fontos dolog, hogy nincs akkora pufferünk, mint Komáromban, hamar kiért a sor a 71-es főútra és a rendőrök folyamatosan csesztettek minket, hogy azonnal kezeljük a helyzetet. Ez volt az akkor legjobbnak tűnő megoldás, de tudjuk, hogy jövőre hogyan oldjuk ezt meg. Azt pedig ne gondold, hogy parkoltatók nélkül magától megy a dolog. Nem megy. Hidd el.
Remélem megérted ezt a szituációt.
A többire Zsolti tételesen reagált, így arra nem írok választ.
bár már leírtuk, de akkor mégeccer: azért sem működött a dolog, mert az aquapark üzemeltetője korán reggel se szó, se beszéd, a korábbi megállapodásunkat felrúgva lekordonozta a terület FELÉT. Így random kellett elkezdenünk parkoltatni, mert máshogy nem lehetett, nem volt időnk sem matekozni sem kupaktanácsot tartani és a parkoltatók között megbeszélni, hogy akkor kit hova állítunk. És akkor ott van a másik fontos dolog, hogy nincs akkora pufferünk, mint Komáromban, hamar kiért a sor a 71-es főútra és a rendőrök folyamatosan csesztettek minket, hogy azonnal kezeljük a helyzetet. Ez volt az akkor legjobbnak tűnő megoldás, de tudjuk, hogy jövőre hogyan oldjuk ezt meg. Azt pedig ne gondold, hogy parkoltatók nélkül magától megy a dolog. Nem megy. Hidd el.
Remélem megérted ezt a szituációt.
A többire Zsolti tételesen reagált, így arra nem írok választ.
Halesz2014-07-07 23:10:54 // 40832
A résztvevők számát holnap közöljük :) addig lehet tippelgetni, annyit előzetesen, hogy rég voltunk már ennyien :)
pityke2014-07-07 23:05:01 // 40831
Köszönet a szervezőknek,jol éreztük magunkat! :)
Halesz2014-07-07 22:57:37 // 40830
Krisz85,
köszönjük a véleményed, megpróbálok rá részletesen válaszolni.
Először is: sajnálom, hogy meg nézted a 4C-t, 50 méter sétát szerintem megért volna.
700+ autóval lehetetlen felvonulást szervezni a Balaton egyik legforgalmasabb városában, de még egy kihalt mezőn is. Próbáld meg elképzelni a kivitelezését. Az első lámpánál szétesik, még forgalom nélkül is.
Ennek kiváltására szerveződött megannyi konvoj AlfaCitybe, csupán csatlakoznod kellett volna valamelyikhez :)
Az erődben semmilyen fedett terület nem volt, de még fák se... Itt sok fedett parkolóhely, illetve rengeteg terasz volt, ami menedéket adott a nap elől. Ja de mondjuk ha nem sétáltál le a 4C-ig, akkor magát SunCity-t sem láttad szerintem...
Volt két fellépőnk, este egy zenekarunk, majd 3 DJ-nk, mind különböző stílusban, igyekeztünk lefedni többféle zenei stílust, hogy sokan találjanak kedvükre valót. Olasz zene nem volt, ez jogos kritika, elismerem. Bár személy szerint azt gondolom, kevés elcsépeltebb dolog van olaszautós találkozón az Eros Ramazottinál :)
Parkoltatás: mivel nem lehet tudni előre, hogy hány autó érkezik, azt ráadásul végképp nem, hogy melyik típusból mennyi jön, nem lehet lebonyolítani a típus szerinti parkolást. Elkezdtük reggel, megpróbáltuk, de a terület arra nem alkalmas. Írtam is korábban, hogy ha van bárkinek erre megoldási ötlete, jövőre szívesen látjuk a parkoltató fiúk között :)
A 145-ösökre az volt a tervünk, hogy külön állítjuk őket, elismerem ez hiba volt, de a fentiek miatt nem tudtuk megcsinálni :S
A típus szerinti parkoláshoz való ragaszkodásotokat részben megértem, bár azt gondolom, hogy egy Alfás találkozóra azért megyek, hogy alfásként végignézzem az összes autót, nemcsak a saját típusomat... :) De ez meg az én véleményem csak :)
köszönjük a véleményed, megpróbálok rá részletesen válaszolni.
Először is: sajnálom, hogy meg nézted a 4C-t, 50 méter sétát szerintem megért volna.
700+ autóval lehetetlen felvonulást szervezni a Balaton egyik legforgalmasabb városában, de még egy kihalt mezőn is. Próbáld meg elképzelni a kivitelezését. Az első lámpánál szétesik, még forgalom nélkül is.
Ennek kiváltására szerveződött megannyi konvoj AlfaCitybe, csupán csatlakoznod kellett volna valamelyikhez :)
Az erődben semmilyen fedett terület nem volt, de még fák se... Itt sok fedett parkolóhely, illetve rengeteg terasz volt, ami menedéket adott a nap elől. Ja de mondjuk ha nem sétáltál le a 4C-ig, akkor magát SunCity-t sem láttad szerintem...
Volt két fellépőnk, este egy zenekarunk, majd 3 DJ-nk, mind különböző stílusban, igyekeztünk lefedni többféle zenei stílust, hogy sokan találjanak kedvükre valót. Olasz zene nem volt, ez jogos kritika, elismerem. Bár személy szerint azt gondolom, kevés elcsépeltebb dolog van olaszautós találkozón az Eros Ramazottinál :)
Parkoltatás: mivel nem lehet tudni előre, hogy hány autó érkezik, azt ráadásul végképp nem, hogy melyik típusból mennyi jön, nem lehet lebonyolítani a típus szerinti parkolást. Elkezdtük reggel, megpróbáltuk, de a terület arra nem alkalmas. Írtam is korábban, hogy ha van bárkinek erre megoldási ötlete, jövőre szívesen látjuk a parkoltató fiúk között :)
A 145-ösökre az volt a tervünk, hogy külön állítjuk őket, elismerem ez hiba volt, de a fentiek miatt nem tudtuk megcsinálni :S
A típus szerinti parkoláshoz való ragaszkodásotokat részben megértem, bár azt gondolom, hogy egy Alfás találkozóra azért megyek, hogy alfásként végignézzem az összes autót, nemcsak a saját típusomat... :) De ez meg az én véleményem csak :)
Márti2014-07-07 22:34:08 // 40829
Nagyon jó volt a találkozó, jól éreztük magunkat. Köszönjük a szervezőknek! Boldog 10.-ik születésnapot! :-)
atika2014-07-07 21:47:42 // 40828
kérdés: hány autó jött össze végül?
Lehet hogy volt már de nincs időm most visszaolvasni! Bocsi
Lehet hogy volt már de nincs időm most visszaolvasni! Bocsi
Inter156 (il mascalzone)2014-07-07 21:41:20 // 40827
Gratulálok Isti ,nagyon jó lett a videó :-)
A zene is szuper hozzá,nekem nagyon bejött .
Én is csinálgatom a magam videóját,talán a héten én is feltudom dobni :-)
A zene is szuper hozzá,nekem nagyon bejött .
Én is csinálgatom a magam videóját,talán a héten én is feltudom dobni :-)
olafka2014-07-07 20:57:49 // 40826
Helo Alfisti!
Az első Alfacity volt, amin sikerült részt venni. Csatlakozom az előttem szólókhoz, miszerint gratula a szervezőknek! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt találkozni és ismerkedni sok hasonlóan megszállottal.
További képek az oldalamon lévő galériában !
Az első Alfacity volt, amin sikerült részt venni. Csatlakozom az előttem szólókhoz, miszerint gratula a szervezőknek! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt találkozni és ismerkedni sok hasonlóan megszállottal.
További képek az oldalamon lévő galériában !
Tommy_Angelo2014-07-07 20:55:16 // 40825
Jövőre az olasz zene és egy kis olasz pizza tényleg jó ötlet lenne. De nekem így elsőre hatalmas élmény volt, köszönöm még 1x és le a kalappal a külföldről érkezőknek, az olasz Marconak és a rendőröknek is.
Krisz852014-07-07 20:19:51 // 40824
Helló nem, tudom én megkérdeztem egy ottani szervezőt vagy ilyesmit hogy miért van ez nem tudott rá válaszolni csak annyit hogy kisebb lett a hely mert elvették a parkolót reggel tőlük. Egy kisebb tábla is megtette volna a pakolásnál a szervezőknek nem kell ott irányítani ezt nem várhatjuk el senki sem hülye tud olvasni pl ->145 ennyi ->155 ennyit megért volna. Aztán ha már Balaton akkor rendezzünk egy fürdőzést ahohy azt kell felvonulással. De Én még mindig az erődhöz hasonlítok mivel bennem az hagyott erős nyomot. Estét nem tudtam megvárni mert nem éreztem magam jól. Egész napos programok..... Alfa szét illetve összeszerelése :) Szerintem megoldható lenne. Egy olyan pont ahol elég sokan lemaradtak volna.... Lehet hogy nem mindenkinek egyforma az izlése így nehéz mindenkinek találni programokat. A belépés után hiányoltam az olasz zenét még jó hogy odafelé azt hallgattam:)) Ez egy olyan pont amit szerintem minden alfás szeret. Esetlegesen egy kis zenekarral ÉLŐ na az komoly és szerethető lett volna. a Nagy színpadnál pedig mehet a Másik műsor. Árnyékról hűsölésről is gondoskodott az erőd itt a betonrengetegben esélyed sem volt ilyesmire. Én is 45össel érkeztem ezért is gondolkodtatott el a téma.
Tommi2014-07-07 20:17:45 // 40823
Az első néhány évben még próbálkoztunk Haleszékkal Esztergomban, hogy típus szerint parkoltassunk. Oké, hogy teljesen más terep, de a cél ugyanaz lett volna :) 200 autó felett már egyszerűen nem működött a dolog, képtelenség mindenkit normálisan "helyre tenni" ekkora létszámnál. Komáromban azért volt ez jó, mert óriási nyílt tér van, rengeteg hellyel, ott eloszlik a tömeg, de itt azért szűk volt a keresztmetszet :) Egyébként engem nem nagyon szokott érdekelni, hogy hol parkolok, mert egyrészt úgysem nagyon megyek az autó közelébe, másrészt meg akikkel bandázni akarok, azokkal úgyis megtaláljuk egymást :) De hát nem vagyunk egyformák :)
Jorjie2014-07-07 20:14:26 // 40822
Még mindig jobb, mint a semmi :-)
Mr. Z2014-07-07 20:04:50 // 40821
engem nem zavart a nem típus szerinti parkolás, de pl az a trékép amin fel voltak jelölve még reggel , hogy melyik parkoló melyik típusé, na ha azt pl oda adják a kapuba vagy megosztják előre velünk pl az amore oldalán akkor talán kicsit jobb lett volna , vagy mint a CORA parkolóba van tehén sor meg tigris , na itt is ki kell táblázni. Ez csak ötlet, amúgy én már pénteken reggel ott voltam, szívesen segítettem volna. Jövőre is szívesen segítek én vállalom nem csak beszélek :) persze engem pont nem zavart :)
Tommi2014-07-07 20:03:12 // 40820
Nem tudom ki írta ezt a cikket, de kb egy alsós általános iskolás összeszedettebben fogalmaz :)))
Tommi2014-07-07 19:59:14 // 40819
Krisz!
Ha van bármi ötleted jövőre, vagy esetleg segítenél a szervezésben, szerintem nyugodtan keresd meg a szervezőket, nem hiszem, hogy elhajtanának, ha segíteni szeretnél :)
Azt írtad, hogy ezen a helyszínen nem lehetett normális programokat szervezni. Mi volt az, ami szerinted hiányzott, mi kellett volna, milyen "normális" program? A szervezettebb/komolyabb rendezőségen mit értesz? Szó volt a típus szerinti parkoltatásról, de egyszerűen akkora tömeg és olyan gyorsan érkezett, hogy nem lehetett a logisztikát hatékonyan megoldani, ezt elmondták a srácok. Szerinted hogy kellett/lehetett volna ezt menedzselni?
És mielőtt félreértenéd, bármiféle kötekedő szándék nélkül teszem fel ezeket a kérdéseket, egyszerűen kíváncsi lennék a véleményedre :) Az oké, hogy felvetettél néhány - szerinted - negatívumot, de ha már leírtad, kíváncsi lennék a megoldásra is és szerintem ezzel nem vagyok egyedül :)
Ha van bármi ötleted jövőre, vagy esetleg segítenél a szervezésben, szerintem nyugodtan keresd meg a szervezőket, nem hiszem, hogy elhajtanának, ha segíteni szeretnél :)
Azt írtad, hogy ezen a helyszínen nem lehetett normális programokat szervezni. Mi volt az, ami szerinted hiányzott, mi kellett volna, milyen "normális" program? A szervezettebb/komolyabb rendezőségen mit értesz? Szó volt a típus szerinti parkoltatásról, de egyszerűen akkora tömeg és olyan gyorsan érkezett, hogy nem lehetett a logisztikát hatékonyan megoldani, ezt elmondták a srácok. Szerinted hogy kellett/lehetett volna ezt menedzselni?
És mielőtt félreértenéd, bármiféle kötekedő szándék nélkül teszem fel ezeket a kérdéseket, egyszerűen kíváncsi lennék a véleményedre :) Az oké, hogy felvetettél néhány - szerinted - negatívumot, de ha már leírtad, kíváncsi lennék a megoldásra is és szerintem ezzel nem vagyok egyedül :)
Forsberg2014-07-07 19:56:49 // 40818
Köszönöm a szervezőknek, remekül éreztük magunkat!
vespa verde2014-07-07 19:53:34 // 40817
Sziasztok, ismételten köszönöm a szervezőknek, nekem bejött a tali úgy ahogy volt. Nem nagyon zavart a parkolás annak ellenére hogy a frissen mosott darázzsal csak a hátsó porosban tudtam megállni.
Nem állhat mindenki az első sorban mint Willy az új pókjával :-)
Az offos verdákat így már értem.
Jók voltak a programok, a cirkusz miatt szabadidőm is volt és tudtam dumálni rég látott Cartársakkal. Össze sem lehet hasonlítani a tavalyival ahol a gyerekeim szétunták magukat és megfőttek a katlanban. Boldog 10-ik szülinapot!
Nem állhat mindenki az első sorban mint Willy az új pókjával :-)
Az offos verdákat így már értem.
Jók voltak a programok, a cirkusz miatt szabadidőm is volt és tudtam dumálni rég látott Cartársakkal. Össze sem lehet hasonlítani a tavalyival ahol a gyerekeim szétunták magukat és megfőttek a katlanban. Boldog 10-ik szülinapot!
Zoli19802014-07-07 19:30:29 // 40816
Na ez így már helytálló. :)
Kau2014-07-07 19:28:36 // 40815
Pont az volt írva, hogy nem úgy történt, ahogy be lett harangozva. Arról volt szó, hogy aki nincs ott, ahelyett újat húznak. De nem így történt. Sokan nyertek olyanok, akik ott se voltak. Nyereményüket postázzák.
Ha ezt tudtuk volna, mi is lementünk volna hamarabb fürdeni, nem 18h után...
Ha ezt tudtuk volna, mi is lementünk volna hamarabb fürdeni, nem 18h után...
SpongyaBOB2014-07-07 19:24:17 // 40814
Még egy gondokat. Igen ez a 145ös dolog nekem is rosszul esett, főleg hogy nekem is az van. Itt egy ott egy. Normális szavazás ìgy nem lehetséges. Volt egy stác aki oda állt a kapuval szembe, volt rajta vagy 20-30 matrica. Persze hogy sokan rátették mivel az első szép 145ös ő volt.
Zoli19802014-07-07 19:12:45 // 40813
Halesz! Ugye nem húztatok újat?
Végig ott voltam, és nem emlékszem ilyenre. Még Szlovákiába is postázni fognak.
Végig ott voltam, és nem emlékszem ilyenre. Még Szlovákiába is postázni fognak.
Krisz852014-07-07 19:11:36 // 40812
Sziasztok, Nekem eddig csak jó tapasztalataim voltak az Alfa találkozókkal kapcsolatban de ez az idei nem fogott meg így nem is maradtunk sokáig.... Az eddigi alkalmaknál meg volt szervezve elég sok jó dolog mindenki jól érezhette magát. Ez egy olyan helyszín volt ahol nem lehetett normális programokat szervezni. Mi elővételbe vettük a jegyet de kicsit megbántam...Ahogy haladtunk lefelé jöttek sorra az Alfák szembe nem tudtam elképzelni miért rossz irányban haladnak... Hát rájöttünk. Emellett minden egyes alkalommal felvonulások sora sok-sok érdekes emberek találkozásával zajlott ez a rendezvény, őszintén megvallva annyira elment a kedvem az egésztől hogy még a 4c-t sem néztem meg. Remélem jövőre másképp alakulnak a dolgok és egy kicsit szervezettebb komolyabb rendezőséggel típus szerinti parkolóval találkozunk és Mivel idén volt a 145-ös 20 éve így reklámoztátok na nem kellett volna szétszórni a rendezvény 256 pontján az autókat hanem szépen ahogy az erődben sorbaállítani mindenkit. Lehet hogy sokan nem értenek velem egyet de nem vagyunk egyformák. Ott leszek a következőn is remélem több időt tudunk eltölteni. Sok sikert!!!