Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.

deportivo2014-07-07 19:10:18 // 40811
A találkozó remek volt, az időjárás olyan,amilyet álmodni lehet egy ilyen találkozóhoz.
A helyszín kiváló volt, bár ahol ennyi szép Alfa Romeo van, az csúnya hely nem lehet.
Nagy köszönet a szervezőknek ezért a szép szombatért.
SpongyaBOB2014-07-07 18:59:42 // 40810
Fórumon olvastam a tomboláról... Ha rossz az infóm, innen származik!
Zoli19802014-07-07 18:54:41 // 40809
Tombolából nem húztak újat.
SpongyaBOB2014-07-07 18:50:11 // 40808
Sziasztok!

Pár gondolat az első találkozómról.
Szép helyen voltunk, le a kalappal a helyszínnel kapcsolatban. A programok is változatosak voltak a színpadon de ezen kívül nem találtam olyan programot ami kitöltötte volna az egész napomat. Végignéztem a csodás verdákat. Volt mit nézni az tuti. Jó sokan votunk :)
Ami kicsi csalódás volt számomra. Legalább az elővételes résztvevőknek lett volna meg a helye. Mire odaértem a reggeli defekt után, csak a bejárat melletti parkolóban tudtam a patka mellé parkolni. A büfé árai a balatoni megszokott rabló árak voltak. Biztos van a tagok között olyan aki vállalna büfét szolid árakkal, köztük én is. Non Stop boltom van, megoldható. A tombolával kapcs meg csak annyi, hogy ha már az alfaamore név kellett rá, meg ugye tel szám, miért kellett újjat húzni ha nincs ott. Nem értem. Megtalálható lett volna a nyertes.
Na nem is akarom a szót szaporítani, összességében jól éreztem magam, láttam sok szép alfát. Végül is ezért mentem.

Köszönöm a szervezőknek a munkát, nektek pedig a figyelmet!

Üdvözlettel Spongya
Mr. Z2014-07-07 18:47:48 // 40807
amúgy a tombola idején a strand parkoló tele volt alfákkal, szóval szerintem nem hazamennek csak azért a strand is egy program főleg ha vannak gyerekek is , velünk is voltak keresztgyerekek , fagyi strand stb muszáj volt. Csak tombolára visszamentünk
Mr. Z2014-07-07 18:45:53 // 40806
én ott voltam még vasárnap este buliztunk alfásokkal és a tombolán is ott voltam erre b@#!tatok kihúzni :)
Haddel2014-07-07 18:44:52 // 40805
Nekem is nagyon tetszett a rendezvény .3 gyerekkel és szüleikkel mentem .Tipikus japán autós család ,de nagyon élvezték ők is .A gyerekek a fagyit hiányolták ,de megoldottuk a Tescoból :-) Jó volt látni együtt ennyi szép autót ,nekem ez volt az első nagy találkozóm ,hiába van alfám már ezer éve :-) Jövőre remélem ugyanitt Veletek :-) A Balaton közelségenagyon jó ,voltunk sétahajózni is :-)
Zoli852014-07-07 18:29:52 // 40804
Hali! Ngyon jo volt a talalkozo. Koszonjuk a szervezoknek. A legjobb pillanat talan az volt amikor meglattam a csodalatos gtv6-ot (duf rendszamos) a gorogfaluban. Kossz a kartyanaptarat a furjes villanal a feher 159nek.
Jorjie2014-07-07 18:17:28 // 40803
Jorjie2014-07-07 18:03:54 // 40802
Ez így is két napos volt, mert vasárnap tele volt a strand parkolója Alfákkal :-)
Tedi2014-07-07 18:01:04 // 40801
A kétnapos tali ötletét azért vetjük el folyamatosan, mert már a tombolahúzás utáni programokra sem marad ott a népek tizede sem :)
Tedi2014-07-07 18:00:11 // 40800
A piros MiTóval, ami ott volt AlfaCityben is. Naggyon durva kis jószág volt. 135 lovas Multiair motor volt benne, de érzésre sokkal erősebbnek tűnt. És a Sabelt szénszálas kagylóülések voltak benne, hát az valami eszméletlen csúcs egy ülés. :)
Mr. Z2014-07-07 17:21:00 // 40799
olasz zene , pizza , pideone hangulat hiányzott nekem is ( amúgy volt 1300 giulia a carabinieri 156-al egy üldözést megnéztünk volna körforgalomba :) ) , amúgy szuper volt. Árak olyanok amilyenek , ti se találnátok olyan helyet ahol tesco-s árak vannak, amúgy meg ott volt 2 percre a tesco mi is odamentünk üdítőért.
A párásító kapu jó lett volna, de ha meg esik akkor az a baj, nehéz ezt eltalálni, jövőre nem lehetne két naposat? :)

Összeségében nekem nagyon tetszett, még vasárnap esti buliban is találkoztunk alfásokkal.
Mr. Z2014-07-07 17:11:07 // 40798
és mivel hoztad le az Alfa City-re ? Remélem nem valami OFF-al :)
Somci2014-07-07 16:10:00 // 40797
De jó is az első kézfogás izgalma! ;-)
Somci2014-07-07 16:09:34 // 40796
Szuper! :-)
Dévid2014-07-07 16:03:58 // 40795
Sziasztok!

Nagy gratuláció a szervezőknek, nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos elég későn sikerült leérnünk (ennek az okáról majd írok egy blogbejegyzést), már délután volt mire leparkolhattunk, és tényleg csak a füvön, a bevásárlóközpont mellett sikerült. Picit aggódtam, hogy a rámpán leér a kocsi orra, olajteknője, ezért kifele már nem a kapun, hanem hátul a földes úton jöttünk, ha már úgyis ott parkoltunk.
Fura volt, hogy nem típusok szerint volt a parkolás, de ez is megszokható, így legalább a baráti társaságok akik nem ugyanolyan típussal jönnek, egymás mellé parkolhattak (én pl. egy Ford Fiesta és három 159 közé tudtam). :D

Jövőre igyekszem már reggel odaérni, mivel nagyon sok ismerőssel nem is tudtam találkozni, volt akivel csak pár mondatot váltottunk, majd rohantam tovább, majd mikor már elintéztem amit mindenképp el akartam, órákon át kerestem, de hiába, addigra hazament. A képeket nézegetve láttam csak, hogy sok szegletét a rendezvénynek nem is láttuk, sok emberrel nem is találkoztam akivel szerettem volna. Jó lett volna bemutatkozni pár olyan tagnak akikkel itt sokat írogatunk, vitázunk, stb. , de ezt talán egy következő alkalommal, vagy egy kisebb találkozón meg is ejtem.

Az utasomnak is nagyon bejött a találkozó, meg is jegyezte, hogy nagyon kedvesek ezek az Alfások, gyönyörűek az autóik, jó a hangulat. Ki is nézett magának pár típust amiket otthon is szívesen látna, vezetne, és beszerzett egy amorés pólót is magának, sajna nem olyat amilyet eredetileg akart, mert az már elfogyott. Az autók közül egy fekete 159 Q4 TI kifejezetten bejött Neki. Lehet máskor is elkísér találkozókra, legalábbis nekem az jött le ebből. :) AlfaCityben sétáltunk először kézen fogva, mióta ismerem!!! :)
Halesz2014-07-07 16:00:28 // 40794
fel van írva minden, a héten összesítjük! :)
Somci2014-07-07 15:59:24 // 40793
Hűűű,ez tök izgi :-D Az albérlő meg fog lepődni egy kicsit :-D
Tommi2014-07-07 15:54:03 // 40792
Ha a nyerteseknél csenget a postás, akkor ők is tudni fogják :)
Somci2014-07-07 15:48:33 // 40791
:-D És más?
Tedi2014-07-07 15:30:59 // 40790
Mi. Név szerint :D
Somci2014-07-07 15:24:37 // 40789
Tudja valaki,hogy ki-kik nyertek a tombolán?
Tedi2014-07-07 15:14:28 // 40788
Egy külön gondolat Marco Fazio érkezésével kapcsolatban.

Második feladatként kapta az Alfa Romeo klubok feltérképezését, de saját elmondása szerint minden egyes nap imád bemenni dolgozni, mert teljesen odáig van, meg vissza az Alfáért. Az elmúlt 11 évben, amióta ott dolgozik, nem volt egy nap, amikor ne örömmel ment volna az irodába. Szóval ezt az egészet igazából nem munkának fogta fel.
Ferihegyről én vittem le Balatonfüredre, közben persze beszélgettünk és nagyon meglepődött, hogy itthon köszönnek az alfások egymásnak, azt mondta, terjeszteni fogja ezt a szokást.
Jövőre remélhetőleg viszont látjuk majd AlfaCity-ben, és kérte, mondjam el nektek még egyszer: köszöni nektek az élményt, hogy ennyi alfást láthatott együtt, akik egy családot alkotnak és úgy érezte magát, mint barátok között. Át fogja adni a tapasztalatait azoknak, akiknek erről tudniuk kell.
Tedi2014-07-07 15:07:40 // 40787
Furcsa módon a srácokat nem kellett hívni, jöttek maguktól :)
csütörtökön küldtek nekem egy e-mailt, hogy látták, lesz találkozó, akkor jönnének :) Én pedig boldogan írtam nekik, hogy jöjjenek.
Nagyon elégedettek voltak, este ott voltak a buliban is, ők is azt mondták, amit Marco, jó volt ennyi elborult alfást látni és jövőre eljönnek a több rendőrségi autójukkal is. :)
tdemeter2014-07-07 14:45:30 // 40786
Bocsanat, lehet kicsit hulye peldanak sikeredett:)
En igazabol 1x voltam alfacityn, tavaly egy off-os citroennel:) Akkor mar tartott a szerelem es lattam, hogy milyen elkepeszto jo a kozosseg.
Lattam, hogy minden tipus egymas mellett, es mivel ezek az emberek tobbsegiben ismerik egymast a forumrol (merthat gondolom a tobbseg a sajat kocsijarol (is) beszelget) igy szerintem a forumos kozosseg ott, eloben megjobban kiteljesedett.
En meg csak nehany embert ismerek az 59-es taborbol, azokat akikkel a vtt-n talalkoztam, de voltak itt masok is es igy, hogy igazabol nem tudtam, hogy ki kivel van, ismerkedni is nehezebb volt:) Mindenki massal pesze lehetett, tipusfuggetlenul:)

Nekem csak ez hianyzott, de amugy minden jo volt, ezuton is koszonjuk a lehetoseget!
Halesz2014-07-07 14:39:26 // 40785
Én amúgy a típus szerinti parkolás mellett voltam, de reggel a káosz miatt el kellett vetnünk, egyszerűen ekkora területen lehetetlen megcsinálni. Aki szerint meg lehet csinálni, az jövőre jelentkezhet parkoltatónak, már most! :)

Egyébként ezt óvodai csoportozást nem is értem, szerintem izgalmasabb végignézni úgy az alfákat, hogy változatosan következnek egymás után :) de ez csak az én véleményem :)
tdemeter2014-07-07 14:27:00 // 40784
Sziasztok!

Mi is nagyon jol ereztuk magunkat, de nekem nagyon negativum volt, hogy az autok nem tipus szerint voltak parkoltatva. Olyan ez kicsi, mint amikor az ovodaban a gyereket egy masik csoportba teszik at: ott is elvan dehat megsem az igazi.
Ez persze nyilvanvaloan senkinek sem rohato fel, ez a hely ilyen, ezt nem lehetett volna jol megvalositani.
A programok jok voltak , a cirkusz pedig telitalalat volt, volt legalabb 1 ora amikor kicsit a csalad nelkul atadhadtam magamat az elvezeteknek:)

Ezenkivul rendkivul sajnalom, hogy volt olyan aki a kozos kompra - esetleg - miattam nem fert fel. Tobb resztvevovel is egyeztettem, mielott felszalltunk, hogy en lemaradok ha kell, de ugy talaltuk, hogy mindenki fel fog ferni a hajora.
Nem igy lett sajnos, igy tehat borzasztoan kellemetlen volt a szituacio.
Sajnalom, hogy igy alakult, valakinek jovok 1 sorrel jovore!
Amit en tok jo ottletnek talaltam volna:

Olasz zene, jo pizza, pasta, igazi olaszos hangulat, hogy azokat is megfogja az alfas olaszos erzes akik esetleg csak most ismerkednek ezzel. (az olasz rendorok egyebkent hoztak a hangulatot, szerintem elkepesztoen belepasszoltak rendezvenybe, jovore is hivja meg oket valaki:))
Ezuton is koszonjuk!
Jorjie2014-07-07 14:23:06 // 40783
És így is megégtem :-)
Kau2014-07-07 13:46:56 // 40782
Tényleg nagyon jó volt! Viszont a hely előnye, egyben a hátránya is. Gondolok itt arra, hogy rengeteg lehetőség van itt Suncityben. Ha jövőre ismét itt lesz, szerintem azok ismét elmennek, akik most ott voltak + aki most nem jött, de látta, hogy milyen, az tuti kedvet kapott hozzá! :))
Kellően jó programokkal talán megint meglehet az 1000 Alfa is jövőre! :)
Viszont a probléma ott kezdődik, hogy hova tegyétek őket, mert már most is kerültek autók füves területre. Micsoda gondok, mi? :))
Örülünk, hogy Marco Fazio ilyen elismeréssel beszélt a munkátokról! Megtiszteltetés az egész gyár részéről. Gondolom tetszett neki is amit látott és az olaszországi vezetés is jobban szemmel tartja majd az eseményt :) Jó, hogy elsőként láthatunk Magyarországon új típusokat.
Az árakra jövőre jobban fel tudunk készülni, hiszen tényleg a szomszédban vannak a bevásárlóközpontok. Szerintem 5 év alatt kiismerjük majd ezt a helyet is ;)
Buksi2014-07-07 13:18:17 // 40781
Remélem sokszor megnézed még. ;-))))))))))
satya2014-07-07 13:16:33 // 40780
Drága lányok, kedves fiúk!
Sikerült a lécet ismét magasabbra helyezni, most véleményem szerint sokkal feljebb, kíváncsian várom a következő évi Alfacity-t:) Nagyon szuper rendezvény volt, magam részéről nagyon jól éreztem magam és majd az összes részlet a helyén volt. Profi munka volt mindenki részéről. Csak a legnagyobb gratulációmat tudom ide leírni :) valamint az alábbi képpel is szeretném kifejezni az érzésemet a rendezvénnyel kapcsolatban :
Buksi2014-07-07 13:15:53 // 40779
És aztán a többi csoda. :-))))))
Buksi2014-07-07 13:15:04 // 40778
Tudom, hogy nem tudsz vele betelni még a parkolóban sem. :-DDD
GT Ɨ|ѯ2014-07-07 12:48:17 // 40777
Jaaaaaa..és Boldog 10.-ik Szülinapot!:-)))

Rita..2014-07-07 12:43:01 // 40776
:-) Bizony felismertük egymást!!!! Nagyon jó buli volt. :-)
mesa2014-07-07 12:41:31 // 40775
Köszönöm én is a munkátokat!
Le a kalappal! :)

Amiket írtál nehézségeket, azok érthetők. A fűre parkolás volt csak egyetlen negatívum.

Ami tényleg hátrány az előnyei közt, amit említettél, hogy nincsenek együtt az autók - ebből a szempontból az Erőd vagy akár Esztergom mindenképp jobb választás.

Mindennek van előnye és hátránya is, itt most lehetett keringőzni az Alfák közt!

A cirkusz szerintem nagyon jó volt, a produkció is pont jó ideig tartott, többet a sátorban egyébként sem lehetett volna bírni.

Rita is nagyon kedves volt mindenkivel! :) Halesz igazán szerencsés fickó vagy! :))

E tekintetben én sem panaszkodom, hiszen külön ajándékkal is gazdagodtam, ami értékes és egyébként a kívánságlistám elején szerepelt! ;)

Végszóként csak annyit kívánnék, hogy még sokáig élvezzétek amit csináltok, töltsön el örömmel titeket a sikeres szervezés, bele ölt munka s a vele jár megtisztelés!
Forza AlfaAmore!
Zabbancs2014-07-07 12:36:45 // 40774
Köszönjük a szervezést! Nagyon klassz volt, jól éreztük magunkat. Szerencsére a megrendelt jó idő is megérkezett :)
Ami negatívum volt, az az off-os autók. A mellettem álló zöld honda pl rettentő ronda volt. Sőt, rá nyitotta az ajtót a másik oldalán álló 147-re meg utána még az enyémre is... :S
De összeségében hatalmas buli volt. Utána a kemping is :D
Giuntini2014-07-07 12:22:44 // 40773
Ami még nagyon jó volt, hogy képek alapján felismertük egymást, és most már személyesen is találkozhattam több Amoréssal ( pl. Rita, Chianti).
W.2014-07-07 12:16:31 // 40772
Szerény véleményem az, hogy az eddigi helyszínek közül a legjobb volt! Pont az adta a különlegességét, hogy nem lehetett átlátni egy pontról az egészet! Minden sarkon belebotlottunk valamibe. Hol egy Montreal, hol egy GTV 6, hol egy Giulia SS, hol egy 4C, stb., stb. :). Igaz, az ital drága volt, de tényleg ott volt a Tecso! Szerintem jövőre ugyanitt!! ;)
GT Ɨ|ѯ2014-07-07 11:54:41 // 40770
Marco zseniális volt és őszinte, sikerült elkapni még őt utána és pár percet beszélni vele, kapcsolatban maradunk ezzel köszöntünk el tőle:-)

( nagy élmény és dolog....)
.......................2014-07-07 11:45:33 // 40769
Halesz ,és a többi kedves szervezö

Köszi a frankó AlfaCity t ,
szerintem telitalálat Volt ,

Köszi ,jól éreztük magunkat
Halesz2014-07-07 11:25:13 // 40768
Sziasztok!

A szervezők nevében köszönöm a sok jó szót :) Az elmúlt 5-6 hónapban nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ez a nap ilyen lehessen. Elolvasva a sok pozitív kritikát, megérte ennyi energiát belefektetnünk ebbe a hétvégébe!

Nagyon köszönöm mindenkinek aki eljött, és hozzájárult közös sikerünkhöz, jó volt látni, hogy ennyien fontosnak éreztétek, hogy ott legyetek a 10 éves Amore születésnapi buliján :)

Az új helyszín szerintem is bevált, vannak ugyan hátrányai, ami miatt nehézkesebb volt számunkra néhány dolog, viszont sokkal több az előnye. SunCity mediterrán hangulata telitalálat, illik az Alfákhoz, hozzánk. Az Erődnek is volt sok előnye, de SunCity veri hangulatban. Nagy a dilemma, hogy hol folytassuk.

Pár gondolat:

Ami negatívum, hogy az Aquapark miatt nem lehetett teljesen mienk a parkoló. Ezen sokat egyeztettünk velük, sokáig csak két sorhoz ragaszkodtak, aztán végül három lett belőle :(

Ugyanemiatt offos autók érkeztek folyamatosan, ami az összképet számomra néha elrontotta a beléptetésnél. Sajnos ezen - ha itt maradunk - változtatni nem fogunk tudni.

Minket is váratlanul ért, hogy a fenti nagyobb WC fizetős, erről senki nem szólt nekünk, csak azt tudtuk, hogy nyitva lesz. Jövőre megpróbáljuk ingyenessé tenni. A lenti WC-re jövőre jobban figyelünk.

Az árak: Balaton. Sajnos erre nincs ráhatásunk. Én is ki voltam akadva, hogy egy Gyros 900 forint (mondjuk elég finom volt), viszont a Jimmy's-ben 500 forint volt a limonádé, az eléggé baráti ár, még budapesti viszonylatban is.
Sejtettük, hogy az árakat sokallni fogjátok, de azt gondoltuk, hogy mindenki felfedezi majd, hogy AlfaCity 100-200 méteres körzetében volt Tesco, Lidl és Spar is.

Ami számomra még kicsit negatív, hogy nincs olyan pontja a területnek, ahonnét az egész találkozó belátható egyben. Ez az Erődben nagy pozitívum volt. Itt erre a megoldás a Robotmadár volt, hamarosan láthatjátok majd a felvételeiket! :)

Reméljük mindenki belátta, hogy ezen a helyszínen a típus szerinti parkoltatás gyakorlatilag megvalósíthatatlan. Ilyen szűk bejárattal és úgy, hogy közben még offos autók is érkeznek az Aquaparkba, nem lehet megvalósítani.

Ami szintén meglepetés volt számunkra, hogy a cirkusz elfoglalta a füves parkoló több mint felét, így ott elég sok helyet veszítettünk. Ellenben a cirkuszi program szerintem nagyon sok embernek tetszett :) Jövőre nem biztos, hogy az Eötvös Cirkusz megint Füreden lesz, de ha igen, akkor ezt megint leszervezzük :)

Ami nekem nagyon sokat számított, az Marco Fazio beszéde volt az eredményhirdetésünk előtt. Remélem sokan hallottátok, és azt is, hogy valaki felvette... felvette valaki? :)

Most ennyi jutott eszembe... Fogok még írni, kérdezzetek nyugodtan :)

Ma este számolunk, és már tudni fogjuk kb mennyien voltunk. De a 700+ Alfa Romeo szerintem biztos :)
GT Ɨ|ѯ2014-07-07 11:23:05 // 40767
Gratu a Szervezőknek és köszönet a rengeteg munkáért!

MiszöszFőnök2014-07-07 11:05:44 // 40766
Nem találtam helyesírási hibát a videóban :)
Klassz ez a GoPro Kamera. Nekem még a Hero1 es volt meg anno.
Végre megláthattam a Buksi verdát.
És a George pólója milyen jól néz ki.
Ferko Junógörl is de Cuki :)
Jó volt a buli úgytűnik.
Sajnálom hogy lerokkantam idén, de jövőre metyek :)
SKrisz2014-07-07 10:42:36 // 40765
...és rögtön utána egy gyönyörű GTA és a legszebb GTV :-DDDD
David | Centocinquantanove2014-07-07 10:26:40 // 40764
Igen, mondjuk ezt én is hiányoltam az elején, belépéskor kerestem a 159 szekciót, de a staff beirányított egy vegyes sorba... De végülis jó volt ez így.

Engem már csak az érdekelne, hogy akkorvégül hány autó volt a létszám?

Egyébiránt maga a rendezvény kiválóan sikeredett, a helyszín, a programok jók voltak. Még azt el tudtam volna képzelni, hogy egy üres parkolós blokkban megforgatja valaki a 4C-t :) Mindezt egy drónos videón meg is örökítve... :)

Az árak tényleg a lehúzós kategóriában voltak, de mondjuk erre számítani lehetett. Korsó csapolt (3 deci sör, 2 deci hab) 550 ft, azért az kemény volt :D Igazság szerint vittünk mi otthonról dobozost, de az a nagy meleg következtében még a hűtőtáska ellenére is igen hamar megmelegedett, de legalább azt lehet mondani, hogy az időjárásra nem volt panasz. Kiszöktünk mi is a partra mártózni egyet, de tarkóban, nyakban így is szépen lepirultunk a nap végére. A gokartozástól pedig még mindig van némi izomlázszerű vállban, de szép emlékeket sikerült begyűjtenünk!
Giuntini2014-07-07 10:03:16 // 40763
Nagyon jó volt. Gratula a szervezőknek. Csak a parkolàssal volt probléma, hiànyoltam a tipusok szerinti elosztàst.
attila_l2014-07-07 09:03:25 // 40762
Nagy köszönet a Szervezőknek, nagyon jól éreztük magunkat a találkozón, szép volt a helyszín, jók voltak a programok, minden rendben volt.
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak