Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
cezso872014-07-07 08:51:20 // 40761
Köszi a szervezőknek, nagyon jól éreztük magunkat életünk első ALFA találkozóján. Helyszín nem volt ismeretlen, nem is csalódtunk benne. Sok szép idős és fiatal, gyári illetve tuningolt autót láttunk, Remélem eljutunk jövőre is, és hasonlóan jó lesz a helyszín, illetve a hangulat.
Liquid2014-07-07 08:44:02 // 40760
Nagyon jó volt az idei AC, sőt talán ez eddigi legjobb volt. A helyszín telitalálat, nem igazán tudom hogy lehetne ezt überelni, igazából nem is kell :)
Zsunior2014-07-07 08:18:32 // 40759
Szeretném megköszönni a szervezőknek ezt a hihetetlenül jó találkozót!
Jó pár találkozón voltam már, de ez az AlfaCity a legjobbak között van.
Nagyon jó volt a helyszín, jók voltak a programok, a 4C gyönyörű még mindig, és a camping is hibátlan volt!
Külön öröm számomra, hogy a két újdonsült alfás barátom (akiknek ez volt életük első találkozója) is hasonlóan jól érezte magát!
Jó pár találkozón voltam már, de ez az AlfaCity a legjobbak között van.
Nagyon jó volt a helyszín, jók voltak a programok, a 4C gyönyörű még mindig, és a camping is hibátlan volt!
Külön öröm számomra, hogy a két újdonsült alfás barátom (akiknek ez volt életük első találkozója) is hasonlóan jól érezte magát!
ystuc2014-07-07 08:07:16 // 40758
Örülök, hogy tetszik! :-)
Azért kezdődik azzal, mert még sosem láttam azt az autót! :-P
Azért kezdődik azzal, mert még sosem láttam azt az autót! :-P
Donald2014-07-07 07:18:37 // 40757
Csúcs volt grat a szervezöknek. Helyszin tökéletes volt. program ugyszintén. Tombolan nem nyertünk, de az élmeny annál jobb volt. Másnap atugrottunk az Aqvaparkba, majd ott ragadtunk. Délután 4 után indultunk a szerb hatar felé https://www.youtube.com/watch?v=C7xNy6Ooh6A&feature=kp Amit sajnalok h nem értem oda a kompozásra, de nem baj majd jövöre :-D Szervezöknek megy 1x grat :-D
Buksi2014-07-07 06:50:10 // 40756
Jéééé, Buksi verdával kezdődik a videó. :-)))) De jó! :-D És még 1:31-nél is... :-))
Jó kis videó lett és sztem a zene is tökéletes. Köszi! ;-))
Jó kis videó lett és sztem a zene is tökéletes. Köszi! ;-))
Jimmi T.2014-07-07 06:03:59 // 40755
talpig nagy fényvédőfaktorú frottirban :-)
GTPeti2014-07-06 23:50:09 // 40754
És jelenléteddel emelted az est fényét. :)
Jorjie2014-07-06 23:12:35 // 40753
Bizony. Bár kicsit kellett helyezkednem, hogy benne legyek a képben :-D
Tommi2014-07-06 23:00:38 // 40752
Halesz!
Nem tudom mennyi helyet vitt el az Eötvös cirkusz, ha ők nem lettek volna, hogy alakult volna a parkolási logisztika, jobban jártunk volna? :)
Nem tudom mennyi helyet vitt el az Eötvös cirkusz, ha ők nem lettek volna, hogy alakult volna a parkolási logisztika, jobban jártunk volna? :)
Tommi2014-07-06 22:59:59 // 40751
Zseniális volt a hétvége, le a kalappal a szervező csapat előtt :) Tökéletes volt a helyszín minden szempontból, szerencsénk volt az idővel, jó volt a társaság, rengeteg gyönyörű autó, mi kell még? :)
Írtátok páran, hogy drágák voltak a vendéglátók és hogy a mosdók hagytak kívánnivalót maguk után. Fordítsuk meg a dolgot: az éttermek/bárok és a mosdók is a SunCity infrastruktúrájának részei, Haleszéknak semmi közük hozzá, hogy mennyi egy bambi valahol vagy hogy naponta hányszor takarítják a mosdót... Egyébként meg tudjuk, hogy a Balatonon hosszú évek óta ez a "rablógazdálkodás megy", mert ki kell termelni a dolgozók fizetését, a hely bérletét, az áfát és egy csomó más dolgot, plusz még élni is kéne valamiből. Senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy bent kell fogyasztani, ott volt két perc sétára a Tesco, de egy csomó más hely is a közelben, be lehetett szerezni az utánpótlást mindenből :)
Valaki megjegyezte, amit szombaton napközben már én is mondtam Halesznak, egy-két olyan vízpermetes kapu szerintem nagyon jól jönne jövőre :)
Írtátok páran, hogy drágák voltak a vendéglátók és hogy a mosdók hagytak kívánnivalót maguk után. Fordítsuk meg a dolgot: az éttermek/bárok és a mosdók is a SunCity infrastruktúrájának részei, Haleszéknak semmi közük hozzá, hogy mennyi egy bambi valahol vagy hogy naponta hányszor takarítják a mosdót... Egyébként meg tudjuk, hogy a Balatonon hosszú évek óta ez a "rablógazdálkodás megy", mert ki kell termelni a dolgozók fizetését, a hely bérletét, az áfát és egy csomó más dolgot, plusz még élni is kéne valamiből. Senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy bent kell fogyasztani, ott volt két perc sétára a Tesco, de egy csomó más hely is a közelben, be lehetett szerezni az utánpótlást mindenből :)
Valaki megjegyezte, amit szombaton napközben már én is mondtam Halesznak, egy-két olyan vízpermetes kapu szerintem nagyon jól jönne jövőre :)
MiszöszFőnök2014-07-06 22:23:42 // 40750
Jéé ott egy Jorjie :)
ystuc2014-07-06 22:06:36 // 40748
Sajnos a zene jogvédelme miatt egyelőre PC-n nézhető. Holnap igyekszem majd máshova is feltölteni.
W.2014-07-06 21:44:00 // 40746
tdemeter2014-07-06 21:36:31 // 40745
Androidos tableten nem engedelyezett a lejatszasa...
ystuc2014-07-06 21:33:41 // 40744
Egy kis mozi tegnapról:
Klatty!
Tudom, hogy nem találtam el zeneileg mindenki ízlését, de remélem azért szívesen fogadjátok! :-)
Klatty!
Tudom, hogy nem találtam el zeneileg mindenki ízlését, de remélem azért szívesen fogadjátok! :-)
Imyx2014-07-06 21:07:06 // 40743
Fantasztikus nap volt, köszönjük a szervezőknek, kitettek magukért rendesen :), nagyra értékelendő a munkájuk. A helyszín is tökéletes volt, minden a helyén volt :). Nagy gratula!
Mr. Z2014-07-06 21:01:07 // 40742
Nekünk még mindig tart jók a bulik és még most este is sok alfással találkoztunk, most is komvojoztunk a strandtól , és együtt sörozünk páran, kár h nem maradtatok többen
Piritu - 1.000.0002014-07-06 20:54:36 // 40741
Milyen jó is lenne most az ftp...
Inter156 (il mascalzone)2014-07-06 20:50:46 // 40740
Köszönetünket szeretnénk mi is kifejezni a szervezőknek!
Nagyon jó volt a buli,fantasztikus a helyszín és tényleg nagyon jól éreztük magunkat .
Már várjuk a következő cityt .....azt se bánnám,ha két hét múlva lenne :-)
Nagyon jó volt a buli,fantasztikus a helyszín és tényleg nagyon jól éreztük magunkat .
Már várjuk a következő cityt .....azt se bánnám,ha két hét múlva lenne :-)
Kristyon2014-07-06 20:39:45 // 40739
Elsősorban nagy köszönet a szervezésért.
Induláskor az ég megáldotta az autót egy kis esővel, nehogy tiszta autóval erkezzek.
Nagyin jól éreztük magunkat, tetszettek a programok, pár autót is megnéztünk. Indulásként ittunk egy latte-t és egy kapucsinót, itt rögtön kellemesen ért a 30% kedvezmény.
Ki sikerült próbálni az autóklubbos szemüveget, és a gördülő széket. A cirkusz véget is sikerült elkapnunk, sütizni kimentünk a park területéről, majd az aqvaparkba töltöttük az időt 7 óráig, így sajna a tomboláról lemaradtunk(na itt lehetett fagyizni).
Ez után koktéllal zártuk a napot, így a végére kellemesen elfáradtunk.
Induláskor az ég megáldotta az autót egy kis esővel, nehogy tiszta autóval erkezzek.
Nagyin jól éreztük magunkat, tetszettek a programok, pár autót is megnéztünk. Indulásként ittunk egy latte-t és egy kapucsinót, itt rögtön kellemesen ért a 30% kedvezmény.
Ki sikerült próbálni az autóklubbos szemüveget, és a gördülő széket. A cirkusz véget is sikerült elkapnunk, sütizni kimentünk a park területéről, majd az aqvaparkba töltöttük az időt 7 óráig, így sajna a tomboláról lemaradtunk(na itt lehetett fagyizni).
Ez után koktéllal zártuk a napot, így a végére kellemesen elfáradtunk.
Hudini2014-07-06 20:29:04 // 40738
Hazaértünk. Ahogy szerintem az ALFACITY is hazaért SunCitybe! Tökéletes volt a helyszín, mind hangulatában, jellegében, mind pedig alternatív program lehetőségekben. Ez volt az eddigi legjobb! Méltó a születésnaphoz! Gratulálok a szervezéshez! 10 pontos hétvége volt! Jövőre ezt kell felülmúlni! :)
Jorjie2014-07-06 19:52:12 // 40737
Itt egy videó, 01:55-nél az idősebb fickó jobb válla felett tessék nézni :-DDD
vm2014-07-06 18:20:33 // 40736
A "koktél" szó tulajdonképpen egy matematikai műveletet takar, mégpedig a háromszoros szorzást ;-)
Andyka2014-07-06 17:23:54 // 40735
no igen, mert alkoholmentes koktélként árulták a limonádét, meg is mondta a pincér srác. Így került 900Ft-ba 1db limonádé.
Normeen2014-07-06 17:10:57 // 40734
az első alfatalim volt nagyon joléreztük magunkat és csupa remek verda volt :)
Mike.2014-07-06 16:51:40 // 40733
Szép volt, jó volt, köszönjük! :-)
Nagyon jól telt ez a hétvége. Jó programok, jó idő, sok ismerős akivel már régen találkoztam, beszélgettem. Sajnos sokakat csak a feltöltött képekről láttam, a személyes találkozó elmaradt.
Úgy érzem magasra tettétek ezzel a szervezéssel a lécet. Nehéz lesz felül múlni. de remélem megtesztek majd ezért mindent! :-)
Többen írtak itt az árakról. Hát igen, ez a tipikus Balatonos lehúzás, egy hónap alatt akarnak nagyot kaszálni. Egyik étterem sem volt szívbajos, sőt volt ahol az átverést is sikeresen alkalmazták. 500 egy gagyi 0,5 ásványvíz. 4500 egy közepes színvonalú borért ami a nagykerben kb 700-800 Ft. 2 limonádé 2000 ? Aztán kiderül, hogy amúgy 500 Ft / db csak nem figyeltünk kellően = Hajrá Jimmy's bár! De ezt csak megjegyeztem, nem tehettek erről, csak egy kis kellemetlenség, bosszúság. Jövőre majd a szomszédos tesco forgalmát növeljük. :-)
Nagyon jól telt ez a hétvége. Jó programok, jó idő, sok ismerős akivel már régen találkoztam, beszélgettem. Sajnos sokakat csak a feltöltött képekről láttam, a személyes találkozó elmaradt.
Úgy érzem magasra tettétek ezzel a szervezéssel a lécet. Nehéz lesz felül múlni. de remélem megtesztek majd ezért mindent! :-)
Többen írtak itt az árakról. Hát igen, ez a tipikus Balatonos lehúzás, egy hónap alatt akarnak nagyot kaszálni. Egyik étterem sem volt szívbajos, sőt volt ahol az átverést is sikeresen alkalmazták. 500 egy gagyi 0,5 ásványvíz. 4500 egy közepes színvonalú borért ami a nagykerben kb 700-800 Ft. 2 limonádé 2000 ? Aztán kiderül, hogy amúgy 500 Ft / db csak nem figyeltünk kellően = Hajrá Jimmy's bár! De ezt csak megjegyeztem, nem tehettek erről, csak egy kis kellemetlenség, bosszúság. Jövőre majd a szomszédos tesco forgalmát növeljük. :-)
KicsiStrigo2014-07-06 15:15:35 // 40732
Köszönünk mindent. Életem egyik legjobb hétvégéje volt.
Cika782014-07-06 13:46:10 // 40731
Köszönet a szervezőknek,ezen az új helyen is nagyon jó volt az ALFACITY! :)
Barni2014-07-06 13:26:16 // 40730
Köszönjük az idei Alfacity-t! Nagyon jó volt, csak kár, hogy estére kevesen maradtunk.
AlfaAmore jövőre is remélhetőleg hasonló pompás helyszínen! :)
AlfaAmore jövőre is remélhetőleg hasonló pompás helyszínen! :)
Kau2014-07-06 11:41:13 // 40729
ystuc2014-07-06 10:15:43 // 40728
A tegnapi fotóimat feltöltöttem Facebook-ra, Itt mindenki megtekintheti: ALF4CITY
Később videó is érkezik majd. :-)
Később videó is érkezik majd. :-)
szasza(SW)2014-07-06 09:49:54 // 40727
Tényleg ott parkoltunk mellette, nekünk még 20 méter se volt,de eszünk be se jutott,hogy bemenjünk:(
Tommy_Angelo2014-07-06 09:39:00 // 40726
Sziasztok!
Ez volt az elso AC-m es nagyon elveztem/elveztuk. Koszonom a szervezoknek, le a kalappal.
A repulo kis dronnal keszitett kepek, videok itt lesznel elerhetoek?
Ez volt az elso AC-m es nagyon elveztem/elveztuk. Koszonom a szervezoknek, le a kalappal.
A repulo kis dronnal keszitett kepek, videok itt lesznel elerhetoek?
Kau2014-07-06 09:36:40 // 40725
Nekünk is elfogytak gyorsan az üdítők. Meg jött a csipogás is,hogy hideg víz kell, így mi is megvettük a 0.5L-es ásványvizet 400 Ft-ért. Aztán ismerősök mondták, hogy ott az Aldi 100 méterre. Ott ugyanazt megvettük hűtötten 39 Ft-ért :)
Mindig tanul az ember valamit. Ezért jók ezek az új helyek :)))
Mindig tanul az ember valamit. Ezért jók ezek az új helyek :)))
szasza(SW)2014-07-06 09:21:05 // 40724
Sziasztok!
Idén végre eljutottunk AlfaCitybe .8 év után ez volt az első,sajnos eddig mindig közbe jött valami.Szép helyet találtatok a megrendezéshez ,a Balaton parton ami nyáron azért talán mindenkinek vonzó lehet.Három gyerekkel érkeztünk a kompos csapattal.Az érkezésnél volt némi gond, a kompos csapathoz csatlakozókkal kicsit lezártuk a körforgalmat.Na itt meleg volt a helyzet(a kocsikban is)A beléptetés gyors volt.Köszi a sok szuvenírt.Sajnos mi már nem fértünk,be a sátrakhoz és a beton parkolóba se,ezért már a vasút mellé a füves részre szorultunk.Innen azért nem volt egyszerű babakocsival közlekedni,de legalább a pici szoptatása nem volt gond,mert elég kihalt volt az a rész.Külön dicséret a testfestő hölgyeknek nagyon aranyosak voltak jól elbeszélgetünk velük és a gyerkőc is élvezte a munkájukat.Nagyon szép autókat állítottatok ki ,jó volt látni régi szép darabokat is.A gyerkőcök nagyon élvezték,hogy mindenhol kaptak kis csecsebecséket.Akinek van gyereke az tudja egy gyereknek ez mennyire számít.Az árakról nem tudok nyilatkozni mi egy limonádét vettünk,csak 0,5 liter 500ft. Négyen ittuk meg,így nem mondanám drágának,de jó hideg volt tele jéggel:)
Ami talán hiányzott az a fagyi nekünk is,meg talán egy vízpermetkapu arra szerintem lett volna igény.Mi is csalódtunk az miatt,hogy a tombolán sok olyan nyert aki már ott se volt.Ez talán ami nem volt jó húzás.Mi is meg bírtuk várni a két hónapos gyerekkel. Összességében jól éreztük magunkat és nem bántuk meg,hogy elmentünk.
Köszönjük a szervezőknek a lebonyolítást és a sok munkát!
Idén végre eljutottunk AlfaCitybe .8 év után ez volt az első,sajnos eddig mindig közbe jött valami.Szép helyet találtatok a megrendezéshez ,a Balaton parton ami nyáron azért talán mindenkinek vonzó lehet.Három gyerekkel érkeztünk a kompos csapattal.Az érkezésnél volt némi gond, a kompos csapathoz csatlakozókkal kicsit lezártuk a körforgalmat.Na itt meleg volt a helyzet(a kocsikban is)A beléptetés gyors volt.Köszi a sok szuvenírt.Sajnos mi már nem fértünk,be a sátrakhoz és a beton parkolóba se,ezért már a vasút mellé a füves részre szorultunk.Innen azért nem volt egyszerű babakocsival közlekedni,de legalább a pici szoptatása nem volt gond,mert elég kihalt volt az a rész.Külön dicséret a testfestő hölgyeknek nagyon aranyosak voltak jól elbeszélgetünk velük és a gyerkőc is élvezte a munkájukat.Nagyon szép autókat állítottatok ki ,jó volt látni régi szép darabokat is.A gyerkőcök nagyon élvezték,hogy mindenhol kaptak kis csecsebecséket.Akinek van gyereke az tudja egy gyereknek ez mennyire számít.Az árakról nem tudok nyilatkozni mi egy limonádét vettünk,csak 0,5 liter 500ft. Négyen ittuk meg,így nem mondanám drágának,de jó hideg volt tele jéggel:)
Ami talán hiányzott az a fagyi nekünk is,meg talán egy vízpermetkapu arra szerintem lett volna igény.Mi is csalódtunk az miatt,hogy a tombolán sok olyan nyert aki már ott se volt.Ez talán ami nem volt jó húzás.Mi is meg bírtuk várni a két hónapos gyerekkel. Összességében jól éreztük magunkat és nem bántuk meg,hogy elmentünk.
Köszönjük a szervezőknek a lebonyolítást és a sok munkát!
Giuntini2014-07-06 09:13:02 // 40723
malecs2014-07-06 07:55:30 // 40722
Köszönöm mindenkinek aki a Budapesti konvojjal jött,szép számmal jöttünk össze.
Külön köszönet a 4C sofőrjének.
Sajnos kicsit szétforgácsolódtunk az M7-n,a belesett,illetve a forgalom miatt,de így is jó volt.
Külön köszönet a 4C sofőrjének.
Sajnos kicsit szétforgácsolódtunk az M7-n,a belesett,illetve a forgalom miatt,de így is jó volt.
Kau2014-07-06 07:40:54 // 40721
Gratulálok én is a szervezőknek! Nagyon jó tali volt! Sikerült ismét újdonságot varázsolni Alfacityre. Bevallom a komáromi helyszín már kicsit unalmas volt, ennyi év alatt már kívülről-belülről ismertük az egészet :)
Úgy gondolom itt Balatonfüreden még rengeteg látnivaló van! :)
A kiállított autók szépek voltak. Az idő jó volt. A hely egzotikus és nívós.
Külön élmény volt, hogy a pesti konvojjal, velünk tartott egy gyönyörű 4C! Fantasztikus volt látni testközelből ezt az autót! A sofőrje jó fej volt, körül autózott szinte mindenkit, lehetett képeket csinálni és ámulni bőven. Mondanom sem kell, hogy mindenki fényképezőkkel és kamerákkal forgott a kocsikban :))
Bocsi azoktól a mögöttem haladóktól, akit sikerült beterítenem kék füsttel. Konvojban ez külön "hálás" :( De a technika néha akadozott. Külön fájó ez, hogy most költöttem a motorra 1 kilónál többet, és még rosszabb lett :(
Én a WC-kre nem mondanák semmit. Örültem, hogy volt ingyenes. Voltunk vagy 5x :)) Reggel még kulturáltan nézett ki az is (kéztörlő papír, wc papír, stb.) Délutánra persze más képet festett :) De a 150Ft/fős díjat picit sokalltam (4-en voltunk).
A tombolánál tényleg nem kellett volna jelezni, hogy aki nincs ott, azok helyett újrahúzás van. Sokan olyanok nyertek, akik nem voltak ott. Ezzel nincs gond, ha előtte nem mondják ezt külön. Az azért poén volt, hogy az egyik nyertes gyalog jött, a másik Citroennel... Így 18h után mentünk le a gyerekekkel a Balatonba fürdeni. Mert ugye azt meg kellett ígérni :)
Összességében nagyon jó volt! Ha tehetjük, megyünk jövőre is :)
Úgy gondolom itt Balatonfüreden még rengeteg látnivaló van! :)
A kiállított autók szépek voltak. Az idő jó volt. A hely egzotikus és nívós.
Külön élmény volt, hogy a pesti konvojjal, velünk tartott egy gyönyörű 4C! Fantasztikus volt látni testközelből ezt az autót! A sofőrje jó fej volt, körül autózott szinte mindenkit, lehetett képeket csinálni és ámulni bőven. Mondanom sem kell, hogy mindenki fényképezőkkel és kamerákkal forgott a kocsikban :))
Bocsi azoktól a mögöttem haladóktól, akit sikerült beterítenem kék füsttel. Konvojban ez külön "hálás" :( De a technika néha akadozott. Külön fájó ez, hogy most költöttem a motorra 1 kilónál többet, és még rosszabb lett :(
Én a WC-kre nem mondanák semmit. Örültem, hogy volt ingyenes. Voltunk vagy 5x :)) Reggel még kulturáltan nézett ki az is (kéztörlő papír, wc papír, stb.) Délutánra persze más képet festett :) De a 150Ft/fős díjat picit sokalltam (4-en voltunk).
A tombolánál tényleg nem kellett volna jelezni, hogy aki nincs ott, azok helyett újrahúzás van. Sokan olyanok nyertek, akik nem voltak ott. Ezzel nincs gond, ha előtte nem mondják ezt külön. Az azért poén volt, hogy az egyik nyertes gyalog jött, a másik Citroennel... Így 18h után mentünk le a gyerekekkel a Balatonba fürdeni. Mert ugye azt meg kellett ígérni :)
Összességében nagyon jó volt! Ha tehetjük, megyünk jövőre is :)
vespa verde2014-07-06 00:54:33 // 40720
Köszönet a szervezőknek, nagyon jól éreztük magunkat. Idén a kicsiknek is volt szörakozásuk bőven köszönjük hogy figyeltetek erre is.
A cirkusz volt nekem a bónusz ahogy ott helyben is mondtam Halesz, ez másfél óra tiszta szóló csevegős-Alfázós-fotózós-csavargós szabadidőt jelentett nekem amíg a gyerekeim a párommal az előadást nézték :-)
Majd ha hazaérünk teszek fel képeket is.
Boldog 10. születésnapot :-)
A cirkusz volt nekem a bónusz ahogy ott helyben is mondtam Halesz, ez másfél óra tiszta szóló csevegős-Alfázós-fotózós-csavargós szabadidőt jelentett nekem amíg a gyerekeim a párommal az előadást nézték :-)
Majd ha hazaérünk teszek fel képeket is.
Boldog 10. születésnapot :-)
pb_2014-07-06 00:15:07 // 40719
+ kellett volna yelenned ACn ls lenne.))
kapeka (Nagyvad)2014-07-05 22:41:38 // 40718
Hatalmas gratula a szervezőknek, nagyon jól sikerült a mai nap, bár tudom, hogy sokaknak még most is tart a buli... ;-) A helyszín tökéletes, Alfákhoz méltó! A gyerekek szempontjából is nagy volt az előrelépés az előző évekhez képest, ők sem unatkoztak, ez nekünk legalábbis elég fontos szempont.
Pici negatívumok - szigorúan csak segítő szándékkal: a wc-k hagytak nem kis kívánnivalót maguk után, főleg a "nemfizetős", mivel mégis csak egy belépős buliról van szó, illetve a szemetesek híján (kivéve a sültkolbászos előtt) mindenki ott hagyta el a szemetét, ahol nem szégyellte.
Ja és a kiírás szerint a tombolánál aki nincs ott, annál újrahúzás van... Olyan rossz minden évben, hogy alig vannak ott a kihúzottak.
Mindezeken túllépve, kíváncsi vagyok, mivel lehet ezt jövőre überelni... :-))))
Pici negatívumok - szigorúan csak segítő szándékkal: a wc-k hagytak nem kis kívánnivalót maguk után, főleg a "nemfizetős", mivel mégis csak egy belépős buliról van szó, illetve a szemetesek híján (kivéve a sültkolbászos előtt) mindenki ott hagyta el a szemetét, ahol nem szégyellte.
Ja és a kiírás szerint a tombolánál aki nincs ott, annál újrahúzás van... Olyan rossz minden évben, hogy alig vannak ott a kihúzottak.
Mindezeken túllépve, kíváncsi vagyok, mivel lehet ezt jövőre überelni... :-))))
indi692014-07-05 21:46:38 // 40717
Piritu - 1.000.0002014-07-05 21:30:22 // 40716
A kocsinál várt. Nem hinném, hogy megismerném, ha szembe jönne.
Piritu - 1.000.0002014-07-05 21:28:59 // 40715
tdemeter2014-07-05 21:26:32 // 40714
Hmm, ismered?
GTPeti2014-07-05 21:22:26 // 40713
Akkor nem a céges Passattal Párduccal voltál. :)
Piritu - 1.000.0002014-07-05 21:17:47 // 40712
A kiscsákó ott volt AlfaCity-ben. Le is fényképezte a kocsimat az oldalnak :-)