Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
feszti2009-01-11 20:48:17 // 26311
Ez nem reklám szerintem az Egomi talinak. Gondolj csak bele van annak híre enélkül is. Nézd meg ezt a topikot hogy mennyiel a tali előtt már mennyi ember akart oda jelentkezni! ;)
Benőke2009-01-11 20:47:15 // 26310
Esernyőt azért rakjál majd be :D
feszti2009-01-11 20:46:29 // 26309
Húú az egyik képen rajta vagyok :)
dundun2009-01-11 20:44:53 // 26308
Khöm azért az a 2008-as fotó csalóka tele is volt az a parkoló!!!!!!
csocsi2009-01-11 20:44:10 // 26307
Ha nekik jobb, hogy "találgatások" mennek.
GEORGE2009-01-11 20:43:53 // 26306
Igen a társaságnak kellett volna leülnie....
feszti2009-01-11 20:43:07 // 26305
Igen, írtad az is hogy az egyiket máskor kellene, de aztán az ismétléssel nyomatékosítottad hogy Esztergomot kellene inkább.
Ennyi erővel majd megmondjuk az Oktoberfest szervezőinek hogy rakják át a hagyományos októberi ünnepüket nyárra mert akkor jobban esik a sör :)
Hehehehe :) Semmi értelme. Esztergom 8 éve ekkor van.
Méirt kellene egy későbbi tali miatt átrakni másik időpontra??
Sőőőőt Jobb ötletem van!! Miért Monostori erőd? Miért nem pl. Sármellék?? Ott is van hely bőven!!
Tüntessünk azért hogy Komáromból Sármellékre rakják át a rekordkísérlet találkozót.
Ez ugyan az csak a másik oldalról... ezen azért el lehetne gondolkozni.... :)
Ennyi erővel majd megmondjuk az Oktoberfest szervezőinek hogy rakják át a hagyományos októberi ünnepüket nyárra mert akkor jobban esik a sör :)
Hehehehe :) Semmi értelme. Esztergom 8 éve ekkor van.
Méirt kellene egy későbbi tali miatt átrakni másik időpontra??
Sőőőőt Jobb ötletem van!! Miért Monostori erőd? Miért nem pl. Sármellék?? Ott is van hely bőven!!
Tüntessünk azért hogy Komáromból Sármellékre rakják át a rekordkísérlet találkozót.
Ez ugyan az csak a másik oldalról... ezen azért el lehetne gondolkozni.... :)
csocsi2009-01-11 20:43:04 // 26304
Akkor már felesleges tovább forrongani :)))
GEORGE2009-01-11 20:42:56 // 26303
De sajna valamiért hallgatás van....pedig már az üzi falakon is kértek infot.....
csocsi2009-01-11 20:42:28 // 26302
Na pont ezeken a talikon voltam én is :))
Ferko2009-01-11 20:42:21 // 26301
Te nem érted, hogy én mit mondok.:-) De a jégerezés nem rossz ötlet!:-))
Nem az a baj, hogy messza lakom. PL Kaposon is ott voltam tavaly is é tavalyelőtt is. Az első talim a Rétimajorban megrendezett tali volt (Kb 400 km-re Debrecentől), aminek a második napjára mentem csak, és a társaság 80%-a már nem volt ott. Ez így egy hónapban bele is fér. A gondom azzal van, hogy eddig volt egy Egom, most meg Egom és Komárom egy hónapon belül. Ez olyan, mint amikor tavaly azt mondták, hogy kétszer lehet átvenni Pesten a matricákat. A vidékieket meg lefosták. MOnnyuk sikerült megszervezni, hogy meglegyen.
A lényeg, hogy ennek az 5 embernek kellett volna leülnie beszélni, és kompromisszumit találni. Szerintem
Nem az a baj, hogy messza lakom. PL Kaposon is ott voltam tavaly is é tavalyelőtt is. Az első talim a Rétimajorban megrendezett tali volt (Kb 400 km-re Debrecentől), aminek a második napjára mentem csak, és a társaság 80%-a már nem volt ott. Ez így egy hónapban bele is fér. A gondom azzal van, hogy eddig volt egy Egom, most meg Egom és Komárom egy hónapon belül. Ez olyan, mint amikor tavaly azt mondták, hogy kétszer lehet átvenni Pesten a matricákat. A vidékieket meg lefosták. MOnnyuk sikerült megszervezni, hogy meglegyen.
A lényeg, hogy ennek az 5 embernek kellett volna leülnie beszélni, és kompromisszumit találni. Szerintem
Mike.2009-01-11 20:41:45 // 26300
Jó ez mindenkinek. Az Amorenak mert pörög az oldal, Tomminak meg mert így most már sokan tudnak az Egomi taliról is.
ystuc2009-01-11 20:40:59 // 26299
Helyes. Ha nem jön közbe semmi, oda is elmegyek. :-)
GEORGE2009-01-11 20:40:47 // 26298
Lesz is ne aggódj,
Paks kérdéses, elméletileg innen is meg lehet szervezni, bár segítség tuti jól jönne....
Paks kérdéses, elméletileg innen is meg lehet szervezni, bár segítség tuti jól jönne....
Piritu - 1.000.0002009-01-11 20:40:43 // 26297
Benőke2009-01-11 20:40:19 // 26296
Mi is éltünk a szervezés lehetőségével. Sty -kollégával :o) Idén is fogunk ősszel ;o)
csocsi2009-01-11 20:39:36 // 26295
Igen, ezért lenne jó a szervezők véleményét is tudni.
Mi hiába forraljuk itt a vizet.
Mi hiába forraljuk itt a vizet.
Benőke2009-01-11 20:38:02 // 26294
Megértettük csak így nem biztos hogy van értelme. Végülis ők tudják.
ystuc2009-01-11 20:37:56 // 26293
Ez csak a szervezőkön múlik. Kicsit off ebben a topicban, de bárki számára adott a lehetőség egy nagyobb tali szervezése. Ahogy Satti Szegeden, vagy Te Pakson tudtatok nagy talit szervezni, ezt bárki megteheti bármelyik városban. De aki Pesten lakik, annak ez egy kicsit bonyolult. Gondolom nagy paksi talit Te sem fogsz szervezni, mert már nem ott lax. Annál inkább számítok a halásztelki pizzázós témára, amit a múltkor emlegettél. :-D
Benőke2009-01-11 20:36:16 // 26292
Na már megint. A HSZ többi részét kihagytad szándékosan.
Ott van a HSZ ben mind a két lehetőség ennyi.
Ne húzzál fel szerintem az a jobb és pont. :o)
Jelenleg lényegtelen mert egymásra vannak szervezve. 2 hét eltérés az gyakorlatilag nulla. Mint mondtam nem hiszem hogy a nagy többség elmegy mindkettőre. Ha Komáromba meg kevesen mennek akkor annak nem sok értelmelesz... Max annyi hogy megoszlik a társaság.
A legszebb hogy erről így pletyka szinten kell infót szerezni mert semmi más információ forrás nincs.
Ott van a HSZ ben mind a két lehetőség ennyi.
Ne húzzál fel szerintem az a jobb és pont. :o)
Jelenleg lényegtelen mert egymásra vannak szervezve. 2 hét eltérés az gyakorlatilag nulla. Mint mondtam nem hiszem hogy a nagy többség elmegy mindkettőre. Ha Komáromba meg kevesen mennek akkor annak nem sok értelmelesz... Max annyi hogy megoszlik a társaság.
A legszebb hogy erről így pletyka szinten kell infót szerezni mert semmi más információ forrás nincs.
Mike.2009-01-11 20:36:00 // 26291
Na ez az! Gondolhatták volna, hogy az Egomi mindig ilyenkor van. Vagy azt hitték, ha ők elmennek nem lesz megtartva? Még ez a lehetőség maradt.
GEORGE2009-01-11 20:34:11 // 26290
De még is igazságosabb lenne ha nem minden Bp 50-100km-es vonzáskörzetében lenne...
GEORGE2009-01-11 20:33:15 // 26289
Nem érted haver mi?
Asszem egy pár jéger mellett jobban el tudnám magyarázni :-))))))))))))
Szóval Esztergomi tali az csak Esztergomba lehet.
Ergo sajnos Tommi nem tud mit kezdeni avval, hogy vannak olyan városok ahonnan 200-300 és egyéb kilométerre van Esztergom.
Asszem egy pár jéger mellett jobban el tudnám magyarázni :-))))))))))))
Szóval Esztergomi tali az csak Esztergomba lehet.
Ergo sajnos Tommi nem tud mit kezdeni avval, hogy vannak olyan városok ahonnan 200-300 és egyéb kilométerre van Esztergom.
ystuc2009-01-11 20:31:49 // 26288
Az ország közepétől is van, aki messze lakik. :-)
Tökéletes semelyik tali nem lehet mindenkinek. :-)
Tökéletes semelyik tali nem lehet mindenkinek. :-)
Mike.2009-01-11 20:31:17 // 26287
Nem te azt írtad, hogy vagy az egyiket vagy a másikat nyárra kellett volna tenni , hanem, hogy "A legjobb az lett volna ha nyárra tesik be Esztergomot mint hagyományos talit"
Ferko2009-01-11 20:30:47 // 26286
Javíts ki nyugodtak Cimbora. Akkor is így gondolom. De kívánom, hogy én tévedjek.
Talán ha leültek volna és megbeszélték volna, hogy túl közeli a két tali. Persze nem tudhatom, hogy mi történik a háttérben, de a dolgok sajna erre engednek következtetni.:-(
Talán ha leültek volna és megbeszélték volna, hogy túl közeli a két tali. Persze nem tudhatom, hogy mi történik a háttérben, de a dolgok sajna erre engednek következtetni.:-(
GEORGE2009-01-11 20:30:12 // 26285
Bakker most csak mondtam egy számot .-)
Azt kéne megérteni itt a nagyérdemünek, hogy Esztergomi Alfa tali az mindig is lesz majd....az hogy a vezetőség kiszállt belöle az csak egy dolog.......
Azt kéne megérteni itt a nagyérdemünek, hogy Esztergomi Alfa tali az mindig is lesz majd....az hogy a vezetőség kiszállt belöle az csak egy dolog.......
csocsi2009-01-11 20:29:50 // 26284
Igen, ez így igaz.
De ha ugye köztudott az egomi időpontja akkor ......
De ha ugye köztudott az egomi időpontja akkor ......
GEORGE2009-01-11 20:28:59 // 26283
Azért abban nagyon is igaz van a messze lakóknak, hogy nem lehet annyit eltankolni, hogy 2 hetente talira járjon az ember 200-300km távlatából, legalább is a nagy többség számára.
Valóban praktikusabb a nem városhoz kötött talikat közel tenni az ország közepéhez..........
Valóban praktikusabb a nem városhoz kötött talikat közel tenni az ország közepéhez..........
Benőke2009-01-11 20:28:57 // 26282
Ez világos, de a hely bérlete pénz gondolom, megéri 50 emberre?
feszti2009-01-11 20:28:31 // 26281
"A legjobb az lett volna ha nyárra tesik be Esztergomot mint hagyományos talit..."
Ezt te írtad és nem a Mikulás.... Olvasni tudok.... :))) Írni is :)))
Ezt te írtad és nem a Mikulás.... Olvasni tudok.... :))) Írni is :)))
Mike.2009-01-11 20:27:26 // 26280
Még mindig nem értem miért az Egomit kellett volna nyárra rakni?! Már 8 éve ebben az időpontban rendezik, és ez így lesz még sokáig.
Benőke2009-01-11 20:26:33 // 26279
Olvasd végig mégegyszer. Annyit írtam hogy vagy az egyiket vagy a másikat nyárra kelett volna tenni vagy min 1 hónappal később.
Megbeszéltem a környékben lévő emberekkel és még fogom de senki sem érti, és senki sem megy el mindkettőre.
Nem fognak tolongani az emberek hetente nagy találkozókon. Messze is van, nem is ingyenes... Arról nem is beszlve hogy nem hiszem hogy ráérnnek annyian.
Ne legyen igazam de mindkettőn kevesebben lesznek mint Tavaj Egonban, nem hogy 700 autó.
Most hogy már nem egy napja folyik a szervezés nincs mit tenni de ezért kell előlre gondolkodni.
Megbeszéltem a környékben lévő emberekkel és még fogom de senki sem érti, és senki sem megy el mindkettőre.
Nem fognak tolongani az emberek hetente nagy találkozókon. Messze is van, nem is ingyenes... Arról nem is beszlve hogy nem hiszem hogy ráérnnek annyian.
Ne legyen igazam de mindkettőn kevesebben lesznek mint Tavaj Egonban, nem hogy 700 autó.
Most hogy már nem egy napja folyik a szervezés nincs mit tenni de ezért kell előlre gondolkodni.
GEORGE2009-01-11 20:25:15 // 26278
Egyben had javítsalak ki barátom !:-)
Tommi nem szarja le, hogy kinek mennyit kell autóznia!!
De Esztergomot marha nehéz arrébb vinni......
S mivel ez Esztergomi tali így nem volt kérdéses, hogy hol legyen megtartva.
Másik részről nem tudok nyilatkozni....
Tommi nem szarja le, hogy kinek mennyit kell autóznia!!
De Esztergomot marha nehéz arrébb vinni......
S mivel ez Esztergomi tali így nem volt kérdéses, hogy hol legyen megtartva.
Másik részről nem tudok nyilatkozni....
Mike.2009-01-11 20:24:58 // 26277
Na igen! Ezt nem fogjuk megtudni, hogy az kicsoda!? :-))
Egyetértek Ystucal, egy ilyen talit már régen el kellett kezdeni szervezni, szóval kizártnak tartom, hogy egy-két hete kezdték volna csak el.
Egyetértek Ystucal, egy ilyen talit már régen el kellett kezdeni szervezni, szóval kizártnak tartom, hogy egy-két hete kezdték volna csak el.
feszti2009-01-11 20:22:51 // 26276
És a jó látogatottság jó szponzorokat az meg mindíg jól jön :)))
GEORGE2009-01-11 20:22:49 // 26275
Hagyjad már a Szlovák oldalon maradt Alfákat, annak semmi köze ehhez a helyzethez..... nem hozták át, így nem kellett fizetniük még is itt lehettek a talin......
A 'mai' szitú az, hogy ugyan úgy lesz esztergomi Alfa tali ha csak 50-en jönnek el, érted?
A 'mai' szitú az, hogy ugyan úgy lesz esztergomi Alfa tali ha csak 50-en jönnek el, érted?
Ferko2009-01-11 20:21:32 // 26274
Egyetértek. A Pestieknek, Győrieknek, Székesfehérváriaknak, és még sorolhatnám, könnyeb azt mondani, hogy én elmegyek mindkettőre. De mi van azzal, akinek több száz km-t kell megtennie? Biztos, hogy nem fog elmenni mindkettőre. Ezt sajna a vezetőség és Tommi is leszarja; ahogy én látom. :-(( Ahelyett, hogy megegyeztek volna.:-((
Na persze könnyebb azt mondani, hogy a lehetőség adott. Meg merem kockáztatni, hogy ez nem csak az én bajom!
Na persze könnyebb azt mondani, hogy a lehetőség adott. Meg merem kockáztatni, hogy ez nem csak az én bajom!
dundun2009-01-11 20:20:19 // 26273
Na jó ez egy kicsit el lett szervezve puff neki.
De ne akarjátok egymást meggyőzni arról kinek mi a jobb, aki tud eljön mindkettőre aki meg nem tud az csak az egyikre jön el. Viszont ott érezze jól magát.
De ne akarjátok egymást meggyőzni arról kinek mi a jobb, aki tud eljön mindkettőre aki meg nem tud az csak az egyikre jön el. Viszont ott érezze jól magát.
GEORGE2009-01-11 20:19:37 // 26272
már már viccesek az itt kialakult indulatok.,.,.,.,. kérdőjelek és felkiáltójelek tömkelege a mondatok végén.,.,.,.,. feltételezett és félreértett mondatok.,.,.,. de legyen ahogy érzed :))))
Annyira azért nem olyan vicces, legalább is ami a háttérben áll az nem....
Gondolom te sokkal tájékozottabb vagy mint a többség, mondjuk ezen nincs csodálkozni való.
De, ha már ilyen jóba vagy a vezetőséggel, nem hívnád fel a figyelmüket arra, hogy egy csomó ember kíváncsi lenne itt a miértekre??
Igazán írhatnának van bőven kérdés az emberekben.....vagy ilyenkor nem érdekesek az emberek kérdései?
A hallgatásuk kezd "kínossá" válni nem?
Egyből el lehetne oszlatni itt a félreértéseket ha vezetőség megszólalna..te nem így gondolod?
Nem is értem miért hagyják itt találgatni az embereket, mondjuk tény pörög az oldalletöltési statisztika, jó látogatottságot hoz :-))))
Annyira azért nem olyan vicces, legalább is ami a háttérben áll az nem....
Gondolom te sokkal tájékozottabb vagy mint a többség, mondjuk ezen nincs csodálkozni való.
De, ha már ilyen jóba vagy a vezetőséggel, nem hívnád fel a figyelmüket arra, hogy egy csomó ember kíváncsi lenne itt a miértekre??
Igazán írhatnának van bőven kérdés az emberekben.....vagy ilyenkor nem érdekesek az emberek kérdései?
A hallgatásuk kezd "kínossá" válni nem?
Egyből el lehetne oszlatni itt a félreértéseket ha vezetőség megszólalna..te nem így gondolod?
Nem is értem miért hagyják itt találgatni az embereket, mondjuk tény pörög az oldalletöltési statisztika, jó látogatottságot hoz :-))))
Benőke2009-01-11 20:19:33 // 26271
Szerintem érzésre Tavaj többen voltak mint 2007 ben... Minden felé Egonban Alfák parkoltak, még Szlovák oldalon is. Felesleges volt jelentkezni ha úgy sem férnek be...
feszti2009-01-11 20:19:05 // 26270
De mér' Esztergomot kellett volna nyárra tenni?? Az már 8 éve ebben az időpontban van..... :) Ezt meg én nem értem.... :)
G-MANN🍀2009-01-11 20:17:14 // 26269
jót szoltál és jókor!!!!! :))))))))))))))
ystuc2009-01-11 20:16:36 // 26268
Na de van, aki mindkettőre elakar jutni. Én pl ilyen vagyok, szeretnék mindkettőn ott lenni. Ha egy napon lett volna, akkor nehezebb helyzetbe kerültem volna... :-)
Lényeg, hogy ez az egész hogy fog elsülni, és hogyan érezzük majd magunkat akármelyik találkozón is...? De erre majd csak utólag tudok válaszolni. :-)
Lényeg, hogy ez az egész hogy fog elsülni, és hogyan érezzük majd magunkat akármelyik találkozón is...? De erre majd csak utólag tudok válaszolni. :-)
Benőke2009-01-11 20:15:19 // 26267
Akkor a Komáromba szervezést kelett volna későbbre tenni. Spec nem tudok minden hétvégén Nagy talikra járni. Kis taliknál megesik hogy egymásra szerveződnek de ott nem baj, belefér, de itt túl szorosan lesz. Nem hiszem hogy a nagy többség elmenne mind a két talira.
Addig oké hogy valamilyen szinten hagyományt akarunk őrizni Egonnal csak nem így kéne.
Teljesen világos hogy a szervezés nem olyan mint egy kis talinál hogy a helyet is le kell foglalni, Bár mi is beleszaladtunk már a gyöngyi talinál a 100 főbe :o). Gondolom előlre látták hogy mi hogy lesz, akkor a Komáromit nyárra kelett volna tenni. Csak akkor oda gondolom alig mentek volna el. Így egymás mellé szervezve is elég valószínű hogy akár egyikre se megy el akkora tömeg mint számítanának rá. A legjobb az lett volna ha nyárra tesik be Esztergomot mint hagyományos talit... Ez kapkodósra sikerült remélem sikerül mind a két tali, de ezt azért meg kelett volna rágni jobban.
Addig oké hogy valamilyen szinten hagyományt akarunk őrizni Egonnal csak nem így kéne.
Teljesen világos hogy a szervezés nem olyan mint egy kis talinál hogy a helyet is le kell foglalni, Bár mi is beleszaladtunk már a gyöngyi talinál a 100 főbe :o). Gondolom előlre látták hogy mi hogy lesz, akkor a Komáromit nyárra kelett volna tenni. Csak akkor oda gondolom alig mentek volna el. Így egymás mellé szervezve is elég valószínű hogy akár egyikre se megy el akkora tömeg mint számítanának rá. A legjobb az lett volna ha nyárra tesik be Esztergomot mint hagyományos talit... Ez kapkodósra sikerült remélem sikerül mind a két tali, de ezt azért meg kelett volna rágni jobban.
Szilárd2009-01-11 20:14:58 // 26266
Szerintem nem kell vitatkozni!!!
Mindenki arra a találkozóra megy,amelyikre akar.
Mindenki arra a találkozóra megy,amelyikre akar.
csocsi2009-01-11 20:14:45 // 26265
Akik későbbre szervezték :))
Mike.2009-01-11 20:13:22 // 26264
Sok különbséget nem látok. Sokan így is csak az egyikre tudnak menni.
Ferko2009-01-11 20:11:27 // 26263
Mindenki menstruál!:-DDDDDD