Huhh...azon gondolkoztam, milyen nyelven, vagy nyelvjárásban kéne irnom, h értsenek?:)
Mert igy nem voltam világos, ezek szerint.
Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Hédi2009-02-02 21:16:20 // 27811
Csoki1162009-02-02 21:15:06 // 27810
Atesz.
Így látatlanban is bocsánatot kérek ha valakit is megsértettem vagy bántottam volna. Mindkét Fél elött fejet hajtok mivel nagyvonalakban tisztában vagyok milyen bonyolult és összetett feladat egy rendezvényt megszervezni és lebonyolítani.(Párom rendezvényszervezö, és néhányszor már segítettem Neki. Engedélyek, papírok, pénz,pénz,pénz!) Én csak annyit szerettem volna mondani, hogy (most már) két külön szervezö társaság, valahogy sokak számára mégis egy volt az Alfacity és Esztergom. Ezt sajnálom, de sok mindenben igazad lehet. Csak valahogy olyan "rossz a szájízem". Amúgy mit panaszkodom hisz a "könyvelöm" (Párom) jelezte belefér mind a két rendezvény. OTT LESZÜNK:-)))
Így látatlanban is bocsánatot kérek ha valakit is megsértettem vagy bántottam volna. Mindkét Fél elött fejet hajtok mivel nagyvonalakban tisztában vagyok milyen bonyolult és összetett feladat egy rendezvényt megszervezni és lebonyolítani.(Párom rendezvényszervezö, és néhányszor már segítettem Neki. Engedélyek, papírok, pénz,pénz,pénz!) Én csak annyit szerettem volna mondani, hogy (most már) két külön szervezö társaság, valahogy sokak számára mégis egy volt az Alfacity és Esztergom. Ezt sajnálom, de sok mindenben igazad lehet. Csak valahogy olyan "rossz a szájízem". Amúgy mit panaszkodom hisz a "könyvelöm" (Párom) jelezte belefér mind a két rendezvény. OTT LESZÜNK:-)))
Atesz19872009-02-02 21:13:29 // 27809
Én ezt megértem, és jogosnak is tartanám, ha Egom korábban nem az éves legnagyobb Alfa találkozó színhelye lett volna. Aljasság amit most fogok mondani, de Alfacitynek érdeke, hogy Egomot ne verjék nagy dobra. ÉN EZZEL NEM ÉRTEK EGYET, de csak így lehet átszoktatni az embereket az új helyszínre.
Charlie 1662009-02-02 21:12:51 // 27807
Értem. És ebben titeket Egom akadályoz...mert ahogy írod, elszipkázza a társaságot.
Bravo.
Nem esett még le hogy abban a legfőbb gond a közeli időpont. Aki tud, úgyis elmegy mindkettőre. Aki meg nem tud, annak meg sanjna dönteni kel és ez egyik társaságnak SEM jó.
Rekord?
Nem, nagyon nem a rekord az ami az összetartást szimbolizálja, hanem az hogy az hogy ki mit tesz meg a másikért, a többiekért.
Azt a szót hogy "gesztus", ismered ?
Kérdezek. Mondjuk szerveznék egy típustalit egy hét különbséggel. Az se kerüljön ki ?
Mi alapján szelektálsz ?
Ehhh....
Bravo.
Nem esett még le hogy abban a legfőbb gond a közeli időpont. Aki tud, úgyis elmegy mindkettőre. Aki meg nem tud, annak meg sanjna dönteni kel és ez egyik társaságnak SEM jó.
Rekord?
Nem, nagyon nem a rekord az ami az összetartást szimbolizálja, hanem az hogy az hogy ki mit tesz meg a másikért, a többiekért.
Azt a szót hogy "gesztus", ismered ?
Kérdezek. Mondjuk szerveznék egy típustalit egy hét különbséggel. Az se kerüljön ki ?
Mi alapján szelektálsz ?
Ehhh....
Hédi2009-02-02 21:12:16 // 27806
Igen Mike....ennyit szerettem volna és nem többet.
Hédi2009-02-02 21:10:49 // 27805
Nem igazán vonhatsz párhuzamot a két dolog közé.
Ráadásul nem is vitatkozni jöttem ide, csak volt egy kérésem.
(Érdemes lenne visszaolvasni ebben a topicban a régi hsz-eidet, nagyon tetszett neked Egomban.)
És, h érts is végre: nem Komárom ellen agitálok (asszem senki se), üdvözlöm az újdonságot és majd én se akarnék kimaradni belőle, msot mindössze, csak kérjük a vezetőséget, h adjon teret és helyet Egomnak is, ez is csak egy alfás tali a sok közül, de lassan a nevét is tilos leirni, tabu téma lett.
Már értesz engem?:)
Ráadásul nem is vitatkozni jöttem ide, csak volt egy kérésem.
(Érdemes lenne visszaolvasni ebben a topicban a régi hsz-eidet, nagyon tetszett neked Egomban.)
És, h érts is végre: nem Komárom ellen agitálok (asszem senki se), üdvözlöm az újdonságot és majd én se akarnék kimaradni belőle, msot mindössze, csak kérjük a vezetőséget, h adjon teret és helyet Egomnak is, ez is csak egy alfás tali a sok közül, de lassan a nevét is tilos leirni, tabu téma lett.
Már értesz engem?:)
Zsifi2009-02-02 21:09:05 // 27804
Neharagudj de ránézésre értelmesebb vagy mint az írásaid alapján!!!!!!!
Totti (NagyVad)2009-02-02 21:08:19 // 27803
Hallod melyik találkozo volt az amin minden Alfás ott volt mert én akkor abbol sajna ki maradtam :-((( Teheát nem volt ott az összes! Nem arrol kéne szolnia a taliknak hogy ki mejik mellá áll! És abban igaza van az elöttem szólok nak hogy nem érted mit akarnak és itt nem a rekordokról meg a hova állok dologról van szo csak arról hogy annak is meg kell adni az eséjt ami nem ki mondottan AR tali bát évekig az volt !
Mike.2009-02-02 21:07:23 // 27802
Ha egy kis találkozó reklámját ki lehet rakni ami éppen egy nagyobb előtt vagy után van, akkor ezt is ki lehetne rakni. Legalábbis én nekem az jön le, hogy ezt szeretnék Hédiék.
Atesz19872009-02-02 21:05:22 // 27801
Nem pont a rekord reprezentálná a legjobban mennyire összetartóak az Alfások?
Atesz19872009-02-02 21:03:00 // 27800
Nem, tényleg nem értem. Ez olyan, mint mikor Hirannal azon ment a hajcihő, hogy milyen legyen a főképe?
Atesz19872009-02-02 21:02:11 // 27799
Miért, a tietek igen? A csak azért is Esztergom szerintetek jobb hozzáállás? Miért nem jó, ha Egom kisebb volumenű, Komárom meg a nagy durranás?
Számomra az a lényeg, hogy legyen egy olyan találkozó, ahol minden évben megjelenik az összes Alfás. Erre Komárom alkalmasabb, és esélyesebb is. Ezért vagyok a Komáromi tali mellett.
Számomra az a lényeg, hogy legyen egy olyan találkozó, ahol minden évben megjelenik az összes Alfás. Erre Komárom alkalmasabb, és esélyesebb is. Ezért vagyok a Komáromi tali mellett.
Hédi2009-02-02 20:59:46 // 27798
Atesz, hol olvastál ilyet?????
Annyit kértem/kértünk h kerülhessen fel a beharangozó amoréra, ott a helye!!
Se többet, se kevesebbet nem olvashattál.
Annyit kértem/kértünk h kerülhessen fel a beharangozó amoréra, ott a helye!!
Se többet, se kevesebbet nem olvashattál.
Charlie 1662009-02-02 20:58:53 // 27797
Úbasszus de nagyon nem érted.......
Atesz19872009-02-02 20:57:28 // 27796
Ezekszerint ti azt akarjátok, hogy az éves "legnagyobb" tali inkább Egomban legyen?
Charlie 1662009-02-02 20:55:48 // 27795
"....Csak mert a rekord szempontjából nagyon nem mindegy, hogy hányan mennek inkább Egomba Alfacity helyett..."
Értem. Tehát akkor nem az egység, hanem a rekord a fontos.....
Szép volt...
"..Akiket meg nem ismertek miért fontos, hogy ott legyenek?.."
És Neked miért fontos hogy ne ? Attól hogy Te nem érted, még lehet benne ráció...
Írásaiddal abszolúte nem az "Egy az Alfás közösség" igét hirdeted.
Értem. Tehát akkor nem az egység, hanem a rekord a fontos.....
Szép volt...
"..Akiket meg nem ismertek miért fontos, hogy ott legyenek?.."
És Neked miért fontos hogy ne ? Attól hogy Te nem érted, még lehet benne ráció...
Írásaiddal abszolúte nem az "Egy az Alfás közösség" igét hirdeted.
Hédi2009-02-02 20:53:10 // 27794
Te voltál 2x is Egomban és mégsem értesz?
Ezt meg én nem értem.:(((
Ezt meg én nem értem.:(((
Atesz19872009-02-02 20:49:44 // 27793
Nem, még mindig nem. :) Mindenki ott lesz, akiket innen ismersz, hiszen azok rendszeresen látogatják az oldalt. Akiket meg nem ismertek miért fontos, hogy ott legyenek?
Csak mert a rekord szempontjából nagyon nem mindegy, hogy hányan mennek inkább Egomba Alfacity helyett.
Csak mert a rekord szempontjából nagyon nem mindegy, hogy hányan mennek inkább Egomba Alfacity helyett.
Hédi2009-02-02 20:46:38 // 27792
Nagyon sokan meg nem, akik nem amoréznak mindennap, mint mi, azok nem tudnak róla, meg akik vendégként nézik amorét és alfások is, igy értsülnek a talikról.
Most már értesz minket?
Most már értesz minket?
Atesz19872009-02-02 20:44:10 // 27791
Nem értelek titeket. Miért olyan fontos, hogy az Egomi tali fent legyen az események között? Nem kötekvés képpen, tényleg komolyan érdekel, hogy miért akarjátok. ti már tudtok róla, ott lesztek. Akkor miért?
Dea2009-02-02 20:37:16 // 27790
Zsifi, értem, mire gondolsz....és ugyanazt tudnám írni Neked, mint amit újon kollégánknak írtam:)
Zsifi2009-02-02 20:34:35 // 27789
Nagy általánosságban jó az összefoglalód! De ami hibázik az az, h akkor lenne tökéletes ha az események rovatban kint lenne mindkettő és természetesen megmaradt volna a topic is. "Egyenlő pályák, egyenlő esélyek"! Amennyit lehet nyerni a réven annyit el lehet veszteni a vámon! Ha minden jól megy akkor én részt tudok venni mindkettőn de igenis van v lesz olyan aki csakazért is alapon fog dönteni! Ez egyáltalán nem válik előnyére egyik találkozónak sem! Az Amore részéről ezt struccpolitikának tartom, ha nem látják akkor nem is lesz alapon nem lehet(szabad) befolyásolni az embereket! Csak rövid szösszenetként írtam soraimat. Üdv!
csocsi2009-02-02 20:31:39 // 27788
Ezt nem akartam felhozni :)
selespeed2009-02-02 20:31:13 // 27787
A tv-ben meg csak panaszkodnak a nyugdijasok!!:-DDDDDDDDDDDDDDD
csocsi2009-02-02 20:31:06 // 27786
Vaze, hogy én miért hordóból nyomom még mindig nem értem :))
Hédi2009-02-02 20:30:59 // 27785
Akkor adjatok lehetőséget és teret az esztergomi talinak is, pont úgy és olyan mértékben csak, ahogy minden egyes alfás találkozó megkapta a lehetőséget eddig , h a tagok jelentkezhessenek rá, láthassák a programjait.
Semmiben nem konkurense egyik tali a másiknak, mindkettő alfás tali lesz és mi mind amorésok vagyok alfás szívvel és maradtunk ezután is.
Kerülhessen fel az esztergomi tali beharangozója az Eseménynek közé.
Köszi:)
Semmiben nem konkurense egyik tali a másiknak, mindkettő alfás tali lesz és mi mind amorésok vagyok alfás szívvel és maradtunk ezután is.
Kerülhessen fel az esztergomi tali beharangozója az Eseménynek közé.
Whiteskull2009-02-02 20:30:07 // 27784
Aki iszik rendesen, annak sok visszaváltható üvegje marad. :)))))))))))))
csocsi2009-02-02 20:27:51 // 27783
Zsíros alfás, futja mindenre :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Whiteskull2009-02-02 20:17:50 // 27782
Úgy legyen! :DDD
GT Ɨ|ѯ2009-02-02 20:17:17 // 27781
Ez így igaz,mind2-re megyünk:-)))
szerintem.
szerintem.
count M2009-02-02 20:13:11 // 27780
Hát én már bánom hogy ha minimálisan is, de belefolytam a vitába. Ha ez bárkit is érdekel. :) Felesleges volt, mert baromi időrabló egyesével győzködni az embereket (ha ők a fejükbe vettek valamit), és az esetek nagy részében nem is vezet sehová, csak további vitákhoz. Fásultság? Lehet. Az ötödik ugyanolyan Nagy Vita ugyanazokkal a szereplőkkel már nem annyira izgi... :) Azóta inkább AlfaCityvel, a szervezéssel foglalkozunk, annak legalább van értelme.
Komárom jó lesz, Esztergom is biztosan jó lesz, ne vitatkozzatok Ti se feleslegesen... szerintem.
Komárom jó lesz, Esztergom is biztosan jó lesz, ne vitatkozzatok Ti se feleslegesen... szerintem.
Dea2009-02-02 19:45:54 // 27779
Nem is rájuk gondoltam, hanem a suzukisokra:D:D:D:D
Seriff2009-02-02 19:44:24 // 27778
A hondásoknak nem kell :))
Dea2009-02-02 19:42:48 // 27777
Majd elküldöm mindenkinek mailben;-)
:D:D:D:D
Majd elküldöm mindenkinek mailben;-)
:D:D:D:D
koz2009-02-02 19:38:23 // 27775
Sokan csak az egyikre tudnak elmenni, na de melyikre? Ha van mondjuk 20 ember, akivel szeretnék találkozni, és a fele erre megy, a másik fele meg arra, akkor mi legyen? Ezért jó 1 db nagy alfás találkozó. Vajon, ha én kattintottam az egyikre, akkor gondolja-e majd valaki rólam, hogy odaálltam valaki mellé - másik ellenében? Ráadásul bejön még a képbe, hogy az egominak van egy vélt/valós "de jó volt régen, mikor még nem volt itt annyi ember" mellék-feelingje is, meg a komáromihoz hozzákapcsolódik a piacszemléletesség vélt/valós vádja is. Az a baj szerintem, hogy nincsenek rendesen megfogalmazva a vádak, nincsenek rendesen kibeszélve a megoldások.
Amúgy szerintem sem akkora probléma az egész, szándékosan túlzom el kissé a dolgot, mert széthúzás nincs, de veszélye azért van.
Amúgy szerintem sem akkora probléma az egész, szándékosan túlzom el kissé a dolgot, mert széthúzás nincs, de veszélye azért van.
Dea2009-02-02 19:35:59 // 27774
HSFAT, nézd, véleményem szerint nem a jó irányból közelíted meg a kérdést. Egyrészt - főleg ha új vagy közöttünk - hiba lenne az általánosítás. Másrészt sokan állást foglalnak a kérdésben, sokan nem.
Biztos vagyok abban - hogy hozzám hasonlóan - nagyon sokan vannak, akik követik az eseményeket (ne adj' isten, hallanak róla), de nem feltétlenül nyilvánítanak véleményt, pusztán azért, mert hisznek abban, hogy létezik ALFÁS társadalom, akiknek - aminek - ugyanúgy a része az a csapat aki kiáll Egom mellett, és ugyanúgy akik kardot törnek Komárom mellett...Amit nem jó látni az az, hogy pl. GEORGE és countM vitatkozik...két régi Alfás, akik sokat jelentenek ennek a közösségnek...de ezt ugyanúgy elmondhatom Haleszről és Tommiról. A
Azt nagyon sajnálom, hogy közöttük összetűzés van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek MUSZÁJ valamelyik oldalra állni...ez olyan, mint a politika...lehet agitálni, és lehet csendben szimpatizálni bármely oldallal...és innentől vérmérséklet kérdése, hogy ki mennyire folyik bele a kérdésbe...
De ez, kedves HSFAT cartárs, semmiképpen ne akadályozzon meg abban, hogy bármelyik talin ott legyeél...
Ez semmiképpen ne akadályozzon meg abban, hogy rávillants egy Alfára, ha szembejön...
Az Alfások társadalama nem szűnik meg egy -remélem - ideiglenes vitától két csoport között.
Én persze szerencsés vagyok, mert nem muszáj állást foglalnom (mégha a szimpátiám az egy oldal felé is hajlik - de ez nem referencia senkinek), és egyértelmű, hogy amíg vannak Tommik, Haleszok, Countok, GEORGE-ok, Mike-ok ( a felsorolás nem reprezentatív, ezer bocsánat, akiket nem név szerint említettem), addig létezünk mi is, mint közösség - mégha néha meg is osztottan kicsit...
Úgyhogy remélem, találkozunk a legközelebbi talin!;-)
Biztos vagyok abban - hogy hozzám hasonlóan - nagyon sokan vannak, akik követik az eseményeket (ne adj' isten, hallanak róla), de nem feltétlenül nyilvánítanak véleményt, pusztán azért, mert hisznek abban, hogy létezik ALFÁS társadalom, akiknek - aminek - ugyanúgy a része az a csapat aki kiáll Egom mellett, és ugyanúgy akik kardot törnek Komárom mellett...Amit nem jó látni az az, hogy pl. GEORGE és countM vitatkozik...két régi Alfás, akik sokat jelentenek ennek a közösségnek...de ezt ugyanúgy elmondhatom Haleszről és Tommiról. A
Azt nagyon sajnálom, hogy közöttük összetűzés van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek MUSZÁJ valamelyik oldalra állni...ez olyan, mint a politika...lehet agitálni, és lehet csendben szimpatizálni bármely oldallal...és innentől vérmérséklet kérdése, hogy ki mennyire folyik bele a kérdésbe...
De ez, kedves HSFAT cartárs, semmiképpen ne akadályozzon meg abban, hogy bármelyik talin ott legyeél...
Ez semmiképpen ne akadályozzon meg abban, hogy rávillants egy Alfára, ha szembejön...
Az Alfások társadalama nem szűnik meg egy -remélem - ideiglenes vitától két csoport között.
Én persze szerencsés vagyok, mert nem muszáj állást foglalnom (mégha a szimpátiám az egy oldal felé is hajlik - de ez nem referencia senkinek), és egyértelmű, hogy amíg vannak Tommik, Haleszok, Countok, GEORGE-ok, Mike-ok ( a felsorolás nem reprezentatív, ezer bocsánat, akiket nem név szerint említettem), addig létezünk mi is, mint közösség - mégha néha meg is osztottan kicsit...
Úgyhogy remélem, találkozunk a legközelebbi talin!;-)
Charlie 1662009-02-02 19:27:21 // 27773
1, OK
2, Egomba is meg Komáromba is Alfások fognak menni.Az egyiket az Amore szervezi a másikat meg nem. Azért nem igaz amit írtál, mert Komáromba csak az iratkozhat fel itt aki regisztrált az Amore-n, Egomba meg bárki akinek kedve van.
Arról nem is beszélve hogy ha pl regisztrálva vagyok az Indexen, attól még nem vagyok Indexes, főleg ha nem aktívkodom.
3; Jogos, akkor viszont hol itt a nagy Alfás összetartás ? Bravo.........
Nem te kezdted újra ? Ha írsz, azért teszed mert van véleményed. Más is azért teszi.
Vagy amolyan 13. harcos féle "Egy az isten és Mohammed az ő prófétája" elvben gondolkodsz ? Írsz valamit, de reagálás ne legyen ?......................
2, Egomba is meg Komáromba is Alfások fognak menni.Az egyiket az Amore szervezi a másikat meg nem. Azért nem igaz amit írtál, mert Komáromba csak az iratkozhat fel itt aki regisztrált az Amore-n, Egomba meg bárki akinek kedve van.
Arról nem is beszélve hogy ha pl regisztrálva vagyok az Indexen, attól még nem vagyok Indexes, főleg ha nem aktívkodom.
3; Jogos, akkor viszont hol itt a nagy Alfás összetartás ? Bravo.........
Nem te kezdted újra ? Ha írsz, azért teszed mert van véleményed. Más is azért teszi.
Vagy amolyan 13. harcos féle "Egy az isten és Mohammed az ő prófétája" elvben gondolkodsz ? Írsz valamit, de reagálás ne legyen ?......................
BMW forever!!!!!!!!2009-02-02 19:15:16 // 27772
Mondjuk nekem mint "újonc"-nak ez a szar ami itt van egyáltalán nem hozza meg a kedvét a találkozókhoz.Vagy szted meg kéne?
Atesz19872009-02-02 19:11:43 // 27771
Szerintem meg már nem bírtam olalvasni az ilyen hsz-eket: "Egész nap olvastam, és felfordul a gyomrom...", vagy az újoncok kedvenc megnyilvánulása: "Hát, Én még egy talin sem voltam, de nem is fogok menni."
Minden nap beír valaki egy hasonló hsz-t, pedig azok is jól jártak a helyzettel akik Egomba mennek, meg azok is akik Komáromba. Nem tudom felfogni, hogy akkor mi a probléma? Hacsak nem az, hogy néhányan élvezik, ha feszkó van.
Minden nap beír valaki egy hasonló hsz-t, pedig azok is jól jártak a helyzettel akik Egomba mennek, meg azok is akik Komáromba. Nem tudom felfogni, hogy akkor mi a probléma? Hacsak nem az, hogy néhányan élvezik, ha feszkó van.
W.2009-02-02 19:06:21 // 27770
Csak nem egy béríróval van dolgunk.... Pár hsz-el ezelőtt pont Te kezdted újra a már "el lapozott" témát!
Atesz19872009-02-02 19:01:43 // 27769
Hidd el nekem, senki nem fog vele foglalkozni utólag. A többséget nem érdekli már ez az egész hepaj, csak a topicban szitják még néhányan a hangulatot.
Bocs, ha ezen megsértődik valaki, de ez így van.
Bocs, ha ezen megsértődik valaki, de ez így van.
Atesz19872009-02-02 19:00:01 // 27768
1. Én voltam 2x is.
2. Egomba Amoresok fognak menni, tehát Amores találkozó lesz. Nem mindegy akkor, hogy az oldalon kint van-e? Aki akarja, az tudja, hogy van.
3. Ha itt meghirdetik Egomot, csak magukkal tolnak ki. Az Egom rajongókkal azért, mert megint sokan lennének, Komáromiakkal meg azért, mert elszipkázná a résztvevőket.
4. Tehát lenne egy "sikertelen" Alfacitynk, meg Egomban is megint panaszkodnának, hogy milyen szép volt, amikor még elfértek a Bazilika lépcsői alatt.
Nem értem miért nem lehet lapozni.
2. Egomba Amoresok fognak menni, tehát Amores találkozó lesz. Nem mindegy akkor, hogy az oldalon kint van-e? Aki akarja, az tudja, hogy van.
3. Ha itt meghirdetik Egomot, csak magukkal tolnak ki. Az Egom rajongókkal azért, mert megint sokan lennének, Komáromiakkal meg azért, mert elszipkázná a résztvevőket.
4. Tehát lenne egy "sikertelen" Alfacitynk, meg Egomban is megint panaszkodnának, hogy milyen szép volt, amikor még elfértek a Bazilika lépcsői alatt.
Nem értem miért nem lehet lapozni.
BMW forever!!!!!!!!2009-02-02 18:56:30 // 27767
Én még nem voltam egyetlen találkozón sem(illetve 1 nagyon kicsin budaörsön voltam)De amit itt olvasok már hetek óta,azok alapján nem is megyek egyikre sem.
Nem mintha pont én hiányoznék vmelyikről,de ez az egész egy vicc!!!!!
Ezzel az Esztergom vs. Komárom hisztivel nálam mind2 leszerepelt,akármilyen grandiózus is lesz!
És még el sem kezdődött egyik sem,de már most látom,hogy ha vége lesz mind2-nek
mi lesz akkor?
Megy majd hogy a "mienk Ugyis jobb volt,bibibi"
Röhej...................
Nem mintha pont én hiányoznék vmelyikről,de ez az egész egy vicc!!!!!
Ezzel az Esztergom vs. Komárom hisztivel nálam mind2 leszerepelt,akármilyen grandiózus is lesz!
És még el sem kezdődött egyik sem,de már most látom,hogy ha vége lesz mind2-nek
mi lesz akkor?
Megy majd hogy a "mienk Ugyis jobb volt,bibibi"
Röhej...................
feszti2009-02-02 18:48:19 // 27766
feszti2009-02-02 18:46:24 // 27765
QQCS :)
Van még 2 hónap Esztergomig. :)
április 4 ;)
Van még 2 hónap Esztergomig. :)
április 4 ;)
W.2009-02-02 18:43:53 // 27764
Mindenki választhat, hová megy, vagy nem megy. Viszont talán nem kellene úgy kezelni ezt, mint ha Esztergom nem is létezett volna! Milyen dolog az , hogy nincs meghirdetve az oldalon??!! Milyen dolog az, hogy kitörölték( átnevezték) a topikot. Még valami: jó lenne, ha nem olyanok osztanák az észt, akik még nem voltak egyetlen Esztergomi találkozón sem!
Atesz19872009-02-02 18:27:26 // 27763
Ha téged a nosztalgia, a családiasság, meg Esztergom vonz, akkor Egomba mész. Ha részese akarsz lenni az Alfacity-t övező grandiózus dolgoknak, akkor Komáromba. Ez ennyire egyszerű, jogod van választani.
Az egységet meg ne féltsd, sztem Haleszék sincsenek fasírtban Tommival, és azok sem lesznek kinézve innen, akik egomba mennek. Annyira nem véres dolgok ezek, hogy emiatt szétzilálódjon a társaság. Olvasdd csak a többi topicot, nyoma sincs feszültségnek, vagy széthúzásnak.
Sőt! Én kifejezetten azt mondom, hogy az a szép az egészben, hogy úgy civakodunk itt, mint a házaspárok. Ebből is látszik, hogy milyen összeszokott, családias társaság vagyunk. Egy család meg nem létezhet konfliktusok nélkül.
Az egységet meg ne féltsd, sztem Haleszék sincsenek fasírtban Tommival, és azok sem lesznek kinézve innen, akik egomba mennek. Annyira nem véres dolgok ezek, hogy emiatt szétzilálódjon a társaság. Olvasdd csak a többi topicot, nyoma sincs feszültségnek, vagy széthúzásnak.
Sőt! Én kifejezetten azt mondom, hogy az a szép az egészben, hogy úgy civakodunk itt, mint a házaspárok. Ebből is látszik, hogy milyen összeszokott, családias társaság vagyunk. Egy család meg nem létezhet konfliktusok nélkül.
Online tag
0
Vendég0
435