Eladó az egyik régi Alfám, eddig annál volt, akinek még 2005 nyarán eladtam. A szegedi Renault kereskedésben számolta be az ottani ismerősöm.
Az adatok: Alfa 146 1.6 TS, 2000 01. évj. valódi 134000 km, téli kerék garnitúra, normális állapot. Összes kulcs, dokumentáció. Az ára 490.000.- Ft.
Nyugi, nekem is kezd teliszaladni a hócipőm. A legutolsó kör az az volt, hogy 20ezer alatt elfosta magát a két első alsó gyári (nem filléresszar utángyártott, hanem a GYÁRI) lengőkar. Szilentek hibátlanok, a gömbfejek szopósodtak ki. Gumiharangok épek, legalábbis annak tűnnek. Műanyag védőkupak rajtuk volt szállításkor. Szóval most boldog vagyok.
Szusza barátom. Semmi olyant nem írtam amitől le kellett felejtened a smile jeleket.
Én nem baszogatlak vele, hogy nem jó áron vásároltál, csak azt írtam nem szóltál sose ha alkatrész kellett, hogy mit mennyiért tudnék esetleg........szóval én nem kárörvendek ezen, csak tényként mertem megírni, de ezt már mondtam személyesen is neked.
Azt próbálom csak magyarázni, ha az általad kinézett 166 V6-ból olyan állapotú autót akarsz majd faragni mint amilyen most a 156Swakkor bizony több lové fog elcsúszni rá, mint amit eddig a 156SW-re áldoztál.
Továbbá tényleg barátságból írom, hogy gondold meg az automatát, mert ugyan frankó dolog, de ha behal elég zsebbe nyúlós dolog lesz. Igaz utána újból jó darabig nem lesz gondod vele...
Nem vártam csodát, ismerhetnél már. Mint ahogy azt sem, hogy ismételten a pofámhoz vágják, hogy jól átbasztak. Hahaha. Csak éppen azt nem tudom, hogy ki és mikor, mert ugye, azt nem írta meg egyikőtök sem.
Ja, hogy miért is nem szóltam? Utólag mindig könnyű ezt mondani. Elmondtam anno az okát, de nem kell megérteni, elfogadni. De persze jól átbasztak. No, most már ezt is tudom.
Épp a minap mondtam Tottinak, hogy tisztában vagyok vele, hogy költeni kellesz rá. Ennyire hülye van vagyok.
csak az automatában nincs kettős tömegű!!!!
A kézi váltósban van!
Az automata váltó felújítása alap hangon 300-400e Ft. Ezt is tartsd szem előtt ha ilyet választasz. Ha nem hozzá értő kezekben volt a váltó akkor bizony nagyon hamar eljön a felújítás ideje.
legnagyobb gyilkolása a váltónak, ha előre meneti fokozatban van és gurulnak vele hátra, vagy fordítva..........ezt is kevesen tudják....és szemét a váltó, mert szinte az egyik napról a másikra adja meg magát.
Hátsó futómű, föleg a 166-osnál elég zsebbe nyúlós, kérdezd csak meg a Föcit. Aztán az első futómű se bírja tovább mint a 156-nál. Aztán ami még pluszban jön még hozzá.
Szerinted egy 99-es 2000-es 200e km feletti futás teljesítményű autóhoz nem kell hozzá nyúlni?????
Nehogy abba ringasd magad, hogy megveszed és csak tankolsz bele......
az is egy járható út, kell egy donor, meg mégegy, meg pár faxa alkatrész.
kb a hátsó hidam, az első futóművem és a kuplungom árábol már vehetsz véhatost magyar rendszámmal...
ezt csak azért irom, h lásd milyen árban vannak az alkatrészek. azt is irhatom, h veszel egyet hatszázért, és ráköltesz másfelet, akkor faja lesz! ;-)
Ferike! kb esélytelen nagyon faja állapotút találni, ha meg nem jó állapotú, akkor szépen kajálja a számládat! Én egy egészen jó állapotú trakit vettem, aztán igy is megy rá egész sok.