Fórum >> Egyebek >> Együnk-igyunk, amíg tehetjük!

GEORGE2005-07-26 19:27:05 // 39
Szióóóóó .-))))
perdix1552005-07-26 19:26:49 // 38
ne aggódj, hamar lessz abból a kipocakból nagypocak, én már csak tudom.)))))HEHEHE
GEORGE2005-07-26 19:26:33 // 37
Szerintem azt tuti nem engednék :-(((
Balage2005-07-26 19:26:20 // 36
Én már 87, és már nem is olyan kicsi az a pocak :-(((
feszti2005-07-26 19:25:37 // 35
Ne csináljátok fiúk!! Fogyizni próbálok és megláttam ezt a topicot és most ki kell vennem a fagyóból a pizzát!! :((
GEORGE2005-07-26 19:25:17 // 34
Szerinted!!.-))) Sajna 83 kg vagyok és kicsi pocak azért már van! De ez van !!! Akkor is enni fogok hmmmmmm :-)))
perdix1552005-07-26 19:22:46 // 33
LOL.)))))) Az jó lessz, meghitt környék a jó pörkölt elfogyasztására. DDDDDDD
Balage2005-07-26 19:20:48 // 32
Mondjuk én aug.20-án még utoljára eszek valami finom horvát kaját hazafelé, de talán a Pakson, az atomerőmű parkolójában csinálhatnánk valami szolid máglyát egy marhasültnek... Majd George elintézi... :-)))
perdix1552005-07-26 19:20:37 // 31
ÁÁÁÁÁ...nem ér így rajtad nem is fog az étek??? Jó is ez......
perdix1552005-07-26 19:18:36 // 30
LOL! Vmi nyugis, nem benzinszag, gumifüstölös helyen.....naon szívesen rittyentek vmi jó pörköltet....azt majd besegíttetek......
GEORGE2005-07-26 19:18:10 // 29
A hasam imádatára jelentkeznék én is:-)))))
perdix1552005-07-26 19:16:42 // 28
Igen, igen, mostanában mi is belelendültünk a pizza evésbe.....jó is az..... Kedvenc magyaros ételeim: pörköltek, marhagulyás nagyon finom, porhanyós fartőből, ez a rész a marhacomb, lapocka körül van, de sokkal puhább......, babgulyás lábszárból...isteni......Hortobágyi......Töltött káp, székelykáp, sav. káp, mind fincsik.....
Balage2005-07-26 19:16:33 // 27
Akkor a következő Alfa talin Perdix nem csak gyorsulni fog, hanem főz is valami finomat?! :-OOO
joe752005-07-26 19:14:11 // 26
Nem kicsit.:)
perdix1552005-07-26 19:11:56 // 25
Sertéspörkölt, lightosan: azaz paradicsommal, és nem erős, férfias fűszerezéssel, akkor erre volt igény...Azért az is elfogyott...
Balage2005-07-26 19:10:46 // 24
Én az előbb ettem pizzát, de már újra éhes vagyok! Bas**átok meg! :-)))
lorinnyu2005-07-26 19:08:03 // 23
vazze! elolvasom az első hozzászolásokat, azt kimentem wc-re és mire visszajövök már anyi van h végig sem lehet olvasni , igy nem lehet lépést tartani!
perdix1552005-07-26 19:06:54 // 22
Akkor te is szereted a hasadat....
perdix1552005-07-26 19:05:35 // 21
Ja, Sopronban készítette, cseszkülödtem vele 4 órát, kb 15 perc alatt meg el lett pusztítva.)))))))))
joe752005-07-26 19:04:16 // 20
Múlt szombaton főztem ilyet úgy 10 kg húsból . Jó lett.:)
joe752005-07-26 19:03:26 // 19
Valami buzi updating van folyamatban az ICQ-val...pill.
Azmo2005-07-26 19:01:56 // 18
vazz micsoda virtualitás, még kép is van :D
joe752005-07-26 19:00:31 // 17
Maradjunk az ICQ-nál.:)
perdix1552005-07-26 19:00:08 // 16
Fő helyen egyértelműen a Vörösboros marhapörkölt kerül: Hozzávalók: Igen jó minőségű száraz, testes vörösbor, pl: Szekszárdi kékfrankos, Soproni Kékfrankos, Villányi boroTSkák, Cabernet Savinyonok, barriquek, és természetesen az Egri Bikavér. A hús legyen lábszár, vagy marhafartő, lapocka. Előbbinél több, útóbbinál kevesebb idő alatt kész az étek. Jó sok vöröshagyma az alapja a jó marhapörköltnek, fűszerek, erős pista, örölt fűszerpaprika. Az eredmény: nyami!!!!!
Jó étvágyat, ja: köretnek: galuska, vagy ahogy a többség ismeri: nokli, vagy krumplipüré.
Larini2005-07-26 18:58:54 // 15
Szia Barátom! MSM van?
Azmo2005-07-26 18:58:10 // 14
hihihihiiii, az bizony odatett amikor elsütötte :D Esztergom a hely ahol mérik :D
joe752005-07-26 18:57:14 // 13
Bati kedvence a pacallal töltött disznó! ?:) Hol hol mérik azt nem tudom.:)))
bb182005-07-26 18:56:07 // 12
elkéstem. :-)
bb182005-07-26 18:55:47 // 11
és esetleg cimeket is ha tudtok, vagy itinert hogy ha vkinek kell odataláljon.
csocsi2005-07-26 18:55:13 // 10
Ja, bocsi Dunaújváros és Dunaföldvár közt a 6-os úton található!!!!!!!
csocsi2005-07-26 18:54:16 // 9
Hali! Én a baracsi csárdát ajánlom. 4-n voltunk bőséges kaját kaptunk, igaz mérsékelten iszogattunk. A kaja nagyon finom volt, alig bírtuk megenni. Mindezt 5500+ borravaló. Szerintem ez elég türhető!
bb182005-07-26 18:52:02 // 8
üzleti uton voltam egy miláno melletti cégnél és este elvittek vacsizni egy jo helyre. a vendégláto felhivta a figyelmünket hogy ennél meg annál az asztalnál kik esznek éppen ( a volt olasz miniszterelnök, miláno polgármestere, hires szinész, focista stb ) tátottuk a szánkat mert tényleg volt akit felismertek a kollégák. és jő a vacsi. na egy szo mint száz a következő föételt kaptuk: kardhal rántva hidegen paprika szosszal. én ilyen szar kaját még életemben nem ettem !!! a vége az volt hogy hozattunk sonka meg szalámi tálakat és abbol laktunk be tisztességesen. :-)) természetesen nem általánositok mert taljánföldön is ettem már degeszre magam többször, de ez a negativ élmény megmaradt.
bb182005-07-26 18:51:12 // 7
pörkütt. már az aposom szerint. :-))
Azmo2005-07-26 18:47:54 // 6
várjá, pörkölt vagy pörkűlt? :D
perdix1552005-07-26 18:47:14 // 5
Jó kis topic lessz ez má biztos..... Ebben a pillanatban fogyasztottam el saját készítéső sertés pörköltemet, hozzá friss kenyérrel, és 2 üveg Borsodi polót!!!! JAJ de finom volt, a pőrköltek Nagymestere vagyok, bátran kérdezzetek!!!!! Üdv:Perdix155
SKrisz2005-07-26 18:43:31 // 4
Lecso?:))) LOL:))) Ez tényleg jó kis recept!:)
Azmo2005-07-26 18:43:13 // 3
LASAGNE
Slowfeet2005-07-26 18:42:31 // 2
Ezt most nem mondod komolyan...... LECSÓ!
bb182005-07-26 18:41:37 // 1
ha már szoba került ( mert szoba hoztam ) ide várok jo recepteket, jo helyeket ahol érdemes kajálni, ezekhez esetleg referenciát, cimet, és minden olyat ami az evéssel ivással kapcsolatban van, és érdemesnek találjátok hogy mindenkivel megosszátok akár okulásul, akár csak a jokev miatt is. rajta!
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak