Én nem szerettem a pacalt soha sem. Egészen 2008.12.29-ig, amikor is megkóstoltam az apámét. Huuuhh skacok csajok, nagggyon finom volt. Azt mondta az öreg, hogy az elkészítésben rejlik minden. Anno egy szakács mondta el neki, hogy hogy kell csinálni.:-))))
Hát ez lazának nem mondható. Igazából egy két kaja van, amihez nem jó. Pl.: bundáskenyeret nem lehet belőle csinálni, pont a töménysége miatt. Mondtam is Moninak, hogy regtgel ha jön haza, akkor hozzon már egy kenyeret, hogy tudjak csinálni bundi popát!:-DDDD
pölö, zsírozd meg az egyik felét a másikra köss macskát, dobd fel és nézzük meg h a cicc esik e négy lábra, vagy a zsíros ....mert ugye törvényszerű mindkettő :DDDDD
Akkor a látszat valóban csal. Kóstoltam már hasonló kenyeret, de nekem az abajom vele, hogy tömény. Én a laza szerkezetűeket szeretem, már amennyit én eszem.