Haverom nagy kínai kaja mániás. :-)
Én ott (vagyis ezek a teszkós kínaiba) a tésztát, párolt zöldséget szeretem. A többinél nem tetszik az ízvilág keveredése.
Tintahalból majd egyszer próbálj olyat is ki, ami konzerves. :-O Mondjuk nem olcsó
Pizzán még nem ettem olyat. :-)
a tintahalat is komálom :DDD (karikák, ugye?) ...ugye hát! :)
...egyszer egy pizzára tetek rá nekem de olyan vastag szeleteket...rosszul lettem :(
ami még nagyon nagy a kardhal!!! ...húú de fini :)
sushit nem próbáltam még...
kínai kaja...ha valóban jó étterem, akkor zsarolni tudnak vele, és így vagyok az indiaival, a göröggel, ééés hsítlusosak maradjunk az olasz konyha is nagyon.. :DD
Ja, amit nem mondtam és érdemes kipróbálni az a tintahal. Nagyon komoly íze van!
Van még valami hasonló, amit ettem de azt nem bírtam. Nem ugrik be milyen állat volt. :-D
A Sushi például nem ízlet.
A kínai levesek finomak, de utána éhes vagyok tőle. Inkább bab. :-)
Természetesen itthonra cápát még én sem vettem, amit külföldön toltam..valami egyedi recept alapján készült....és az olyan volt mint a csírke :))) isssteni :)
(még jégányon egészben azért megfogtam a csupán egy méteres dögöt!!)
Nem annyira. Sztárvendégek: Hip Hop Boyz, és a Back II black volt. de próbáltuk jól érezni magunkat. Csakhogy előtte való héten meg Vikking gólyabálján voltunk, ahol Retro School Band, és Bikini koncert volt és hajnal 4ig mulattunk. Így jelentős különbséget éreztünk a kettő között.
De mivel ez az együnk-igyunk...stb topic... Annyira finom fehérbort ittam almalével keverve :)))) azóta is bárhova megyünk azt iszom :PPP
K
Biztos jó buli lesz... bár ha olyan lesz mint a mi gólyabálunk volt, akkor nem irigyellek. Mondjuk alkoholizálás volt ott is, hogy legalább attól úgy tűnjön hogy jó a buli...
Na azééé!:-DDDD Összecsődítek egy pár Alfást. De minimini tali lesz csak. Enge este vár a féktelen alkoholizálás!:-DDD Az egyetem kajáldáját béreljük ki..DDD Már nagyon várom!:-DD
Fonott kalácsot öntöttem le 2 tojás, 6 e.k. cukor, 1 van.cuk. 3 dl tejjel összekeverve. Tetejére mazsolát és mandulát szórtam :-) aztán be a sütőbe fél órára. Tényleg egész jó lett amúgy. Uzsonnára, desszertnek kiváló. Ja és én pl ribizlilekvárral ettem :-)
K