Lassan indulok a Sörházba,remélem lejön a srác a Fiat szervízből,155Q4 van nekije:))
Vince!
A kért képek!
![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00024/00024819t.jpg)
![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00024/00024818t.jpg)
![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00024/00024820t.jpg)
Jó idő van, ahogy kérted!!!!
Most kocsikázol föl-alá a városban?
Belevegyültem a népbe;-))) Ezért nem is haragszok:-DDDDDDD
(Sajna az Alfa már jóideje a garázsban áll)
DE MA..... És holnap..... Csak jó idő legyen!!!!!
Szia!!!
tök jó, de én most sem láttalak!!!
szerdán engem láttál, de a ma reggel kilőve, mert én 12ig ágyban voltam!!!! :)))))
de ha tiszta kosz volt az autó akkor az én vagyok! most viszont már csillog-villog! ;)
egyébként köszi, örülök, h tetszik!!!!
Áki2005-10-28 13:01:59 //
5109
Feliratkozin?Hol,Hogyan?Muszály jönnöd.."olyan nincs,hogy nincs..akkor van"
Kicsit összeszaladt a munka mostanában! Sok kismamám gondolta úgy, hogy most kell szülnie:-))))) A halászleves buli óta kb 15 kismamám szült meg. A többség természetesen éjszaka:-((((( De sebaj!! Had sokasodjon a magyar!!!!!
ÁÁÁÁÁ! Szerintem belefért volna a 8 napba;-)))
Minden napra 1. És nem mese:-)))))
Üdv Doki!!
Nagyon eltüntél mostanában, kihasználod a jó idő végét és egész nap csak kabriózol? :-))))
Gondolkodtam a dolgon ami Tomival történt, és eszembe jutott, hogy ha mondjuk éppen egy közös Alfás kávézós talin lettünk volna vagy 4-5-en a Plazaba... És éppen ott találjuk a rohadékot... :-)) Lehet azóta is bennlennénk 8 napon túli súlyos testi sértés miatt... :-))
Szia!
Végre valahára láttalak a városban:-))))) Ráadásul 2x is. Szerdán a Sóstói úton, ma reggel pedig az EU hotelnél...
A forgalomban még szebb az autó mint a képeken!!!!
Hali!
Először Meridat néztem Nyh-án, de ez hasonló felszereléssel jóval kedvezőbb árban volt. Ráadásul jobban is néz ki:-))))
A garázsban már kipróbáltam a kanyarvételi technikát;-))
Apukám!!!
Nem is hinné az ember, ha nem vele történik hasonló! A legnagyobb baj az, hogy ezeknek mindegy!! Ma Te, holnap én vagy valaki más....
Ha arra járok, tuti, hogy segítek más gondolkodásra bírni azt a köcsögöt!!!
Hello!
Na ide is elértünk, hogy van időm írni! (És ahogy ezt leírtam, újból abba kellett hagynom fél órára:))
Viking! Asszem én benne lennék most egy Sörházas összejövetelbe. Nekem inkább a Szombat a nyerő. (Bár ha mára lehet összehozni, az sem baj)
lac1462005-10-28 08:08:56 //
5101
Sziasztok! :)
Üdv mindenkinek:-)
Tomi:
sajnos én nem tudok küldeni képet:-( jelenleg nem áll rendelkezésre olyan kép a mi megfelel a célnak, és sajnos most nincs időm a fotózásra:-(
Amúgy nagyon kemény vagy!!!! Wazzzzze :-):-)
Nóra:
Fini volt a kávé este?????
:))))))Én csak munka után tudok menni,de akkor ezerrel!!!!!!!!!!!!
Éljen a Kelet utcai harcosa,hétvégén szavazunk a K1-es szereplésedről:))
Üvegtigris még mindig:))))Na úgylátom nekem is fel kell majd mennem az alfás premieres vetítésre,bár még nem íratkoztam fel:))
Szerintem most egy ideig nem fog ilyet csinálni,és a srác akivel voltam akkor találkozott velem harmadszorra:))))Azt mondta,h jól bemutatkoztam,de hihhetetlen ideg összegyűlik ilyenkor az emberben,na mind1:))
Hi!Nem,annak a zárnak egyébként mind1 lett volna:))De semmi kár nem lett mert mint kiderült akármilyen kulcsal ki lehetett nyitni:((
Áki2005-10-27 22:08:15 //
5094
Hy mester! Szép kalandod volt,jól jártál el te csak tetted amit ilyenkor tenni kell! El kellett volna venned a ruháit és kirakni a főútra!:-) Megláttad és "megmozdúlt benned egy érzés,hogy nem is tudod..úgy megfolytanád"!:D Az ütésedtől sokkot kapot!
Ja nagyon jól beszélsz! :-)
Üdv Keletiek!!
Tomi! Jól csináltad, ezektől a mocsok szemétládáktól már sehol nincs biztonságban a kocsi. Amikor a másodikat kapta és a földre került még vagy kettőt küldeni kellett volna, hogy tanulja meg a rohadék egy életre...
KKY2005-10-27 10:05:23 //
5087
Részvétem ill. gratulálok, hogy ilyen jól kijöttél belőle. A zárat nem cseszte szét amikor kinyitotta az ajtót.
Gabesz2005-10-26 23:12:58 //
5086
Ok! Nekünk jövő héten nem lesz suli,úgyhogy 2hét múlva nekem ok! Nem semmi a Nyír plázás történeted... Megérdemelte a paraszt.
sajna ebben az esetben szerintem csak így lehet eljárni,de ezt nem gondoltam volna,h olyan ideg lesz bennem,h egy tőlem erősebb fizikumú embert leverjek:(((((Jó éjszakát!!!
én most lépek!!!!
jó éjt emberek!!!!!!!!
:DDDDDDDDD
most erre mit mondjak!!!!!!
Te nem is önbíráskodtál, csak viszketett a kezed! ;)
igen,de úgy néz ki bebukja az ügyet:)))Az a szerencse,h az önbíráskodást,nem írta bele a nyomozó a jegyzőkönyvbe,bár letagadtam volna!!
hát nem tűnsz szőkének, h ezt bevedd!!!!!
és ezt a rendőröknek is előadta?
Ja,és mire rákérdeztünk a rendőrök kiérkezéséig a palira,h azt mivel magyarázza,azt mondta,h épp pisilni akart amikor arra ment egy nő,aki elől az autóba akart menekülni,h ne lássa meg:-DD
Igen én voltam szervízben! Szerintem csak rémeket látott a pasim! Nem szervizelték le, mert már be voltak táblázva, de az egyik szerelő sráccal csaptunk egy kört és azt mondta, h semmi baja!
tegnap az autópályán nekem sem tűnt úgy, h baja lene!;)
bocs a kiabálásért, csak később vettem észre
NAGY SZTORI, A KEVÉSBÉ ÉGŐ, DE KALANDOS KATEGÓRIÁBÓL!!!!
Én sajna dolgozok,persze mikor máskor:(((Ha lesz akkor is parti amikor végzek,akkor tuti bemegyek egy bambira!!!!
Sziasztok!
OFF!!Megjöttem Nyíregyről,kalandos volt!Egy Ivecoval mentem fel,mert bútorokat vittem,megálltam egy parkolóba a haverral tegnap este,megyünk vissza,haver mondja valaki buzerálja a kocsit!!Közelebb megyek hát láttama kocsi alatt h az én vezető oladali ablakom előtt áll valaki!Odaosontam és nyitva ajtó,pali nekem háttal félig az autóba!Ráordítottam,ő megfordult és pff beküldetem neki egy olyat,h hál istennek leesett a földer:)))én megnéztem h megvan e minden az autóban és mire ránéztem látom h megy el!Utánafutottam és sikerült még egy olyat adnom neki,h megint leesett,de akkor már vér is volt a földön:(((Hívta haver a rendőröket,ők lehelyszíneltek,és az estét anyíregyházi rendőrfőkapitányságon töltöttem!Ja ,és ez mind a Nyír Pláza parkolójába történt!ha pár prcet késünk,akkor bele sem merek gondolni.....
bocsesz,ezt sajna már nem olavstam akkor,és már Miskolcon vagyok!Majd kerítünk rá alkalmat mindenképp!!
Keletiek,Miskolc és környéke!
Hétvégén sportivó napot tartunk a Sörházban!
Javaslatokat várok:péntek vagy szombat?
Voltál szervízben? Én nem tudtam elmenni, mert fél4-re értekezletet hívtak össze. Azt hittem elpukkan az agyam. Megyek holnap, de már okosan szóltam, hogy a délután mondjanak le rólam.
6 éves és kislány. De ivartalanítva van, mert szenvedett.
GEORGE2005-10-26 16:02:52 //
5066
Mennyi idős a macs?
Lány?