Ja, én 86-87 telén voltam, akkor aztán volt, meg lapátolás ezerrel. De tényleg csak a Kraz tudott menni, tolólap az elejére, aztán a srác döngetett vele végig a HDM területen.
Egy hihetetlen gép az biztos. :-))) Fa fülkével, két emberes kuplunggal, malomkerék méretű kormánnyal, ...
Menetgyakorlaton voltunk, és mi mindenhol elmentünk, a többiek meg szídtak minket, mert az általunk hagyott nyomvájúban egyfolytában csúszkáltak. :-)))
Olyan emelkedőn mentünk fel vele, hogy hihetetlen. Annak a V8-nak volt hangja is, meg nyomatéka is. :-)))
Ilyen nálunk is volt a légvédelemnél. Egyszer átállásnál találtunk a platón egy láda éles lőszert. Tehát minimum fél éve ott volt, nem hiányzott senkinek. Hiába, akkor rend volt:-)
Igazából nem tudom, de a pihenteknél is elférne. De a borítón "Printed in West Germany" felirat van ez döntött. De azért ez többet takar mint egy régi CD...
A régi "Balatoni nyárhoz" az NDK-s Trabik mellett, a Nohab-ok is hozzátartoztak. Nagyon szép hangjuk, és döbbenetes volt a megjelenésük, amikor elszáguldottak az ember mellett egy állomáson. :-)))