Jó, én csak sorkatona voltam, de életem egyik legjobb élménye volt!! Sok jó arcot ismertem meg, és mindig nosztalgiával gondolok vissza rá! Persze leszerelés napján mindenkinek felajánlották, hogy adja be a tsz-t, de nem bírtak rávenni!! :-DDDD
Korábban sok régi honvédségi dolog is volt ebben a fórumban. Íme egy saját videó, mely bár nem retró, de a rajta szereplő technika annak számít. De még megy... :-) Klatty!
Hej,a Garázs !
Akkor voltam katona és az őrtoronyban hallgattam ! (Szabályellenesen )
Micsoda öröm volt azt hallgatni !
Arra az időre nem is voltam jelen a hadseregben :))
A rádióból én is szoktam felvenni! Még a Petőfin ment a Heavy Metal kedvelőinek, ahol full albumokat szoktak leadni, aztán volt olyan is, hogy egy-egy zenekarnak hétfőn esténként sorozatban leadták az összes albumát! Meg aztán rögzítettem jó néhány Garázst is!! :-D
Ha jól emlékszem, akkor a sárgán az Omega Gammapolis albuma van, a fekete a oldalán a Senator első és egyetelen albuma, a B felén meg Vikidál első szóló lemeze 85-ből! :-))
Naná! Van egy majd plafonig érő polcom,azon vannak 11 sorban, teljes szélességben! Am i nem fért rá., az dobozban van! Van kb. 800 darab!! :-)) Egy csomó felvételt, amit azóta megszereztem bakeliten vagy cd-n, és megvan kazin is ,valahogy nincs szívem kidobni!! :-))
Ezekből is van még 1-1 darab!! Congressem is van egy, a második Exotic album van rajta! Nekem az első egy Sanyo volt, de arról a típusról nincs kép a neten, csak újabb Sanyokról!
A Polimer kazik sem voltak rosszak a vége felé,mert kezdetben azért voltak gondok. Nekem sokszor begyűrte,de nem volt gond ,kaptam az utánpótlást,mert faterom ott volt üzem vezető.
A Congress nekem nem rémlik,persze lehet belefutottam valahol :-))