Ma délután én is fúrtam-faragtam. Igaz én csak a dolgozóm falait farigcsáltam.
Íme a végeredmény:
A Ferrari F1 gyűjteményem 1:43 és 1:18 tagai. Nagyon rövidesen nagy létszámú bővülés várható Ferrari F1 fronton, épp ezért egy rosso polc még érkezni fog :))
USA-ból már nem nagyon veszek semmit, mert a posta nagyon drága :( Ott max. úgy éri meg, ha az eladóval kötsz egy special deal-t, hogy low cost postával küldje! :)
Én elsősorban azon vagyok, hogy minél több típus legyen meg. A 159 TI-ben tetszik nagyon, a GTV6 meg szürkében, úgyhogy nekem ez a két verzió így játszik. A többi esélyes meg ha lehet akkor pirosdobozosban, ha az nem megoldható, akkor másként, csak szép legyen.
Végső cél: minden típusból egy utcai és egy verseny verzió beszerzése :))))
Valahol láttam egy riportot. Egy fazon aki Bond megszállott az összes autóját összegyűjtötte. Volt olyan ami úgy volt megcsinálva horpadásokkal sérülésekkel meg minden. Nagyon komoly volt.
Örömmel közlöm, hogy a győri márkaszervízben találtam Spider modellt a pléh Alfa díszdobozosban, csak oly ronda aranymetál színben, hogy nem volt szívem pénzt (5800 Ft-ot) adni érte. Lehet hogy ezért nem vitte el senki? :-))
1:87-ben van amit fényképeztem neked az embléma miatt. Az 1:43-ast én alakítottam át sima konténeres pótosból. Arra végül is jó lesz a matrica, de szeretnék majd egy Scuderiást is.