Ezek éveadban történt módosítások és valóban léteztek! :) A 2004M nem 2005-ben futott, hanem a 4 vagy 5. futamra készült el az akkori 100% friss vas és azt hívták már 2004M-nek! :)
Így van, mert a 125-össel kezdték az évet. Abban az időben még volt nem kis kavarodás F1 és nem F1 verseny és autók között... Az első 'hivatalos" Ferrari Forma 1 autó az a 125 F1 volt!, amivel még a 1949-es évet végigversenyezték :)
Illetve sorry, mert a 275 F1-ből is van modell (ami ugye nekem is megvan az Ixo fémdobozos verzióban) és azt használták 1950-ben is amit, a jól tudom most kiadtak az olasz "sorozatunkban" :))
Nekem se nincs még. Csak próbáltam kigyűjteni a típusokat, és találtam 1950-ből 275F1-et is és 340 F1-et is. Mondjuk több évben előfordul, hogy több típust használtak.
Ajaj Diny, látom Neked is "baj van" :))))))))))))))))))))) Tudod Te mennyi mindent kell még beszereznünk? :) Első körben, hogy egyáltalán utolérjük SKriszt, második körben hogy "minden" meglegyen - bár olyan úgysem lesz soha :)
HW Elite vagy Ixo... Nekem is van Brum, mert sok olyat gyártanak, amit más nem, de igazából nem nagyon szeretem. A most futó olasz sorozatban Ixo modelleket csomagolnak és azok nagyon jó minőségűek, cserébe korrekt áron beszerezhetők.