Sokra nem megyek vele... attól még ezek a modellek nem lesznek meg a gyűjteményemben :((( Pedig ha valami, akkor ezek aztán igazán különleges darabok (lettek volna)...
Most jött meg több helyről a rendelésem. Iszonyat sok Alfa, Lancia és Ferrari modell. Örültem mint az állat, mert most érkezett meg az első "komolyabb" Brumm kollekció is. Többek között a kézzel készített 300 darabos limitált kiadások is!
Tehát be kéne ruháznom rá most, különben úgy járok, mint az F2007-essel? :) ÁÁÁ, idén már nem akarok autót venni senkitől, így is lassan Hozzád kéne utaltatnom a fizetésem jó részét :))))))))))))))))
Egyébként az F60-ast most sem nagyon lehet olcsóbban beszerezni, mert 30Eur + posta körül jönne nekem is haza olaszból mostanság. Szóval ez is olyan modell lesz, amiből szerintem keveset gyártottak, mert nem lett túl sikeres az idei évad, épp ezért lesz, 1-2 év múlva "kultusz" darab a gyűktők körében! :))
Tudom, áldom is az eszem miatta :) Ugyanígy jártam, mint Te, amikor 2007 végén kijött, nem vettem meg, mondván majd lesz még... Ehhez képest most ősszel tudtad megszerezni nekem, 2 évet kellett várni rá.
Más:
Néztem a Victor Hugo utcai boltot, jött F60-as hozzájuk, Raikkönen és Massa is, 10 ezerért vesztegetik :)
Fiat 127-esem nincs, rendelni tudok. A Delta Pedig a 1989 - 1992 közötti 4 verziója a HF Integrale-nek, képeket meg tudod nézni az oldalamon a hírdetéseim között. :)
Nem az ember a gáz. USA forrás volt ilyen jó áron, de az utolsó csomagomat 4 hete várom és még indig valahol út közben van. Hiába a prémium minőség, az exlusív kivitel a fémdoboz stb... hazai piacon nincs rá kereslet. Kis példányszában, meg nem kapom ezt a jó árat :( Nagyon sajnálom, mert a 20 darabos szériából még nekem is hiányzik 4, de sajnos az innen már nem lesz meg :(