Párizsi Premier Alfa módra

2006-09-29  Teddy
A sajtónapokkal kezdetét vette Párizsban a Nemzetközi Autókiállítás, melynek fő látványossága az Alfa Romeo 8C Competizione szériaváltozata.
Hírek >> 2006  

Több évnyi várakozás után végre elérkezett a 8C hivatalos premierje. Bár nagy a valószínűsége, hogy egyik tagunk sem fog soha 8C-t birtokolni, azért jót tesz az Alfások közös májának, hogy 30 év után végre van egy olyan modell, ami az Alfák Alfája. Alfissimo mondhatnánk, de ez most nem a reklám helye. :)

A változásokról pár szóban: a 2003-ban Genfben bemutattot tanulmánytól túl sok mindenben nem tér el, de mégis olybá tűnik, mintha egy merőben más autót kaptunk volna. Egy kis csiszolás a vonalvezetésen itt, egy kicsi ott, új felnik, új kormány és ülések és természetesen egy kellemes, külsejét tekintve előnyösebb megjelenésű hölgyemény (gy.k.: szuperbombázó) és máris itt a szériaérett 8C Competizione.

Új autóhoz új site is dukál. A 8C hivatlos site-ján az információkat olyan stílusban tálalják, amilyentől még Giugiaro szeme is könnyes lesz a gyönyörtől. Aztán rákattint az emberfia a Video fülre és minimum beleborzong abba a pár perces klipbe, ami végigfut a szeme előtt. Hát hiába, a digók megint alkottak.
Hogy a 8C-nek máris óriási és elvetemült rajongótábora van azt mi sem bizonyítja jobban, hogy páran már a testi kapcsolat megteremtéséről diskurálnak. A hölgyemény már smafu az autó mellett.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi
Kapcsolódó topic:
Csajok minden mennyiségben!