Mutasd

>> Esemény2012-09-30

A cím már egyáltalán nem aktuális, viszont tiszta szerencse, hogy még nem tudtam lefényeztetni az autó elejét, mert közben meg elütöttem egy kamikáze borzot! Ráadásul nem kis testű volt! Ismét megrepedt a lökhárítóm! Szerencsém volt, hogy a klímahűtőnek nem lett semmi baja, pedig elkapta a jobb alsó sarkát! Aztán utána nem sokkal sikerült meghúzni a jobb elejével egy parkoló autót! Mostanában nem vagyok haverságban az égi főnökkel! :-((
Viszont ismét Marklarhoz kellett mennem emiatt és kivételesen mondhatom, hogy végre! Ugyanis már elég régóta húzódik a törött elemek cseréje! :-/
Szóval megint hoztam tőle egy komplett jobbos lámpát (10000,-) meg egy indexet (ez ajándék volt :-)) és egy szép "ződ" sárvédőt (5000,-) is! A motorházetető (5000,-) is cserés, mert az enyém deformálódott egy picit, meg javítani is kellene! De ennyi pénzért ajándék volt! ;-)) Ja, és ez is szép ződ! Egy másik első lököst (15.000,-) is beszereztem, mert az enyémet már nem lehetne hibátlanra kijavítani, nagyon sok helyen tört és repedt már meg! Ez fekete színű, ezért nem is látszik jól a képeken! Viszont annyit kellett rajta alakítani, hogy a fényszórómosó spricni helyét ki kellett fúrni, mert ez nem olyan volt! Nagy gondot nem okozott, egy kis méricskélés, fúrás és már kész is! És ha már MarklarLand-ben jártam, hoztam egy jobb első elektronyos ablakemelőt (5000,-) is, mert már nagyon keservesen ment le és fel az ablak! Cserélve!
Egyenlőre ennyi! :-)

2013.05.18.
Sárvédő + pajzs fényezése (24.000,-)

2013.06.04.
Az első lökhárítót a műanyagos az igényeimnek megfelelően átalakítja (10.000,-)!
A rendszámtábla helyét most úgy gondoltam, hogy inkább meghagyom, mert így egyszerűbb azt felfogatni! Viszont így nem olyan szép, mint amikor le volt falazva! Viszont a vonószemet újfent nem tettem vissza, így a helyén ezen a lökösön is egy légbeömlő található!

2013.06.14.
Első lökhárító és a két QV küszöb fényezése (25.000,-)!
Még korábban meghúztam a jobb oldali küszöböt, viszont a bal oldaliban is volt némi karc és mivel kipolírozni nem lehetett, így újra fényezve lettek!

2013.09.04.
Ma végre hosszú idő után pont került az i-re, azaz kész lett a 155 eleje! Az utolsó momentum , a motorháztető fényezése (24.000,-) volt már csak hátra! Kész lett és ismét gyönyörű a verda! Nagyon vártam már ezt a pillanatot! Rengeteg hálával és köszönettel tartozom William kollegának és a fényező ismerőseinek, hogy ismét szép színe legyen a vasnak és persze Marklar-nak is az alkatrészekért! :-)