Mutasd

>> Egyéb2007-11-04

Nehezemre esik beírni, ezért csak most teszem, de 1 hete már nincs meg a kis fekete gép, váratlanul jött egy alkalmi ajánlat, egy régebbi ügyfelem, aki már korábban nézte, vette meg, bejött nézelődni a kereskedésbe és rákérdezett az Alfára is, ami az utcán állt, erre csak annyit mondtam neki, hogy azon az áron, amit én gondoltam érte, ami nem túl magas, de egy számomra elég jó ár, amennyiben annyiért kell neki, akkor odaadom, amikor majd kitalálja. Nem is gondoltam volna, hogy pár nap múlva jelentkezik és komolyan kell neki a gép, amin mondjuk nem csodálkozom, mert nálam igazán szép lett a kicsike, így nem mondhattam nemet, főleg, hogy tudom, hogy jó helyre kerűlt az autó, meg sajnos a pénz az nagy úr, főleg manapság, mikor nálam sem tudni, hogy alakul a jövő az üzletemmel, ezért is döntőttem így. Fogok keresni természetesen vmi jó kis gépet, ami nálam ugyanolyan szépen fog kinézni, mint a többi is, az marad majd tavaszig valószínűleg, vagy nyár elejéig, és akkor majd látom, hogy miként alakul az élet.

 
>> Egyéb2007-10-01

A 2008-as 147 topic naptárhoz készítettem képeket a gépről a szegedi dóm előtt.
Egyúttal másik főképet is csináltam, volt többféle variáció:-)

 
>> Egyéb2007-08-16

Ma ki lett cserélve mindkét oldali ajtóhatároló, mert már kattogott, ami eléggé zavart. Nagyon jó áron sikerűlt szerezni gyárit, 3500 Ft/db. A csere gyorsan megvolt, egy haver csinálta, igaz az ajtókárpitot azt le kell venni, de nem volt vele gond.

 
>> Egyéb2007-07-31

A szép kis fekete gép, már fel is kerűlhetett a tortámra, amit a szegedi találkozón a vacsin kaptam. Nagyon jól nézett ki és nagyon finom is volt!

 
>> Autóápolás2007-07-30

Teljes beavatkozáson esett át a kis gép,mert a fekete szín sajnos az már csak olyan,hogy kívánja a törődést.Nagyon ráfért már,és gyönyörű lett.Teljes gépi poliírozást kapott,bizonyos helyeken előtte becsiszolva,korongot többszőr cserélve,így igazán szép.tükrös fénye lett.Az apróbb kis hibák,főleg könyomok is szépen el lettek tűntetve,a gép így sokkal szebbet mutat mint előtte,és a felűlete is lényegesen símább.A fényes kipuff vég is külőn meg lett pucolva,hogy újszerű legyen,ugyanígy az alufelnik is.Már évek óta járok egy autóápoló haverhoz,most is ő csinálta,és remek munkát végzett.

 
>> Egyéb2007-07-29

Megvolt az első talim a géppel,ráadásul a Szegedi Alfa Party,amit jómagam szerveztem,így külőn öröm volt,hogy pont ezzel már itt tudtam lenni,mert épphogy sikerűlt,az autóápolótól,aznap reggel hoztam el,de így teljes pompájában mutatkozott a gép.
A találkozó nagyon jól sikerűlt,érdemes volt ennyi munkát beletennem,és szenzációs dolog,hogy 110 Alfa jött össze!

 
>> Egyéb2007-07-25

Tegnapi nap megkapta a friss vizsgát és a zöldkártyát a gép,szerencsére sikerűlt megoldani úgy,hogy nem kellett leszedni a fóliát az első oldalablakokról,mert ott egyébként nem lehetne,de persze így sokkal jobban néz ki,és még hasznos is.
Kapott 4 gumit is az autó,mert a régiek eléggé ramatyok voltak,de most nagyon jó Pirelli P6000 van rajta,a normál méret,ami erre a felnire való,195/60 R 15,ezzel legalább tudok közlekedni ezeken a "jó" útakon.
Ma lett a nevemre írva a verda,már csak a polírozás,kűlső fényesítés van hátra,de az is meglesz péntekig.

 
>> Egyéb2007-07-22

Újabb Alfa típus jött a házhoz,számomra ez volt most a praktikus választás,meg természetesen az is sokat számított,hogy ismerős szegedi cartárstól vettem át a gépet.Ami még fontos volt,hogy ez a legfelszereltebb kivitel,és a metálfekete szín is lényeges volt:-)
Most majd kap friss vizsgát és zöldkártyát,utána egy olyan komplett leápolást,amit az autóim szoktak,egy teljes gépi polírt,ahol kell ott becsiszolva,az apróbb leverődések ,könyomok bejavítva stiftel szépen,úgy már sokkal szebb lesz a kicsike.