Mutasd

>> Esemény2017-08-21

Roppant érdekes sztori, nagyvonalakban írnám le. Ez az autó eladó volt egyszer Sarkadon. Felhívtam Janit, megbeszéltünk mindent, nekem dízel kellett neki meg volt. Elmentünk Atti barátommal az autóért, Szegeden megálltunk wc-re, pénztárcámat bennhagytam a budiba. Több százezer (3,5) eltűnt minden iratommal együtt, még a Tesco clubcard is. Janit felhívtam hogy ez történt sajnálom, ő is rohadtul. Elmentem a helyi örsre, jelentést tettem, autó hamar eltűnt utána. Iratok újra gyártása, elkészült minden, pénznek nyoma sincs, rendőrségi végzés, nincs mani. Hogy-hogy?!?!?!
Telt-múlt az idő, felnéztem ismét hahura, végre, megint egy dízel. És a színe is stimmelt az előzővel, még a tájegység is! Felhívtam a srácot meg van-e még a kocsi, Józsi mondta hogy igen, kipróbálható, rendes papírjai vannak, lehet névre írni.
Egy szép hétfői napon beültünk a Temprába a kedvesemmel, és elmentünk megnézni a kocsit Hódmezővásárhelyre. Megnéztük, oké, jó lesz, írjuk a papírjait. Forgalmiban a következő; Sarkadi Járási Hivatal, hangosan felnevettem, elmeséltem a sztorit, jól ledöbentettem őket. Szóval ez az autó nagyon akart engem. Hazadöcögtünk vele, at is irattam a nevemre, elkezdtem használni majd lejárt a műszakija, de előtte én már észrevettem a zöld gyönyörűségemet :-) . Azóta várja, hogy történjék vele valami. Ami késik az nem siet, nem is akármi fog történni ;) .