Gregory - főkép
>> SzervizAlfa 159 Sw Ti // 2018-07-13

Mivel tegnap nagyarccal közöltem hogy nincs mit tenni az autóval ezért úgy gondolta hogy annyira mégse legyek már boldog😊 így este mikor indultam haza megis adta magát a bal első helyzetjelző. Hát kifelé még könnyen jött nem tört el semmi mondom remek ez gyors lesz. Visszarakásnal az első 10perc után úgy éreztem h ink elgyalogolok a sarki autosboltba és veszek még 4 db w5wt mert itthon csak egy volt és úgy voltam vele azt vagy osszetorom vagy beleejtem a lampaba. Plusz legalább megnyugszok. 30perc küzdelem után sikerült helyre rakni. Érdekes volt h mind a 2 izzó 💡 fészek megvolt enyhén olvadva. Valszeg új foglalat után is kell nézzni mert a rögzítő "pöckök" elég kopottak ;kérdés h külön lehet e ilyet kapni?.

 
>> EgyébAlfa 159 Sw Ti // 2018-07-12

Mivel egyelőre nincs baja a vasnak milyen az olasz autó tulaj? Keressünk mit lehetne az autóval csinálni 😂🤣✊.. Kicsit kopott volt a váltógomb ezért rendeltem egyet ideiglenesen amíg a másik bőröztetve nem lesz. Az új váltógomb fedő kupakja picit feljebb áll mint az eredeti de nem vészes és sajnos fekete cérnával van varrva. Maga a művelet rendkívül komoly szakértelmet kíván mivel egy csavar fogja a váltógombot a fedő kupak alatt. 😀

 
>> EseményAlfa 159 Sw Ti // 2018-07-08

Alfa City ! Mit is lehetne mondani róla? EZ volt az első Alfa találkozó amin részt vettünk, döbbentem tapasztaltam mikor odaérkeztünk h milyen iszonyat sok Alfa Romeos van az országban akiknek az autójuk sokkal több mint egy használati tárgy amivel eljut Aból B-be. Sikerült pont olyan helyre parkolni ami egyből megadta az alaphangot a szépségverseny elötti résznél táboroztunk le. Nagyon szépen megépitett és gyönyörűen karbantartott alfák sorakoztak a betonplaccon. Körbejártunk beültem az új Qv-kba, megnéztük a kirakodókat ahol sok jó dolgot lehetett kapni helyben .többször is körbe jártunk csodálatos volt az autók felhozatala. Jó ideje imádom a 75-ös Alfákat és ha befejeztem Punto épitését a tegnapi napnak hála mostmár egyre jobban biztos vagyok benne hogy nekem is kell egy :D Fangio és Gergő 75öse etalon volt számomra. Gratula nekik! Jó volt Látni a rengeteg kisgyereket családokat ,és hogy az italozást és a bulit is lehet kulturaltan űzni! alfaholicos srácok a kabrioval nagyon nagyot alakitottak:D végére Willcox nagyon megcsinálta a hangulatot jó volt az is. Szóval jövőre is megyünk de akkor már ott is alszunk nagyon tetszett köszönöm hogy ott lehettem!...jah és hogy a 159ről is irjak megy rendületlenül eddig teszi a dolgát ahogy kell minden egyes nap mosolygok még mindig mikor vezetem.

 
>> AutóápolásAlfa 159 Sw Ti // 2018-06-27

Hétvégén végre jutott időm a bőr belső ápolására. Talán ez az egy része volt az autónak amit az előző tulaj annyira nem gondozott. Megvételnél már tudtam h ezt lekell kezelni mert ki volt keményedve a bőr és sajnos a balos combtámasz majd javitásra szorul. Fórumon böngészve láttam hogy sokan preferálják az autoglym termékeit ezért én is mellettük tettem le a voksom. A bőr felület tisztitása után 2szer átkentem majd 48óra pihenés után egyszer még újra lekezeltem a felületet. A vezető oldali ülés kivételével már úgy érzem mind tökéletes. Utóbbit még egyszer vmelyik héten megismétlem. A termékek nagyon jók, nem csillognak az ülések szép matt színük maradt és a bőr sokkal puhább lett. Hihetetlen jó új bőr szaga lett! Csak ajánlani tudom én is. Sajnos before képet nem csináltam.

>> EseményAlfa 159 Sw Ti // 2018-06-24

2018.06.02. 8 hónap szenvedés, nézelődés után végre megvan! Már tavaly ősszel tudtam h meg kell vennem az első Alfám. Elég sok sikertelen autó nézés után ő volt az utolsó reményem. 2009es évjáratú 159 sw Ti 124082kmrrel az autó 4eve van az országban abból 2evet szinte csak állt. Az előző tulaj elég gondos gazdi volt. Májusban volt klíma tisztítás olaj és szűrők cseréje, így egyelőre használom, ismerkedek vele eddig csak Fiatoztam,igy még új nekem az Alfa érzés.