156 2.5 V6 SW - főkép

Blog

2020-08-21
deréktámasz

Amióta megvan az autó, azóta hiányoltam a deréktámaszt. Elég sokat keresgéltem manuális után, még ebay-en is majdnem lecsaptam egy gyári szerkezetre, ami csodával határos módon valahogy felbukkant. Aztán vettem egy ülésszettet a manuális szerkezet miatt. Szerencsére összepróbáltam a dolgokat egy kib Tovább »

2020-08-09
műszaki+lengőkar

Gyorsan eljött az első közös műszaki ideje, így hamar túl is estünk rajta. A bal felső langőkart kellett cserélni, más problémát nem találtak. TRW lengőkar került beszerelésre. Tovább »

2020-07-28
matricák

A zárhídon lévő matricák sajnos már lekoptak. Gyárit most nem tudtam beszerezni, de szerencsére ajánlottak valakit, aki tudott készíteni. Tovább »

2020-07-17
gumidugó+műszerfal

A levélfogó alatt, a tűzfalból hiányzott az egyik gumidugó (valaki elmésen berácsozta, de az ugye nem tartja kint a nedvességet), így ez pótolva lett. A sebességmérőnél és a fordulatszámmérőnél is el volt törve a műanyag cső, így ezekből is kapott az autó 1-1 db jó állapotút. Tovább »

2020-06-27
ajtó fólia

Az ajtók, B oszlopnál lévő részein lévő fekete fóliát már teljesen kiszívta a nap, ezért rendeltem a matricakell.hu oldalról, megfelelő struktúrájú fekete fóliát. Jó kérdés, hogy megérte e, mert bár jól néz ki a fólia, de cserébe elintéztem a vízlehúzókat. Nem tudtam, hogy kell levenni őket és az Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum