159 TBi TI - főkép

Blog

2022-10-15
Ingadozo alapjarat

2022 nyaran elkezdett ingadozni az alapjarat inditaskor. Elvittem Alfa-Szatmariba Augusztusban. Kiderult kell ra egy 'szelepfedel' tomites, mert nem tokeletes, illetve kicsit konnyezett az egyik hutovizcso is. Kapott egy diagnosztikat, pillangoszelephaz takaritast es Ha mar ott volt,megcsinalt Tovább »

2022-01-10
Alvaz es uregvegelem

RRR autoban (https://www.karosszeria.net/) Kapott egy alvaz es uregvedelmet Tovább »

2021-10-03
Aztan meghalt a hifi

A borbelso takaritasnal ki lettek szedve az ulesek, le a kormany, valamint az akku saru is le lett huzva a tisztitas alatt. Azota viszont nem szol a Bose hificucc a kocsiban. Nem sikerult eddig kigyomlalni, ha van epkezlab otet itt, szivesen veszem. Furcsa, mert minden mukodik, a gyari fejegys Tovább »

2021-08-30
Borbelso felujitas - teljes

A belseje nem volt rossz allapotban, de az elozo tulaj kutyat hordhatott a hatso ulesen, mert ott elegge koszos volt minden, illetve a vezetoules valla ossze volt harapdalva. (?!? igen , harapva :) ) Victor's Customs-ban lett javitva. - Teljes belso takaritas, bortisztitas, apolas - Kiragott / Tovább »

2021-07-30
Vasarlas utani szerviz.

Vasarlas elott az Alfa Szamosiban nezettem at az autot, illetve maradt is naluk, csinaljak meg, amit szerintuk kell. Atnezes, olaj + szurok csereje : 111.650Ft (ez kicsit huzos volt) Vezerles csere (100e km) : ~150.000Ft Egy helyen konnyezik az olaj, tomitest kellene cserelni, de azt beszeltu Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 TBi TI
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2010
  • Színe:feher
  • Jellemzők:
    TI felszereltseg, fekete bor ulesek / bor kormany.
  • Extrák:
    gyari Bose hifi, Tolatoradar elol, hatul, esoerzekelo
  • Egyéb:
    Az erdi bontosok hoztak be az autot Magyarorszagra, 05.2021-ben.
    Az auto Svajcban lett forgalomba helyezve eloszor, es a szervizkonyv szerint ott is futott vegig.

Fotóalbum