Tagok >> Goodboy >> 156 2.4 jééétéédéé

 - főkép

Blog

2013-12-19
uj élet kezdete.

Ismét nekilátok összerakni a dizelt,pontosabban S.BÉla aki összerakja a db okban lévö motoromat. ami kell -l kuplung -turbo,de milyen?? saibor segit azt igérte -5 db csucs ,mert az enyém eltünt (vki lenyulta) -önindito by Ferke -klimakompresszor -szabadonfutos generátor -müszaki január köz Tovább »

2011-08-08
Jegyzökönyv a nagy Petronastol????

A történet adott. Miután olajat cseréltem selenia 5w-40 wrd szétdölt a motorom:-( Több nagynevü szakival.és egy ig ügyi szakértö konzultácioja után megprobálltam megtalálni az igazságot ,az igazságomat! Elaforgon keresztül eljutott? az olajminta a nagy Petronashoz bevizsgálásra és röpke egy honap ut Tovább »

2011-07-21
uj alapokra.

Történt az ur esztendejének neves évében ,h szétdölt a motorom.Nos a diagnozis még várat magára ,de én már elvonási tünetekkel küzdök!!EZen dolgot megelégelve ujra nekiállok összerakni a motoromat. -Hengfej rendbetéve -Blokk kb130e km ert futott Jatátol eredö -Turbo labirint gyürük cseréje(Sajbor Tovább »

2011-06-25
OLAJCSERE MEGBIZHATO FORRÁSBOL??:-(

tÖRTÉNT ,H ELJUTOTTAM AZ olajcseréig és mint legtöbb rendes vérbeli Alfás én is a legjobbat akartam a vasnak selenia 5w40wrd. olajcsere után bp felé vettem az utamat normál autopályán megengedett tempoval normál terhelésváltásokkal.Érdnél furcsán gyengének találtam a vasat lementem hát a pályárol,h Tovább »

2011-02-22
uj kuplung/4

Ma ismét visszakaptam Martin auto jovoltábol a kuplungomat! Ami meglepö volt ,h utánvéttel,pedig garis dologrol beszékünk!!!!!?:-( ííííííííífelhivtam Szigetvári Ferencet és elmondtam nemtetszésemet. Megigérte visszakapom a lovét! Nos .a mostani tárcsa magáért beszél. az eddigi 8 szegecset leváltotta Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 2.4 jééétéédéé
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1999
  • Színe:cosmo blue
  • Jellemzők:
    szolid külsö sok meglepetéssel jár azoknak akik nem birnak magukkal,és késztetést éreznek egy szarolasz alfa leküzdésére:-)
  • Extrák:
    vanilia illatu levegöillatosito ,forgathato kormány!DDD
  • Egyéb:
    Remény hal meg utoljára!

Fotóalbum