Emgabi - főkép
>> EseményAlfa 147 T.Spark 105 LE // 2008-11-24

Ma reggelre havazást mondtak, ezért tegnap lecseréltük a téli csizmára a papucsokat. MOst tudatosult bennem, hogy egy min. 195/60-as gumi kell nyárinak is, mert bazira jobb a tapadás és vhogy még nagyobb a biztonságérzetem az autóban.
Bár a Yokohamák alig kopottak, még meggondolom, kell-e másik garnitúra plusz 100 ezerért.. :S

 
>> SzervizAlfa 147 T.Spark 105 LE // 2008-11-19

rég irogattam, időközben (cirka egy év alatt) SEMMI különleges nem történt, az autó pöpec :)). most 83ezer lett benne, kicsit tartottam a vezérműszíj elérésétől, így gondoltam megadok a gépnek minden jót, amire csak igényt tarthat.
- 5 l Selenia 20K
- Magnetti Marelli vízpumpa
- vezérműszíj szett
- levegőszűrő
- olajszűrű
...minden egyenesen Torinoból ;) így lett a ceh 59.ezer HUF, ami nem kevés, de még mindig olcsóbb, mint a helyi fiatnál, aki 110 + áfával kecsegtetett... :S
Célszerszám hiján a szűrőket és a az olajat tudtam csak magam cserélni, ma egy fagyállófeltöltés és a szíjcsere a szolnoki Ring-nél történt viszont, csekély 28 ezerért. De legalább segítőkészek és rendesek, át is vizsgálták az autót, minden rendben szerencsére, az első féktárcsák viszont csereérettek (ezt tudtam már) és a hátsó keresztlengőkaroknak sem ártana egy kis pofozás..
Mivel ezek még nem égetően szükségesek, nem nyúltak hozzá, viszont a hangja és a motor reakciója gyönyörű lett, azt mondom megérte a sok utánajárás, plusz hivatalos szervízben történt az átvizsgálás, ez megnyugtatta a lelkem kicsit.
Akárki akármit mond, ez egy nagyon jó autó, telitalálat... imádom...

 
>> Tuning és extraAlfa 147 T.Spark 105 LE // 2007-12-26

Már nagyon hiányzott egy kartámasz az autóból. Gyári Armster-t sikerült a neten vennem, mindenkinek ajálom a Nefelejts Kft-t Pesten a Jókai utcában. Kis luk a hely (már bocs fiúk), de korrektek és ingyen beszerelték.

 
>> Tuning és extraAlfa 147 T.Spark 105 LE // 2007-11-11

Felkerüt egy kis Cuore Sportivo felirat a 147 jelzés mellé. Igen-igen dícsérik;)) gyönyörű ez az autó...

 
>> EgyébAlfa 147 T.Spark 105 LE // 2007-10-13

Ma felraktam a két kis gilisztát (gyerekzabáló kígyót) az indexek alá, a szürke színhez a fekete nagyon passzol, bár lehet hogy a fehér is szuper lett volna.
Grazie mille a Halápi alfatársnak értük, na meg a nyakbaakasztóért és a rendszámtábláért is ;)
Lassan el kellene kezdenem a gta spoilerezésen gondolkodni, de még igy csupaszon is gyönyörű a drágám.
Más: Pestről Szolnok felé a 4-esen sikerült 205 km/h-t mennem... már nem pörgött jobban.. :( de nem volt rossz, csak hát ez az autó nagyon stabil, meg se mozdult menet közben! Szóval még bőven mehetne gyorsabban is ;)