156 1.8 TS SW - főkép

Blog

2010-03-27
Évszakváltás-tempóváltás! :D

És a nyári kerekek vissza! :D Tegnap kanyarodtam egy izmosabbat... hát a téli ezt már nem tűrte volna csendben, de sodródás nélkül sem! Igaz, hogy nem volt koszos, de nincs az a tiszta Alfa, amit még egy kicsit ne lehetne tisztogatni. Na úgy ment el másfél óra, hogy kiporszívóztam (nem nagyon kelle Tovább »

2010-02-28
2010 Február végén... 126eKm

Lassan vége a télnek és már alig várom, hogy visszarakhassam rá a nyári kerekeit. Lassan kellene rá új gumi, mert a "jó öreg" Pirelli kezd elkopni. Nem is tudom egyébként mikor volt ilyen sokáig koszos. Nagyon sok dolgom volt mostanában. Fáradozom a randa karc eltűntetésével is az oldalán. Az első Tovább »

2010-01-22
Izzó :)

Höhö! Kiégett a jobb első helyzetjelzőm! Meg kellett néznem a könyvében, hogy hogyan kell kicserélni... :) Nagyon szépen csendben gurul... hm... Egy fotóművész -akinek szintén 156-osa van- azt mondta, hogy minden reggel ugyanazzal a rajongással találkozik az autóval... Ezt nem tudja minden autó! Tovább »

2009-12-02
12O.6OOkm Nagyszerviz

Hát bizony! Már 7O.OOOkm-t mentünk együtt! Ma 4 éve, hogy rójuk a kilómétereket! Nagyon szerencsésnek érzem magam több szempontból is... Szépen mindent kicserélgettek, sokkal halkabb lett, kicsit fürgébb is. Megcsinálták a hátulját is. Szép lett. :) Száguldunk tovább. Elég sokat járok vele városon Tovább »

2009-10-02
118,500km

Mer' ugye úgy motorozunk, hogy állunk a nyergen... És amikor leesünk róla, mer' nem vagyunk annyira ügyesek, mint azok at emberek a TV-ben, akkor a motor neki száguld a kocsimnak! Ügyes vagy gyerek! De legalább van biztosítása... Nekem meg eddig volt törésmentes autóm... Hm... Egyedül parkoltam a já Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.8 TS SW
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2003
  • Színe:kék-metál
  • Jellemzők:
    Kb. 3 hónapig kerestem, mire egy ismerős segítségével -spontán- rátaláltam. (A magyar használtautó piac egy ... )
    2005. decemberében vettem. Második tulaj vagyok. Akkor azt kérdezték új-e? ( :-) Sokáig kerestem az igaz! imádok utazni vele.
    P6000 Ettől marad az úton. -Gyári hozzárendelés-
    A felnit vettem hozzá, 15" a gyári kereke (tojástartó-ami most téli Firestone-val-).
    ...
  • Extrák:
    Bézs belső, plüss kárpit. Digit. klíma, 4 el-ablak, gyári, 16" kf. felni - utólag vettem-,Blau rendszer egy Magnat bálnaszívvel. (Nagy is bele!) ESP, fényszóró mosó, stb...

Fotóalbum